DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 senko o senin genel bi özelliğin gibi geliyo bana fdsf tamam ben de eğlenmicem artık gidip somurtup sporumu yapıp sittir olup gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 spor iyi hissettirmiyo mu en azından? ben eğleniyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Spordan sonra eh iyi oldu spor yaptim.en azindan diyorsun da Spor esnasinda bench press üstünde can vermemeye, veya squatta tek parca kalmaya calistigim icin zevkli gelmio bana Agirliklari kolay kaldiran adamlar egleniyordur ama belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 kolay kaldırdıkça arttırıyon ağırlıkları abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 iyice saldım ya 110kg oldum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Macfit maltepeye giden yada önceden gitmiş olan var mı aramızda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Jaegerjaquez said: iyice saldım ya 110kg oldum ben de Bir zamanlar 68'din yanılmıyorsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 spor yaparak kilo aldi. sonra saldi, kilo aldi spor yapmasaydi hep 68 kalicakti. spor yapmak sagliga zararli. sigara gibi.. icsen bi turlu, icmesen sinir yapiyor. gerci spor hep sinir yapiyor. gordugum en gereksiz sisik egolu ve sinirli insanlar badiciler olabilir ya. topluma zarar verdigi icin yasaklanmasi ve fitness salonlarinin kapatilip et beyinlilerin tedavi icin baska sporlara gonderilmesi cok daha dogru olurdu. ama politik sebeplerle bunu yapamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Masticore said: Jaegerjaquez said: iyice saldım ya 110kg oldum ben de Bir zamanlar 68'din yanılmıyorsam... ortaokulda falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 132 kg ::o Neredeyse 300 pound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dasaaa said: spor yaparak kilo aldi. sonra saldi, kilo aldi spor yapmasaydi hep 68 kalicakti. spor yapmak sagliga zararli. sigara gibi.. icsen bi turlu, icmesen sinir yapiyor. gerci spor hep sinir yapiyor. gordugum en gereksiz sisik egolu ve sinirli insanlar badiciler olabilir ya. topluma zarar verdigi icin yasaklanmasi ve fitness salonlarinin kapatilip et beyinlilerin tedavi icin baska sporlara gonderilmesi cok daha dogru olurdu. ama politik sebeplerle bunu yapamiyoruz. göz kararıyla korelasyona karar verdin ordan nedensellik ürettin. bunları yapmasak forum kalmaz ama ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 realitenin soguk eli celik bir kement gibi bedenini sardiginda, kendine soyledigin yalanlarin bizi kandirmadigini farketmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Jaegerjaquez said: Masticore said: Jaegerjaquez said: iyice saldım ya 110kg oldum ben de Bir zamanlar 68'din yanılmıyorsam... ortaokulda falan :D 78 miydi yoksa ya güzel bi ratio vardı ^^ hatta demiştik oha bu kadar kas nasıl zayıfsın diye. Yag cok az reröre... muhabetti olmuştu Bi resim vardı , arkadaşım fark etmeden resim cekmiş diye ayak yapıyodun hani asdaf Neyse sonuc olarak bayagi salmissin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dasaaa said: realitenin soguk eli celik bir kement gibi bedenini sardiginda, kendine soyledigin yalanlarin bizi kandirmadigini farketmedin mi? gereksiz güldüm okuyunca :D sinirli ve egolu adamlar gidip badi yapıyolar onu diyorum. jaegerde ego gördün mü sinir gördün mü hele bi gördüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 abi suna yanit vermis olman bile bir sinir, kendini kanitlama egosu sebebi ile... gerek yok boyle seylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Masticore said: Jaegerjaquez said: Masticore said: Jaegerjaquez said: iyice saldım ya 110kg oldum ben de Bir zamanlar 68'din yanılmıyorsam... ortaokulda falan :D 78 miydi yoksa ya güzel bi ratio vardı ^^ hatta demiştik oha bu kadar kas nasıl zayıfsın diye. Yag cok az reröre... muhabetti olmuştu Bi resim vardı , arkadaşım fark etmeden resim cekmiş diye ayak yapıyodun hani asdaf Neyse sonuc olarak bayagi salmissin ^^ abi 78 dim aynen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Masticore said: Bi resim vardı , arkadaşım fark etmeden resim cekmiş diye ayak yapıyodun hani asdaf şu mu http://i.imgur.com/iYUwRIJ.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 orda 100kg yım yuh nerdenbuldun fotoyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 son 4 yıldaki değişim 78-95-110kg http://i.imgur.com/pDrqttE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 aint even my final form :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ben de 78'im de foto koysam tüm forum ağlar sdf ilk halin yeter de artar bana ahaha fazlasında gözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 78ken tam bir savaşçıymışsın sonrasında e şimdi naapçam diyip devam etmişsin gibi dlfksh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Jaegerjaquez said: son 4 yıldaki değişim 78-95-110kg http://i.imgur.com/pDrqttE.jpg abi bu durumlarda söylemeli mi bilmiyorum ama 95'te bıraksaymışın iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Kizlar teklif ediyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar