dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 metfomin basla.sr 500 super kilo verdiriyor tok tutuyor..ama bol bol su iceceksin..bobrekler saglam olacak..tam diet ilaci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 yok abi ne gerek var öyle şeyleri kullanmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bingildak said: 1 haftadır çok dikkat ediyorum lan öğlen yemeğe normalde 2 de fln çıkarım. sabah spastik müsliden sonra 12:30 gibi karnım bir guruldamaya başlıyor. yani şaka gibi, senfoni orkestrası gibi utancımdan yemeğe çıkıyorum lan. aynı odada çalışıyoruz, insanlar duyuyor :( utanıyorum. bakalım önümüzdeki haftanın sonunda kaç kilo vermiş olucam AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bingildak said: 1 haftadır çok dikkat ediyorum lan öğlen yemeğe normalde 2 de fln çıkarım. sabah spastik müsliden sonra 12:30 gibi karnım bir guruldamaya başlıyor. yani şaka gibi, senfoni orkestrası gibi utancımdan yemeğe çıkıyorum lan. aynı odada çalışıyoruz, insanlar duyuyor :( utanıyorum. bakalım önümüzdeki haftanın sonunda kaç kilo vermiş olucam Ac kalarak kilo verilmiyo abi. Elma falan yiycem ara ogunlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 öyle karnım kudurduğunda gidip tavuk gögüsü yiyorum ızgara, yağsız tutsuz ama tabii 6-7 gibi acıkıyorum deli gibi, akşam yemeğini o saatte yiyip, 9-10 gibi fln elma yiyorum dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 diabet ilaci..sekerin depolanmasini engelliyor gibi dusun..kan sekerin yuksek kaliyor..doz da zararsiz doz..bununla bir fizik egzersiz caksan yaza rahat yetisir kalinda ne varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 gerek yok abi ya öyle şeylere, diabet fln zaten korkar ederim ailede şeker var bizim, büyükler şekerden gitti. hiç dengeleri böyle gereksiz şeyler için dürtmeye gerek yok. 3 ayda 20 kilo vermiş adamım, inandım mı yapıyorum. malum nişan, evlilik falan, fotoğraflarda ömür boyu taşşak gibi yanaklarım olsun istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 danacim, hangi tatlandiriciyi onerirsin? duble caya 8 sekerden 2 ye dustum ama sekeri sifirlayamiyorum. o arayi tatlandiriciyla gecistireyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Tatlandırıcı şekerden daha zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sifirla..olmadi tarcin filan koymayi dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 senin şekere ihtiyacın mı var rıd1 *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ince belliye 8 kup..akiskanlik recel kivamina geliyordur zaten..adam cay yiyor beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Esh said: bingildak said: 1 haftadır çok dikkat ediyorum lan öğlen yemeğe normalde 2 de fln çıkarım. sabah spastik müsliden sonra 12:30 gibi karnım bir guruldamaya başlıyor. yani şaka gibi, senfoni orkestrası gibi utancımdan yemeğe çıkıyorum lan. aynı odada çalışıyoruz, insanlar duyuyor :( utanıyorum. bakalım önümüzdeki haftanın sonunda kaç kilo vermiş olucam Ac kalarak kilo verilmiyo abi. Elma falan yiycem ara ogunlerde Ben verdim. 80 kiloydum. İki gün salata yedim. Diğer iki gün iş yoğunluğundan sadece kahvaltı yapabildim. Kalan 3 gün ise gayet gömdüm yağlı yağlı. 1 hafta sonunda 77'ye düşmüştüm. 3 kilo. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 suyu attin bebeyim..1 haftaya 5 kilogrames olarak geri gelecek onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Theridone said: danacim, hangi tatlandiriciyi onerirsin? duble caya 8 sekerden 2 ye dustum ama sekeri sifirlayamiyorum. o arayi tatlandiriciyla gecistireyim diyorum Evdeki bütün çay kaşıklarını paketle kaldır. Üşengeçlikten çay tek çay kaşığını da yıkama. Mecburen şekersiz içeceksin. Bir süre sonra alışınca zaten şeker kötü gelmeye başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 dana22 said: suyu attin bebeyim..1 haftaya 5 kilogrames olarak geri gelecek onlar.. yok ya. bunun üstüne baya zaman geçti. hatta sonraki hafta da 1 kilo daha verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 abi kitlama diye bir usul de var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 barbu said: dana22 said: suyu attin bebeyim..1 haftaya 5 kilogrames olarak geri gelecek onlar.. yok ya. bunun üstüne baya zaman geçti. hatta sonraki hafta da 1 kilo daha verdim. taktir ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Ya ben 181cm e 55 kilo adamdim. Ye ye kilo alamayanlardan. Artik hem alip hem verebiliyorum kolayca. Istememe bagli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 belli yasin ustunde o kadar cevik olamayacaksin al ver konusunda aklinda olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Arkadas me baltali ilah ciktin sen de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 başladım valla. önce telefonuma şu nike running mi ney onu yükledim. sonra da cumartesiden beri yürüyorum. iyi hissettiriyor insana. bol bol su içiyorum. çayı bayağı azalttım. Önceden günde 6-8 litra arası çay içiyordum. Şimdi 1 litre civarı. Bunu yarım litreye düşürürsem iyi olacak sanırım. Şekeri uzun zamandır kestim.Yani çayı,kahveyi şekersiz içiyorum. Ama tatlıdan hala vaz geçemedim. spora bir şekilde başlamakta fayda var. Tabi her gün 5-6 kmyi spora başlamak sayıyorsak arkadaşlar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben de alamayanlardandım da, 2 hafta fast food diyetine gir bak nasıl alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 barbu said: Arkadas me baltali ilah ciktin sen de ya. evet ya..baltali vucuda gelse ben olurdum eminim ..gereksiz bir meylim var ozur dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 dana22 said: ince belliye 8 kup..akiskanlik recel kivamina geliyordur zaten..adam cay yiyor beyler.. yok lan dubleye atiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar