Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süleyman Seba vefat etti.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

sonra 3. bir çocuk geldi benim suskunluğumu ayak sesleriyle bastırarak ve diğer çocuklara "ülkenizin kurucusu ve özgürlüğünüzün savunucusu ölmüş olmasına rağmen topla oynadınız, topla gezdiniz ve şimdi sadece bi spor kulübünün eski başkanı öldüğü için topla oynamayı bıraktınız, gerçekten de bu duygularınızda samimi misiniz ? 9 ve 11 yaşında olmanıza rağmen yaptığınız şeyin saçmalığını anlayamıyor musunuz ?" dedi

oturduğum yerden doğruldum ve çocuğa baktım. konuşmama fırsat vermeden "amca sen de kafandan hikayeler kurup duygu sömürüsü yapmayı bırak futbol futbol diye diye ülkeyi sömürdünüz" dedi. senin baban kim bakayım diye sordum çocuğa hayranlıkla.

"atatürk olmasa babanız kimdi bilmezdiniz şerefsizler" diye haykırdı üçümüze birden. 9 ve 11 yaşındaki çocuk grubunu tamamlayarak adeta 10 yaşında bir çocuğa döndermişti beni bu argümanıyla. dilim hareket edemedi, sustum.
"çetin taş" diyerek bitirdi. sorduğum soruyu hatırlamakta güçlük çekmeme rağmen bunun babasının adı olduğunu anlayabildim. yere yığıldım. çetin taş bir defa daha kazanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sebamızı dolmabahçeden uğurladık , geldim geri. Ortalık feciydi yanlız. Stada girebildim ona şaşırdım, gittim kapalıda oturdum, oradan cami önüne yürüdük.

Gümüşsuyundan stada gelirken cenaze arabası ile kesiştik araba ile 20 metre mesafeyle beraber girdik stada. Çıkarkende yan yana gittik yine. Güzel uğurlama oldu bence, şu siyasiler ben gözükeceğim diye bizi bekletip durmasa daha iyi olurdu tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

sonra 3. bir çocuk geldi benim suskunluğumu ayak sesleriyle bastırarak ve diğer çocuklara "ülkenizin kurucusu ve özgürlüğünüzün savunucusu ölmüş olmasına rağmen topla oynadınız, topla gezdiniz ve şimdi sadece bi spor kulübünün eski başkanı öldüğü için topla oynamayı bıraktınız, gerçekten de bu duygularınızda samimi misiniz ? 9 ve 11 yaşında olmanıza rağmen yaptığınız şeyin saçmalığını anlayamıyor musunuz ?" dedi

oturduğum yerden doğruldum ve çocuğa baktım. konuşmama fırsat vermeden "amca sen de kafandan hikayeler kurup duygu sömürüsü yapmayı bırak futbol futbol diye diye ülkeyi sömürdünüz" dedi. senin baban kim bakayım diye sordum çocuğa hayranlıkla.

"atatürk olmasa babanız kimdi bilmezdiniz şerefsizler" diye haykırdı üçümüze birden. 9 ve 11 yaşındaki çocuk grubunu tamamlayarak adeta 10 yaşında bir çocuğa döndermişti beni bu argümanıyla. dilim hareket edemedi, sustum.
"çetin taş" diyerek bitirdi. sorduğum soruyu hatırlamakta güçlük çekmeme rağmen bunun babasının adı olduğunu anlayabildim. yere yığıldım. çetin taş bir defa daha kazanmıştı.

AHAHAHAHHAH
Sosyal ağlarda paylaş

diriye saygıları yok ki ölüye saygıları olsun. 20-25 dakika Abdullah Gül'ün gelmesini bekledi cemaat, cenaze namazı kılınmadı. O güneşin altında kahroldum kaç saat, gittik dışarı çıktıkta gölgelere yerleştik.

Zaten TV'den görmüşsünüdür. Bahçede az adam vardı. Dışarı da beleştepe civarı, dolmabahçenin orası ağaçlık kısım vs. 2-3 katı adam vardı resmen...

güzeldi ama, değdi. stada yetişemedim çok trafik vardı o koydu sadece :(
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

AHAHAHAH BU NE LAN DSASHDASFDF
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...