Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 mahallede tokatlardık gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 eh seninki de gotunden anlamanin en guzel ornegi olmus. adamin ruhu cocuktu, bizim jenerasyon denk geldi, filmleriyle falan birlikte buyuduk iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 hızlı büyüme hastalığı olan bir çocuğu oynadığı film vardı, neydi o ya Tam adamın karakterini yansıtıyordu resmen, itinayla ve özellikle çekilmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 https://i.imgur.com/WiCUl5B.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sabonis said: ben intihar olayı ile pek empati kuramıyorum ya. yani kesinlikle atıyorum trafik kazasında ölen biri ile aynı kefeye koyamıyorum. yakın çevresini öylece bırakıp gidiyor falan... hele bi de yanlışlıkla overdose ile ölenler falan, of yani. onlarla resmen sıfır empati. ilaclarin etkilerini biraz arastirirsan empati kurman kolaylasabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 intihar ettiyse sadece kendi kaybımıza üzülebiliriz. bitirmek istemiş bitirmiş. vardır bi bildiği diğer türlü yaşamak isteyip de öldüyse üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 gerçekten üzüldüm ya adamın gülüşü yeter :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Vay anasını allah rahmet eylesin diyeceğim de 2-3 tane özürlü çıkıp İNTİHAR ETMİŞ ÖYLE DENMEZ filan der şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 öfken boşa gitmesin genç adam. intihar etmiş öyle denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Sabah gördüm epeyi üzüldüm, pek severdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 RIP yüzünde hüzünlü bir gülümsemesi olan nadir aktörlerdendi. patch adams filminin ben de yeri oldukça farklıdır. üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Trt 1 Özü Ozanlar Derneğini veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://pbs.twimg.com/media/Bu2gvwBIQAAjH37.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 kzpmaza said: Trt 1 Özü Ozanlar Derneğini veriyo. aynen, izledim üstüne bide bira patlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Jean Paul Sartre'ın sözünü takip etmiş adam,takdir ettim hem yaşlı hem mutsuz isen elinde ki en iyi seçenek intihardır,özgürleşirsin. What is dead may never die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 paparnoz said: Jean Paul Sartre'ın sözünü takip etmiş adam,takdir ettim hem yaşlı hem mutsuz isen elinde ki en iyi seçenek intihardır,özgürleşirsin. What is that may never die u w0t m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 reklam gibi olcak ama.. adamı npc yapıyolar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 adam wow oynuyormuş ondan bozulmuştur psikolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Templier lar öldürmüştür. Tom Clancy`i ve Paul Walker`i öldürdükleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 adam bileğini kesmiş bakmış ölmüyor asmış kendini. intiharında bile emek var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 hala inanamıyorum lan.. shaggyi gibi olmasın.. olsun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Yw9Evwb1vtQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 çok üzüldüm abi çok. ben bunu düşünmüştüm. herkes düşünür. bir gün ölücek işte sevdiğimiz aktörler diye. robin williams da en korktuklarımdan biriydi. rip demekten başka birşey gelmiyor elden. ek olarak; hipster gibi bu adamın çok az bilinen bir kaç filmini çok severdim. izlemeyenlere önerebilirim. birisi final cut. bence çok underrated bir film. diğeri ise one hour photo. bir aileye dayanan sapık bir adamı oynuyor ancak daha önce hiç işlenmemiş -en azından ben denk gelmedim- özünde çok masum bir sapıklık. durağan filmleri sevenlere öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 final cut u bilmiyorum da diğeri çok az bilinen film kategorisine girmez bence ya. yalnız 2014 iyi ölüm yaptı he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar