Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 75 liralık conversele 6 yıldır idman yapıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ceset gibi kokuyordur o lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 arada yıkıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 o ayakkabıya bile aminoasit sinmiştir. yere bastıkça "karbı kıs, karbı kıs" diye ses çıkarıyordur asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 karbı kıs ne lan sdfgıpjhsdfıpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ohahahaha karbı kıs tam kardiyo yaparken çıkan ses abi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 kaslilar gelip klubumuzu yiktilar yuzmeye basladim haftada 2 gittim istahim acildi madem yuzuyorum bunu da yiyeyim ne de olsa eritirim mantigi beni yendi. yuzmeyi biraktim. yeni kilolarim herkese hayirli olsun. gecen sure 1 ay. yuzmeye verdigim para 6 aylik. bugun de bi kavurmali pide, ustune kunefe cok iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 kassız kalmadan yıkılmaz bu kulüp.şaka maka herkes başladı spora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Ben hem zayıf hem kassızım ya. Zayıflığı seviyorum da kassızlık sıkıntı. Yoruluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 bişey sorucam bu spor yapanlar sigara kullanıyo mu? sigara kullanırken de spor yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 spordan önce ve sonra üçer saat içme. totalde günde 10'u da geçmezsen iyi. yine etkiliyor elbette ama bu sınırlarda kalırsan çok önemli bir olumsuz durum yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 tam o sınırdayım çalışırken 5-6 tane içip, bilgisayar başında 1 pakete tamamlıyorum. Eğer işten çıkıp spor yaparsam 10 da kalır heralde. Hemen de uyursam. Hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Kullanırsın ama sporun yararı falan kalmaz. Bir zaman sonra spor bitsede hemen 1 sigara yaksam diye sporunu yapmaya başlarsın. Ve elbette hem sigara hem de spor kalp krizi riski yükseltebiliyor eğer kardiyo falan yapıyorsan. Gençken bişi olmaz ama yaş ilerledikçe bir risk sigara ve spor. Rasmon said: bişey sorucam bu spor yapanlar sigara kullanıyo mu? sigara kullanırken de spor yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Günaydın. Bugün başlıyo muyuz? Bi gazla kahvaltıda muz yedim, bi de kahve çakıcaktım ama kahvem bitmiş. Kahvesiz başlayamam bugün. Fıstıkezmesi ve kahve alıp spora yarın mı başlasam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 abi haftasonu kahve al işte. pzartesi bnaşlarsın direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ne guzel erteledin be pazartesiye. sen bu isi biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 yumurta beyazpeynir ve yulaf hazırsa başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bu pazartesi kesin başlıyorum o zaman. şimdi kahve almaya çıkardım ama hava kötü, kahve alsam da spor yapamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ben bugun başlayamadım yarın inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Absolut said: Kullanırsın ama sporun yararı falan kalmaz. Bir zaman sonra spor bitsede hemen 1 sigara yaksam diye sporunu yapmaya başlarsın. Ve elbette hem sigara hem de spor kalp krizi riski yükseltebiliyor eğer kardiyo falan yapıyorsan. Gençken bişi olmaz ama yaş ilerledikçe bir risk sigara ve spor. Rasmon said: bişey sorucam bu spor yapanlar sigara kullanıyo mu? sigara kullanırken de spor yapabilir miyiz? Abso kısmen yanlisin var gencken spor+sigara dan kriz gecirip nallari dikme olasiligin az biraz ilerlemis yasi olan birine gore daha fazladir damar gelisimi tamamlanmadigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 gençliği mi kaldı rasmon'un artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Gençken kriz daha riskli ama sigara + sporun kriz yapma ihtimali gençken daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sigaranın kriz tetikleyecek kardiovasküler etkileri çok uzun sürmüyor, dediğim gibi spor zamanı çevresine -+3 saat koymak yeterli. 45+ da high intensity workout yapmasın bir zahmet artık yüzsün yavaş yavaş efendi gibi sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar