fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 elma said: fizban said: colayi birakma deneyi yapayim o zaman bi. cok kilo aldim son zamanlarda. gunde 0.5 lt civari cola icer olmustum. bakalim 2 hafta sonucunda nolacak. bir alışkanlığı yok etmek için ortalama 3 hafta gerekiyor. Şöyle güzelinden 2 ay kola hiç içmesen hatta su dışında bişey içmesen eksikliğini çekmezsin, sonrasında şekerli karbondioksitli aromalı su (kola fanta sprite hepsi aynı) gördüğünde mental olarak kaçarsın zaten.daha once 1 ay, 6 ay falan birakip her gun ozleyerek gecirdim valla. simdi de farkli olmaz. sadece etkisini merak ediyorum. belki o zaman azaltirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 moriarty said: o kadar karbonhidrat almana gerek yok ki. spor yapan adamlar bile o kadr almıyo. onun yerine çok istiyosan bi öğün ondan yiyip onun dışındaki anlardada sağlıklı şeyler tüketsen protein içeren gider o göbek dediğim gibi yaktıgın kalorinin altında kalori yersen tüm gün. yani sistem çok basit bilim adamı olmaya gerek yok 3000 kalori yaktıysan tüm gün - 2500 kalori aldın. noldu? gitti 3000 kalori yaktın - 3000 kalroi aldın - noldu? maintenance - iki dünyadan azıcık. 3000 kalori yaktın - 3500 yedin - noldu? büyüdün ha ne kadar sağlıklı büyüdün. ne kadar sağlıklı küçüldün işte onlarda nasıl beslendiğine bağlı. yüksek protein alarak küçülürsen kasları olabildigi kadar koruyarak küçüldün. az protein alarak küçüldün, kaslarıda kaybettin. yüksek protein ve dogru oranda temiz karbo alarak büyüdün. noldu? sağlıklı büyüdün. gidip mcdonalds çikolata yiye yiye büyüdün noldu? yağlı büyüdün. bu çok başarılı post ama güzel özet. orta yaşlı "kilo verelim türk teyzeleri" ne okutmak lazım. karıda zaten hareket yok bi de az kalori alacağım diye protein kısıp karbonhidrat-lif dayıyor. hobaaa. gelsin kas hastalıkları, ağrılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ren said: moriarty said: o kadar karbonhidrat almana gerek yok ki. spor yapan adamlar bile o kadr almıyo. onun yerine çok istiyosan bi öğün ondan yiyip onun dışındaki anlardada sağlıklı şeyler tüketsen protein içeren gider o göbek dediğim gibi yaktıgın kalorinin altında kalori yersen tüm gün. yani sistem çok basit bilim adamı olmaya gerek yok 3000 kalori yaktıysan tüm gün - 2500 kalori aldın. noldu? gitti 3000 kalori yaktın - 3000 kalroi aldın - noldu? maintenance - iki dünyadan azıcık. 3000 kalori yaktın - 3500 yedin - noldu? büyüdün ha ne kadar sağlıklı büyüdün. ne kadar sağlıklı küçüldün işte onlarda nasıl beslendiğine bağlı. yüksek protein alarak küçülürsen kasları olabildigi kadar koruyarak küçüldün. az protein alarak küçüldün, kaslarıda kaybettin. yüksek protein ve dogru oranda temiz karbo alarak büyüdün. noldu? sağlıklı büyüdün. gidip mcdonalds çikolata yiye yiye büyüdün noldu? yağlı büyüdün. bu çok başarılı post ama güzel özet. orta yaşlı "kilo verelim türk teyzeleri" ne okutmak lazım. karıda zaten hareket yok bi de az kalori alacağım diye protein kısıp karbonhidrat-lif dayıyor. hobaaa. gelsin kas hastalıkları, ağrılar. beslenmeye başlayamayanlar klubü de lazım. şunları bilip +1 postu atarken biskrem yemek nedir ya. aptallık böyle bir şey işte. sayfabaşı editi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 suark ile beraber eve yakın bir salona parayı peşin bayılarak kayıt yaptırdık. 7 kere gidebildik. Ve 3 aylık paketimizin son 15 günü içerisindeyiz.. Vicdan kalp ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 hafifleme gelmiştir ama yine asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Vicdanın ağırlığı o aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Başlayamayanlar, hadi beyler, tek yapmanız o mental edge i geçip bilgisayar başından kalkıp fiziksel aktiviteye girişmek. Bir şeyler yapın ne yaptığınız önemli değil =) http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2013-11-11-brain-thumb_zpsxhy9c6yb.png http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/61_450xNULL_zpspmfued8b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 benim beynim hep masmavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 SENIN BEYNIN MI VAR SLK.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 şapşik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ya gerizekali beyin olmadan nasil hayatta kalsin insan. bi de okumu etmis adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 spor yapanların bi kısmı da baskasına gaz vererek tutunuyor sanırım spora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kanka response hızın ortalamada 3 saniye. Ya botsun ya da cidden işin yok, ya da tüm işin bu =) Takdir ediyorum karşim, forum nabzı tutma kariyerinde iyi gelecek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Offffff onu mu diyorum ya tmm ya nys.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Fistan said: spor yapanların bi kısmı da baskasına gaz vererek tutunuyor sanırım spora bu çok doğru valla. Biz zaten kaslanmışız verecek yağımız kalmamış, unumuzu eleyip eleği de asmışız, şimdi muhafaza ediyoruz. Muhafazasyonda en önemli faktör diğer broları donattığın motivatörler ve ibretlik bilgilerden dönen pozitif feedback. Yoksa 3 tane biceps curllemişsin 10 dakika eliptik yapmışsın kim naapsın bunları, zaten hepimiz ölüp gidicez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bu sigara içenler spor yapmasın deniyor ya. olm sigaranın besin değeri yok ki ne alakası var yani. sanırsın barbell ile maraton koşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Sigara kardiovasküler sistemi zayıflatıyor tabi ki, zararlarını geçtim ciğeri zayıflatıyor oksijeni daha az alıyorsun, arterleri tıkıyor kan dolaşımın yavaşlıyor.. Hipertrofiye de negatif etkisi vardır bir şekilde. ben şöyle istasyon çalışması yapıyorum, arada sigara hüpletiyorum enerji için: http://www.youtube.com/watch?v=L51IHTf3jcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ahahsdf bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 off cok merak ettim, acamiyorum ofisten de videoyu. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 07.28 ve insanlar ofiste. yulaflar ve yumurtalar sabahtan bünyeye besin olarak takdim edilmiş, erken kalkan yol almış bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ne yulafi ne yumurtasi. evden su ictim ciktim. ofise geldim cay ictim. bir de 2 saat fark var burda. 8:30'da geldim ofise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 moriarty said: son bi şey yaziyim önce. sağlıklı yağdan korkmanıza gerek yok. vucuda o da lazım işlemesi için. onun dışında ben artık spor genele yazmamaya karar verdim abi. suya yazmak gibi bazı şeyler. hele bilmeyen adamın gelip bilmiş bilmiş takılması asap bozuyo bi yerden sonra çünkü adama anlatyıosun, adamın umrunda değil kendi bildiğini savunuyo yine. bildiği ne? hiç bi şey. sırf hayatımdan boşa zaman gidiyo böyle böyle. bunu uzun süre çekince bi yerden sonra hakkaten bıkıyo insan. son 1.5 yıldır falan çok boşa zaman harcadım bu konuda. daha faydalı işler yapabilirdim kendim için. eğer sormak istediğiniz bi şey olursa özel mesaj atabilirsiniz abi. onun dışında zaten elma jaeq dexter13 gibi adamlar yardım ediyo gördükçe. aga sen niye spora başlıyamayanlara laf antlatmaya calısıon gelsene başlayabilenler topiğine,sonra sinirleyin böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 baslamis adamla tartisiyo o. baslamamis adam tartismaz. baslamamis adamda bir huzur, bir bilgelik vardir. hic birsey bilmedigini bilir. rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 olm ne güzel lan ben 4 sene hiç bişi bilmeden yapmışım bu sporu sdfsdfd idman sonrası 2 büyük pizza gömüyodum, allahtan et yumurta falan seviyodum da yeterli protein alıyoduk her gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 pizza salamlı, kepekli ince hamur ve brokoliliydiyse sıkıntı yok kanka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar