benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 geçen laptop aldım mağazada 2500 tl, nette kampanya varmış 1750tl di.netten aldım bende ama sipariş takip kısmı çalışmıyor, telefon da meşgul çalıyor hep.nasıl ulaşacağım bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 mail at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Onlar simdi Kanarya Adalarında ickilerini yudumluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 mail attım, cevap yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ben az önce denedim senin web browserda sorun var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g510-core-i7-4700mq-24ghz-6gb-1-tb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html buysa son 1 kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 sonuncuyuda ben aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yok ya o değil, benim aldığım tükenmiş.bir kaç farklı yerden denedim açılmıyor, siparişlerim sayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 sipariş takibine vatan bilgisayar mağazalarından da sorabiliyordun sanırım.yakında varsa git bi sor istersen ne oldu benim pc diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yakında yok ama ses çıkmazsa yarın giderim.bir ibnelik olacağı belliydi zaten, mağazada 2600tl olan şey, nette neden 1750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 cunku %30 civarı indirim oluyo internette hep. internetten satısı yaymaya falan calısıyolardır belki hic bir fikrim yok nedeni hakkında. neyse vatanda sorun cıkacagını sanmıyorum ben cok sey aldım hepsi 100 200 lira civarı seylerdi ama hic sorun cıkmadı. hatta hep soylediginden erken geldi falan. vatan ın genel hattını arayınca line da mı bekletiyo nedir? mesgul dedigin. cunku ilk kez duydum. bi arkadasına ver accountunu o baksın madem sende gozukmuyor. belki browser kaynaklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Gelir gelir ben de daha önce internet sitesinden öyle ucuza aldım, mersine antepten kargoyla yolladılar 4-5 gün sürdü falan. Depoda stok eritmek, satış kotasına ulaşmak vs. bi ton nedenleri oluyor adamların böyle indirimler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 telefon meşgul çalıyor direk.bende bir sorun çıkcağını sanmıyorum vatan'dan ama ankarada oturuyorum zaten, 1-2 günde gelir diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 benjani said: yakında yok ama ses çıkmazsa yarın giderim.bir ibnelik olacağı belliydi zaten, mağazada 2600tl olan şey, nette neden 1750? ulasmaya calistigin konu laptopin gelip gelmeyecegi ile mi ilgilydi? hahah gelir merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Kampanyalı dönemde alınan kargoların 1 hafta teslimat süresi var. çük kadar yazıyla yazıyorlar altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Fistan said: benjani said: yakında yok ama ses çıkmazsa yarın giderim.bir ibnelik olacağı belliydi zaten, mağazada 2600tl olan şey, nette neden 1750? ulasmaya calistigin konu laptopin gelip gelmeyecegi ile mi ilgilydi? hahah gelir merak etme gelip gelmeyeceği değil, işim vardı ulaşması lazım bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Holy said: Kampanyalı dönemde alınan kargoların 1 hafta teslimat süresi var. çük kadar yazıyla yazıyorlar altına. this. ama artık o %25-30 falan pek olmuyor galiba? yani hiç görmüyorum sanki. devamlı aynı fiyat gibi bütün ürünler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 internete özel ürünlerde öyle birşey yazmıyor, hatta istanbul içi 30dk da süper hızlı gönderi bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Eğer üründe %20-30 arası bir indirim varsa, indirimli ürün kargosu ile ilgili bir yerde bir açıklama var. Ben de yazmıyor diye aramıştım, bakın efendim bilmemne sayfasının altında 4 font boyutuyla yazdık diye cevap verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 İstanbul'da bana siparişim 3 günde gelmişti. İndirimli ürün, normal gönderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 benjani said: gelip gelmeyeceği değil, işim vardı ulaşması lazım bir an önce.aciliyet ve internet alısverisi olmamıs. amazon prime ile 1 gun yollamak dısında hic bi hizmet o acil durumları yakalayamıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Hepsiburada superhizli gonderi tutturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 kampanyalı urunlerde de mi? hic denemedim olabilir valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ulaştım sonunda telefonla, dün akşam kargoya verilmiş dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bi ara her haftasonu %30 indirim oluyodu o noldu bittimi?ekran kartı alıcamda onu bekliim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar