Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 seneye beni örnek gösterebilirsiniz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 korkuyorum fight club brad pitt olayim diye baslayip kendimi kontrol edemeyip arnold falan olurum diye. baslamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 keşke arnold olsak. kalifornia valisi tankla sokaklarda gez, Olimpya olarak hava at terminatör ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Spor olarak yaptigim tek etkinlik futbolu birakacagim 2-3 haftaya. Seneye devam etmemeyi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Spor salonunda CLA diye bi yağ yakıcı önerdiler.Acaba yan etkisi varmıdır yada içinizde kullanan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bizim sınıfta bi kız düzenli hafif spor yaparak ve sağlıklı beslenerek bir senede 8 kilo verdi. Ama her gün çerezini de yedi, yağlı somonunu da, kuzu pirzolasını da. İki ayda on kilo verenlerden çok daha fazla zayıflamış gibi görünüyor. Bence en iyi yağ yakıcı=sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 karamürselidelihamdi said: Spor salonunda CLA diye bi yağ yakıcı önerdiler.Acaba yan etkisi varmıdır yada içinizde kullanan varmı? CLA vucudun uretmedigi ama dogada bulunan bi cesit yag ya da yag asidi yanlis bilmiyosam. 30-45 gun kullanim sonrasinda yag yakimini hizlandiriyo. Haliyle alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 karamürselidelihamdi said: Spor salonunda CLA diye bi yağ yakıcı önerdiler.Acaba yan etkisi varmıdır yada içinizde kullanan varmı? paranı çarçur edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 9 ay aradan sonra göbeğim bağımsızlığını ilan edince yeniden başladım. Her tarafım ağrıyor Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 junk bebeğim, junk food. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bu arada en kalitesinden kangal sucuk + dumanı tüten pide aldım suçlusu da SAP, amk programı 2 gündür 10 dk lık işi yapacağız diye 20 saat vaktimi yedi hala yapamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Junkı da kestim direk, evden cips dondurma eksik olmuyordu son bi iki aydır, hergün yeni bi pideci ve kebapçı deniyordum konya pidesi ayrı antep lahmacunu ayrı sdf. Kebapları ekmeksiz, cipsleri taneyle yiyeceğim artık =/ En güzel magnum karadut böğürtlen mi yoksa kırembürüle mi bu seviyeye gelmiştim artık. Şimdi bir kaşık calve fıstık ezmesi ve bir avuç kuruyemişle idare ediyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Kollarımı açamıyorum lan dirseklerimin iç tarafı ağrıyor. Bütün gün elim cebimde gezdim dirsekler bükülü kalsın diye. Böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 magnum krem bule olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 axedice, Marty e rakip olmuş son yazdıkları ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Biredpit olmak için giriştiğim mücadelemde ben de bi arnold olurum kızlar beğenmez diye çekinmiyorum değil. Haftada 2-3 giderek dengelemeye çalışacağım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ben bi dumbbell kaldırsam hemen yarıyo, sonra tişörtlerin kollar yırtılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 axedice said: Biredpit olmak için giriştiğim mücadelemde ben de bi arnold olurum kızlar beğenmez diye çekinmiyorum değil. Haftada 2-3 giderek dengelemeye çalışacağım işte. aman abi az yap sonra bu kasları nasıl eritecez diye kara kara düşünürsün. o değil de o bahsettiğin dirsek açamıycak kadar ağrı olması için badici volümüyle kol çalışman falan lazım. ilk günden eccentric ağırlıklı 3 hareket 4 set biceps mi çalıştın? yakaladım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Su anda alfredo soslu spagetti soyledim. Yaninda da double ice tea istedim. Rakipler akilli olsun. Kebapla olma o isler. Hamura gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 tiLi said: karamürselidelihamdi said: Spor salonunda CLA diye bi yağ yakıcı önerdiler.Acaba yan etkisi varmıdır yada içinizde kullanan varmı? paranı çarçur edersinartık çok geç.😤 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ice tea buyuk mu kucuk mu diye sordu adam. Buyuk ne kadar buyuk oluyor diye sormayi beceremedim. Garson buyuk ne demek diye sordugumu sandi. Pes edip buyuk olsun dedim. Bunungetirdiokuz http://postimg.org/image/4jrz7audb/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 abi proteinsiz yemeğe 30 lira veriyosun dimi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 7.2 dolar verdim. Mis gibi oturdu mideme. Hic de guzel degildi. Pisman oldum. Ustune dondurmaya mi girsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 tiLi said: o değil de o bahsettiğin dirsek açamıycak kadar ağrı olması için badici volümüyle kol çalışman falan lazım. ilk günden eccentric ağırlıklı 3 hareket 4 set biceps mi çalıştın? yakaladım işte Yep. Dandik ağırlık taktım tabi eski çalıştığımın yarısını falan, yine de 3. harekette artık iflas ettiğimi anlayıp 2. sette bıraktım. Chest/tricepsle başlamıştım haftaya onda da ağrı oldu tabi ama bu bambaşka ya. Yarın leg/shoulder girerken boş barla başlayıp 2.5 2.5 arttıracağım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 onun yerine köylü gibi çalışmamayı da deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar