Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vatanbilgisayar'ın internet sitesinden alışveriş yapan var mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen laptop aldım mağazada 2500 tl, nette kampanya varmış 1750tl di.netten aldım bende ama sipariş takip kısmı çalışmıyor, telefon da meşgul çalıyor hep.nasıl ulaşacağım bu adamlara.
Mesaj tarihi:
cunku %30 civarı indirim oluyo internette hep. internetten satısı yaymaya falan calısıyolardır belki hic bir fikrim yok nedeni hakkında.

neyse vatanda sorun cıkacagını sanmıyorum ben cok sey aldım hepsi 100 200 lira civarı seylerdi ama hic sorun cıkmadı. hatta hep soylediginden erken geldi falan.

vatan ın genel hattını arayınca line da mı bekletiyo nedir? mesgul dedigin. cunku ilk kez duydum. bi arkadasına ver accountunu o baksın madem sende gozukmuyor. belki browser kaynaklıdır.
Mesaj tarihi:
Gelir gelir ben de daha önce internet sitesinden öyle ucuza aldım, mersine antepten kargoyla yolladılar 4-5 gün sürdü falan. Depoda stok eritmek, satış kotasına ulaşmak vs. bi ton nedenleri oluyor adamların böyle indirimler için.
Mesaj tarihi:
benjani said:

yakında yok ama ses çıkmazsa yarın giderim.bir ibnelik olacağı belliydi zaten, mağazada 2600tl olan şey, nette neden 1750
?
ulasmaya calistigin konu laptopin gelip gelmeyecegi ile mi ilgilydi? hahah
gelir merak etme
Mesaj tarihi:
Fistan said:

benjani said:

yakında yok ama ses çıkmazsa yarın giderim.bir ibnelik olacağı belliydi zaten, mağazada 2600tl olan şey, nette neden 1750
?
ulasmaya calistigin konu laptopin gelip gelmeyecegi ile mi ilgilydi? hahah
gelir merak etme

gelip gelmeyeceği değil, işim vardı ulaşması lazım bir an önce.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Kampanyalı dönemde alınan kargoların 1 hafta teslimat süresi var.

çük kadar yazıyla yazıyorlar altına.

this.
ama artık o %25-30 falan pek olmuyor galiba? yani hiç görmüyorum sanki. devamlı aynı fiyat gibi bütün ürünler?
Mesaj tarihi:
Eğer üründe %20-30 arası bir indirim varsa, indirimli ürün kargosu ile ilgili bir yerde bir açıklama var.

Ben de yazmıyor diye aramıştım, bakın efendim bilmemne sayfasının altında 4 font boyutuyla yazdık
diye cevap verdi.
Mesaj tarihi:
benjani said:

gelip gelmeyeceği değil, işim vardı ulaşması lazım bir an önce.
aciliyet ve internet alısverisi olmamıs. amazon prime ile 1 gun yollamak dısında hic bi hizmet o acil durumları yakalayamıyor galiba.
  • Yeni Oluştur...