elma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 abdominal için en güzeli crunch with russian sidetwist. Crunch tahtasına oturup ayakları kitleyip bi sağa bi sola vurucan. Mis gibi abdominalle birlikte oblikler de çalışıyo, hem de sıkıcı değil şekilli hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 iş yerimin alt katında beleş gym var. 6 aydır arada yüzdüm ettim ama anca bugün başladım düzgün. hadi herkese hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mortis said: iş yerimin alt katında beleş gym var. 6 aydır arada yüzdüm ettim ama anca bugün başladım düzgün. hadi herkese hayırlı uğurlu olsun. en güzel nimet abi dibinde salon olması ve ücretsiz olması. Hatta en iyi senaryo dibinde salon olacak, yakınlarında da ucuz ve sağlıklı yemek sunan yerler olacak. Ne salona gitmeyle ne beslenmeyle o kadar uğraşırsın işte. İstikrarlı gidip beslenmeni de egzersizine göre şekle sokarsan vücud sen istemesen de akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Drall said: Ben de başlayamıyorum işte, haftada bi yüzelli mekik çekiyorum sonra çok belim ağrıyınca bırakıp bi hafta daha üşeniyorum spor yapmaya :( 150 mekik nedir ya, sen baslamissin bariz. ocak disisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 6 sette falan çektim yüzelliyi sdfhd Dün mekiğin bel ağrısı geçizleyince yogaya gittim akşam, stajer hocaların ucuz dersi oluyo ona. Baya iyiydi ya sağlam ter attım Başlıyorum artık spora. Şöyle bi bi ay falan yapayım kol bacak yaşama dönsün sonra boulderhaneye hidip konuşucam. Bakalım plan ne kadar işlicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 OĞLUM BURASI EYLEM YAPABİLENLERİN YERİ DEĞİL LAN bu konuya yazacak insanın eylemi dün viski ardından leffe çaktım mmhh çok güzeldi falan yani. adam mekiğin bel ağrısı geçince yogaya gittim yazıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ortalığı boş bıraktım geldi iğrenç kaslılar. GİDİN LAN BURADAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 kapı arkasında 2kg dumbell bulunduranları toplar gelirim yoksa. ama dövmeyin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 barbu said: konuyu kendine getireyim. protein, supplement filan tartışmaya başlamışlar https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/19/4c/ac194ccd514ba05c988f9614da19635f.jpg Dragonfire said: Bu nedir nerden temin edilir? Katmer. Gaziantep'ten temin edebilirsin en güzellerini. Koçak filan. Isıtıp yenir, kahvaltıda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 hayır bakıyorum sadece burada yoklar yani aaa hmm o SUPPLEMENT gümrükten geçiyor mu gibi tartışmalar oluyor forumun dört bir yanında. o mmo senin bu mmo benim bişeyler grindleyen adamlardınız olm siz. ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 spora başlamadım ve 3 kilo verdim mutluyum aç kalarak kilo vermek kadar salakça bir şey olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 spor ne ya koylumusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 barbu said: barbu said: konuyu kendine getireyim. protein, supplement filan tartışmaya başlamışlar https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/19/4c/ac194ccd514ba05c988f9614da19635f.jpg Dragonfire said: Bu nedir nerden temin edilir? Katmer. Gaziantep'ten temin edebilirsin en güzellerini. Koçak filan. Isıtıp yenir, kahvaltıda bile. Universitedeydim;ogrenci evinde kaliyoruz,temel besin maddemiz makarna fln,antepli ev arkadasima koli geliyo arada,erzak fln Bi aksam cigara icmisiz,arada oyle terbiyesizlikler yapioduk,tabi açluk bastırdı Gel la dedi antepli;tavada isittuk bu mereti,daha once gormediydim hayatimda katmer Yemeğe başladık, ben oyle bi keyiflendim agzimda kaymakli katmrr patlarken,bi yandan kahkaha atiyorym bi yandan yiyorum;bu ne la ahahah bu nasi bisi olm ahaha diye Hey gidiiiii hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 katmer ne olm köylü müsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 telefondan bişeye benzetememişim katmermiş. Çok severim yanında pekmez bal kaymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 elma said: katmer ne olm köylü müsünüz Protein bar yiyelim di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Adamların antep fıstığıyla bir banyo yapmadıkları kaldı sdf bizde 90 gr'ını 7 liraya alıyoruz marketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 barbu said: elma said: katmer ne olm köylü müsünüz Protein bar yiyelim di mi... protein bara gerek yok kanka, etini tavuğunu yumurtanı ye tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 beyler bana epik dumbell-kas grupları pdf gibi bişeyi lazım. http://www.dumbbell-exercises.com/index.html şu soldaki menüden yardırsam olur değil mi. compound falan olur. gideri var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Ren said: beyler bana epik dumbell-kas grupları pdf gibi bişeyi lazım. http://www.dumbbell-exercises.com/index.html şu soldaki menüden yardırsam olur değil mi. compound falan olur. gideri var bence. Bence gayet iyi ve yeterli. Bulacağın bir pdf daha farklı şeyler sunmayacak. Egzersiz ansiklopedisi 3 aşağı 5 yukarı aynı sonuçta. Programını oluşturmak sana kalmış. Hem site ne güzel animasyonlu da veriyo, pdf veremez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Nasılız arkadaşlar keyifler yerinde mi, bugün de başlayamadınız mı? Canınızı sıkmayın sonra bir ara müsait olunca başlarsınız, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ters psikoloji mi yapiyosun napiyosun, az kalsin sinav mekik falan cekicektim ofise gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 chocolate chip cookielerimi yerken okuyup guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ya ben snickers'in dondurmasini yeni kesfettim. dondurucudan cikmis buz gibi, ama katilasmamis karamel ne kadar mukemmel birsey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 barbu said: barbu said: konuyu kendine getireyim. protein, supplement filan tartışmaya başlamışlar https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ac/19/4c/ac194ccd514ba05c988f9614da19635f.jpg Dragonfire said: Bu nedir nerden temin edilir? Katmer. Gaziantep'ten temin edebilirsin en güzellerini. Koçak filan. Isıtıp yenir, kahvaltıda bile. gerçek katmer budur, tahinli olur http://www.kasikla.com/wp-content/gallery/cache/183__h=x_kasik-la-katmer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar