Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 en son 4 subatta baslamaya heveslenmisim. baya olmus. yine basliycam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 µh said: aylar sonra bugün gittim ilk defa bi arkadaş falan edinip düzenli gitmem lazım nasıl yapacağız bu işi ya. 0 iradeliler için motivation for dummies tarzı bir şey yok mu ya spora baslayacaklar icin motivasyon basliginda var o. burasi baslayamayanlara ait. spora baslamak yerine 30kg yuk ile 7408km mesafe gittim 1haftada. kol kaslarim tas gibi oldu gene. kendimi oksayip, diger erkeklere kollarimin fotograflarini yolladim. onlar da kendilerini oksadilar. bir anda dunya devasa bir gym e donustu adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 dasaaa said: spora baslayacaklar icin motivasyon basliginda var o. oyle bisey mi varmis, ben bi oraya goz atayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 yok ama acabilirsin bence ya. hatta bu basligi o zaman kapatiriz. cunku burada hakikaten baslik adi cok salakca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 var ya moriarty ile sıkı kalçalar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 o gay patiler toplanıp emikleme başlığı falan olsa gerek yalnız 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 İş yerinde öğle araları 1,5-2 saatte çok verimli spor yaparken iş değiştirince bir türlü spor salonuna yeniden başlayamadım, 2 ayı geçti :(. Bu hafta sonu tekrar bir başlama denemesi yapacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Başlamazsan burada herzaman yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 eski isinin aksine yeni is yerinde gercekten calisiyor olabilir misin? 2saat ogle arasi ne yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ispanyada çalışıyordur belki adam siesta zamanıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 96 sayfa post kasacağınıza spor yapsanız şimdi hepiniz fit olmuştunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 öğle arası spor güzel oluyor ya. arada ben de yapıyorum onu. rutin program dışında hiç olmadı gidip yarım saat koşu bisiklet patlatıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ben cmt gittin yuzdum. baslamis sayilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 değişir. zevk aldınmı? evetse başlamamışsın goy goy yüzmüşsün. hayır sıkıcıydı diyorsan başlamış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ayda bi cumartesi yapmis olsan bile sayilirsin. onemli olan istikrar istikrar istikrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 sabah yulaf ezmeli, lor peynirli omletimi yerken kaslarımı okşadım. dedim keşke memur değil de plaza çalışanı olsaydım. bir memur neden fit ve kaslı olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dasaaa said: yok ama acabilirsin bence ya. hatta bu basligi o zaman kapatiriz. cunku burada hakikaten baslik adi cok salakca. Attim seni kulupten. Ocak disisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 once zevk aldim. sonra baydim. belki bugun yine giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dasaaa said: eski isinin aksine yeni is yerinde gercekten calisiyor olabilir misin? 2saat ogle arasi ne yaw? Spor salonu 2 adım ötede olunca güzeldi. Öğle arası 1,5 saatti, 15'er dk esnetince 2 saat ediyordu :D. Şimdi en yakın spor salonu bilmem kaç km ötede ve öğle arası 1 saat olunca olmuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 wow! 1.5 saat ogle arasi huh? ulke olarak cok ilerlemis olmaliyiz, akp gercekten ekonomi konusunda ulkeyi saha kaldirmis olsa gerek. 9-17 calisiliyor, 1.5saat ogle arasi... wow, sadece wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 30 felan oldu sanırsam haftada 2 3 gidiyyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 21 straight weeks at gyms diye achivment gelmiş misal 4square den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 oo cok kral yaw! hayirli olsun. cesit cesit supplement alip 21 straight weeks without a proper erection achievement alinca bu klupten geri donemeyecek sekilde ayrilmis olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi yeter ya valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kullanmıyorum bişey kullansam duramazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar