Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kaslilar gelip klubumuzu yiktilar

yuzmeye basladim
haftada 2 gittim
istahim acildi
madem yuzuyorum bunu da yiyeyim ne de olsa eritirim mantigi beni yendi.
yuzmeyi biraktim.
yeni kilolarim herkese hayirli olsun.

gecen sure 1 ay.
yuzmeye verdigim para 6 aylik.
bugun de bi kavurmali pide, ustune kunefe cok iyi gider.
Mesaj tarihi:
tam o sınırdayım çalışırken 5-6 tane içip, bilgisayar başında 1 pakete tamamlıyorum.

Eğer işten çıkıp spor yaparsam 10 da kalır heralde. Hemen de uyursam. Hm.
Mesaj tarihi:
Kullanırsın ama sporun yararı falan kalmaz. Bir zaman sonra spor bitsede hemen 1 sigara yaksam diye sporunu yapmaya başlarsın. Ve elbette hem sigara hem de spor kalp krizi riski yükseltebiliyor eğer kardiyo falan yapıyorsan.
Gençken bişi olmaz ama yaş ilerledikçe bir risk sigara ve spor.
Rasmon said:

bişey sorucam bu spor yapanlar sigara kullanıyo mu? sigara kullanırken de spor yapabilir miyiz?
Mesaj tarihi:
Günaydın. Bugün başlıyo muyuz? Bi gazla kahvaltıda muz yedim, bi de kahve çakıcaktım ama kahvem bitmiş. Kahvesiz başlayamam bugün. Fıstıkezmesi ve kahve alıp spora yarın mı başlasam acaba
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Kullanırsın ama sporun yararı falan kalmaz. Bir zaman sonra spor bitsede hemen 1 sigara yaksam diye sporunu yapmaya başlarsın. Ve elbette hem sigara hem de spor kalp krizi riski yükseltebiliyor eğer kardiyo falan yapıyorsan.
Gençken bişi olmaz ama yaş ilerledikçe bir risk sigara ve spor.
Rasmon said:

bişey sorucam bu spor yapanlar sigara kullanıyo mu? sigara kullanırken de spor yapabilir miyiz?

Abso kısmen yanlisin var gencken spor+sigara dan kriz gecirip nallari dikme olasiligin az biraz ilerlemis yasi olan birine gore daha fazladir damar gelisimi tamamlanmadigi icin
Mesaj tarihi:
sigaranın kriz tetikleyecek kardiovasküler etkileri çok uzun sürmüyor, dediğim gibi spor zamanı çevresine -+3 saat koymak yeterli. 45+ da high intensity workout yapmasın bir zahmet artık yüzsün yavaş yavaş efendi gibi sfdsdf
  • Yeni Oluştur...