SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Birak azizi fln. Bi tarafta seba reyiz, bi tarafta demiroren. Ikisi de klube baskanlik yapmis insanlar. Sebanin cenazesine on binler gelecek, demiroreni kaldirmaya bin kisi gelir mi emin degilim. Iki insan arasinda bu kadar fark var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 tüpçü'nin cenzazesi Seba'dan kalabalık olur. hakkımızı helal etmemek için gidicez sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 cnnturk'te hayatı var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ben gümüşsuyu tarafından geleceğim metroyla taksim sonra oradan aşağıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Alpay Canhoroz @alpaycanhoroz 43 dk. 'Stad ismi S.Seba olsun!' Ok, olsun da, sen adı S.Seba olan bir stadda küfür etmeyeceğine söz verir misin? İsminden çok değerleri yaşatmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ulen adamın odasının penceresine 2 kuş konmuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Allah rahmet eylesin, Beşiktaş camiası için efsaneydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BvEl7luCQAAKxvv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 sonra 3. bir çocuk geldi benim suskunluğumu ayak sesleriyle bastırarak ve diğer çocuklara "ülkenizin kurucusu ve özgürlüğünüzün savunucusu ölmüş olmasına rağmen topla oynadınız, topla gezdiniz ve şimdi sadece bi spor kulübünün eski başkanı öldüğü için topla oynamayı bıraktınız, gerçekten de bu duygularınızda samimi misiniz ? 9 ve 11 yaşında olmanıza rağmen yaptığınız şeyin saçmalığını anlayamıyor musunuz ?" dedi oturduğum yerden doğruldum ve çocuğa baktım. konuşmama fırsat vermeden "amca sen de kafandan hikayeler kurup duygu sömürüsü yapmayı bırak futbol futbol diye diye ülkeyi sömürdünüz" dedi. senin baban kim bakayım diye sordum çocuğa hayranlıkla. "atatürk olmasa babanız kimdi bilmezdiniz şerefsizler" diye haykırdı üçümüze birden. 9 ve 11 yaşındaki çocuk grubunu tamamlayarak adeta 10 yaşında bir çocuğa döndermişti beni bu argümanıyla. dilim hareket edemedi, sustum. "çetin taş" diyerek bitirdi. sorduğum soruyu hatırlamakta güçlük çekmeme rağmen bunun babasının adı olduğunu anlayabildim. yere yığıldım. çetin taş bir defa daha kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 utanmasalar imamın da önüne geçecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 hakket yaaa şimdi bunu yazmaya geldim imama yer kalmadı yazık o ekrana girecem diye yapmadıkları atmadıkları omuz kalmadı birbirlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 aha yer kavgası çıktı vali gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Vodafone ile yapilan sozlesme nedeni ile stada Suleyman Seba'nin ismi verilemeyecekmis malesef, onun yerine bir universiteye vericeklermis adini... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 polis yine geldi ve anasını ağlattı cenazenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 tv de varmıydı yayın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Sebamızı dolmabahçeden uğurladık , geldim geri. Ortalık feciydi yanlız. Stada girebildim ona şaşırdım, gittim kapalıda oturdum, oradan cami önüne yürüdük. Gümüşsuyundan stada gelirken cenaze arabası ile kesiştik araba ile 20 metre mesafeyle beraber girdik stada. Çıkarkende yan yana gittik yine. Güzel uğurlama oldu bence, şu siyasiler ben gözükeceğim diye bizi bekletip durmasa daha iyi olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 eski said: tv de varmıydı yayın ? gs tv fb tv bile verdi.. ntvspor hiç ara vermeden sabah 9dan beri yapıyor bjk tvde öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 O imam 50 kere biraz geri gidelim devlet erkanı gelecek diye diye delirtti milleti yanlız. En son lafı biraz daha geri gidelimd devlet erkanı rahat edemedi diyince millet bastı kalayı. Cenazede de yalakalıkta bir yere kadar birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bizimkilerin koydugu mesaj guzel olmus. nur icinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 cenazeden geldimde 7den 70e herkes vardı harbiden baya kalabalıktı. imama tepkide herkes haklıydı bu arada sikerim ön protokolü sıkışıyomuşta bilmemnede. güzel adamdı mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Akito said: sonra 3. bir çocuk geldi benim suskunluğumu ayak sesleriyle bastırarak ve diğer çocuklara "ülkenizin kurucusu ve özgürlüğünüzün savunucusu ölmüş olmasına rağmen topla oynadınız, topla gezdiniz ve şimdi sadece bi spor kulübünün eski başkanı öldüğü için topla oynamayı bıraktınız, gerçekten de bu duygularınızda samimi misiniz ? 9 ve 11 yaşında olmanıza rağmen yaptığınız şeyin saçmalığını anlayamıyor musunuz ?" dedi oturduğum yerden doğruldum ve çocuğa baktım. konuşmama fırsat vermeden "amca sen de kafandan hikayeler kurup duygu sömürüsü yapmayı bırak futbol futbol diye diye ülkeyi sömürdünüz" dedi. senin baban kim bakayım diye sordum çocuğa hayranlıkla. "atatürk olmasa babanız kimdi bilmezdiniz şerefsizler" diye haykırdı üçümüze birden. 9 ve 11 yaşındaki çocuk grubunu tamamlayarak adeta 10 yaşında bir çocuğa döndermişti beni bu argümanıyla. dilim hareket edemedi, sustum. "çetin taş" diyerek bitirdi. sorduğum soruyu hatırlamakta güçlük çekmeme rağmen bunun babasının adı olduğunu anlayabildim. yere yığıldım. çetin taş bir defa daha kazanmıştı. AHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 diriye saygıları yok ki ölüye saygıları olsun. 20-25 dakika Abdullah Gül'ün gelmesini bekledi cemaat, cenaze namazı kılınmadı. O güneşin altında kahroldum kaç saat, gittik dışarı çıktıkta gölgelere yerleştik. Zaten TV'den görmüşsünüdür. Bahçede az adam vardı. Dışarı da beleştepe civarı, dolmabahçenin orası ağaçlık kısım vs. 2-3 katı adam vardı resmen... güzeldi ama, değdi. stada yetişemedim çok trafik vardı o koydu sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Akito said: sonra 3. bir çocuk geldi benim suskunluğumu ayak sesleriyle bastırarak ve diğer çocuklara "ülkenizin kurucusu ve özgürlüğünüzün savunucusu ölmüş olmasına rağmen topla oynadınız, topla gezdiniz ve şimdi sadece bi spor kulübünün eski başkanı öldüğü için topla oynamayı bıraktınız, gerçekten de bu duygularınızda samimi misiniz ? 9 ve 11 yaşında olmanıza rağmen yaptığınız şeyin saçmalığını anlayamıyor musunuz ?" dedi oturduğum yerden doğruldum ve çocuğa baktım. konuşmama fırsat vermeden "amca sen de kafandan hikayeler kurup duygu sömürüsü yapmayı bırak futbol futbol diye diye ülkeyi sömürdünüz" dedi. senin baban kim bakayım diye sordum çocuğa hayranlıkla. "atatürk olmasa babanız kimdi bilmezdiniz şerefsizler" diye haykırdı üçümüze birden. 9 ve 11 yaşındaki çocuk grubunu tamamlayarak adeta 10 yaşında bir çocuğa döndermişti beni bu argümanıyla. dilim hareket edemedi, sustum. "çetin taş" diyerek bitirdi. sorduğum soruyu hatırlamakta güçlük çekmeme rağmen bunun babasının adı olduğunu anlayabildim. yere yığıldım. çetin taş bir defa daha kazanmıştı. AHAHAHAH BU NE LAN DSASHDASFDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 işte o çocuğun adı adolf hitlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 hoca da durur mu, yapistirmis lafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar