Livered Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Evet matrixgamin dagıtıcısı oldugu ve slitherinin panzer general tarzında yaptıgı turn based warhammerın betası açılmış bulunmakta. Matrix sitesi üzerinden beta kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bir link falan verseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 linki atlamışsız :) www.matrixgames.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 W40k dan babam çıksa yerim... Edit: Ama bu da böyle olmaz ki. 90'larda böyle oyun oynuyorduk arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 warhammer 40 k diyince aklıma bir isim geliyor ama hayırlısı çağırmayak şimdi uyanmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 fallout 2'e rakip olarak mı çıkarmışlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 adam gib yaparlarsa interfacei falan akıcı oynanırda.. sanmıyorum ole bişi cıkıcağını warhammerde eğer space marien konulus bişi yapılacaksa strateji chaos gate kafası olmaldıır kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Oyunu Panzer Corps'u yapan ekıip yapıyor ki PC bence son dönemde çıkan en iyi turn-based savaş oyunlarından biri. Şu anda umutlu olduğum tek 40K oyunu bu. Tabii bu tarz turn-hex-based savaş oyunlarına ilginiz yoksa bu oyun size hitap etmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Cuce said: adam gib yaparlarsa interfacei falan akıcı oynanırda.. sanmıyorum ole bişi cıkıcağını warhammerde eğer space marien konulus bişi yapılacaksa strateji chaos gate kafası olmaldıır kesinlikle Panzer general dinamigini kullanacak oyun, tek bir şeyi açıklamadılar oyunla alakalı tek bir gezegenmi yoksa bir gezegenler sisteminde mi gececek o nu söylemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben turn based fln çok severim fakat oyun özensiz yani. grafik aramalık bir durum yok turn based'de ama götüm gibi görünüyor overall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 disney games workshopu alsın bitsin bu acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Livered said: Panzer general dinamigini kullanacak oyun, tek bir şeyi açıklamadılar oyunla alakalı tek bir gezegenmi yoksa bir gezegenler sisteminde mi gececek o nu söylemiyorlar. Armageddon zaten gezegenin ismi. Oyun 2. Armageddon Savaşı olarak bilinen savaşı ele alıyor ve haliyle o gezegende geçecek. Ama Panzer Corps'da yaptıkları gibi bir sürü dlc çıkarırlarsa, belki başka gezegenlerde geçen campaignler de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bingildak said: ben turn based fln çok severim fakat oyun özensiz yani. grafik aramalık bir durum yok turn based'de ama götüm gibi görünüyor overall. beni de hiç sarmadı, 20 senelik oyunlar daha güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Komutan said: Oyunu Panzer Corps'u yapan ekıip yapıyor ki PC bence son dönemde çıkan en iyi turn-based savaş oyunlarından biri. Şu anda umutlu olduğum tek 40K oyunu bu. Tabii bu tarz turn-hex-based savaş oyunlarına ilginiz yoksa bu oyun size hitap etmeyecektir. Diğer Warhammer 40K oyunları hangileri (çıkacak olan)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Cuce said: adam gib yaparlarsa interfacei falan akıcı oynanırda.. sanmıyorum ole bişi cıkıcağını warhammerde eğer space marien konulus bişi yapılacaksa strateji chaos gate kafası olmaldıır kesinlikle kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Açıkçası bu oyunlar daha güzel oluyor. Birlik üretemiyorsun elindeki birlikleri bir sonraki tura taşıyorsun tecrübe kazanıp güçleniyorlar. Elindekileri kaybetmemek için çok stratejik düşünmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ulgio said: Diğer Warhammer 40K oyunları hangileri (çıkacak olan)? Eternal Crusade var, mmorpg. Space Wolf isminde kartlı bir oyun çıkacaktı. Yeni bir Space hulk oyunu çıkacak, fps. Eisenhorn var, tam türünü bilmiyorum. Böyle birkaç oyun daha var ama hepsi aklımda değil. Games Workshop son senelerde yoldan geçene lisans vermeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Livered said: Açıkçası bu oyunlar daha güzel oluyor. Birlik üretemiyorsun elindeki birlikleri bir sonraki tura taşıyorsun tecrübe kazanıp güçleniyorlar. Elindekileri kaybetmemek için çok stratejik düşünmek gerekiyor. o zasman bi chaos gate oyna yüksek zorlukta. bütün campaigni aynı battlebarge'daki 80 marine'le oynuysun. son bölümlere doğru görevlerin izin verdiği kadar marine'nin kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 rapper yok mu burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Cuce said: Livered said: Açıkçası bu oyunlar daha güzel oluyor. Birlik üretemiyorsun elindeki birlikleri bir sonraki tura taşıyorsun tecrübe kazanıp güçleniyorlar. Elindekileri kaybetmemek için çok stratejik düşünmek gerekiyor. o zasman bi chaos gate oyna yüksek zorlukta. bütün campaigni aynı battlebarge'daki 80 marine'le oynuysun. son bölümlere doğru görevlerin izin verdiği kadar marine'nin kalmıyo. warhammerın tüm pc oyunları var arşivimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar