Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

barbu

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

lafım
seqo gibi ilaç takviyecilere

lafı genele ve ortaya gayet rahat ve genişçe salladın ve kitle belirtmedin. Karşı argüman sunulunca da enerji sarfetmemek için ya da sırf en başta suları bulandırmak amaçlı yazmak istediğin için sonradan "aslında ben şu kişilere demek istemiştim"le liseli ergen gibi geçiştiriyosun ve kıvırıyorsun.

Neyse kanka takıl, daha vakit harcamıycam yazmakla. Burda insanlar bir şeyler edinmeye kendisini geliştirebilecek çıkarımlar yapmaya çalışıyor, sen de şu yaklaşımdan nasiplensen fena olmaz. Ama tarzım bu diyosan devam, bizden de ciddiye almamızı bekleme.

Oturup niye böyle bi mesaj yazdım ben bile hayret ediyorum kendime şu an. Benim yorumlamam bu kadar, hadi hayırlı işler.
Sosyal ağlarda paylaş

spora başlayamadım ama diyete başladım

https://www.meandmuesli.com/

şunun eşşek kadar olan tüplerinden aldım, büyük ihtimal gereksiz de para verdim, sabahları bunu yiyorum, hayatımda hiç bu kadar yediğimden zevk almadığım olmamıştı. resmen hiçbir şey hissetmiyorum, öyle iteliyorum gidiyor.

akşam yemeklerinde de buna geçicem.

malumunuz summer is coming.

5-6 kilo verdikten sonra da cardio + hafif kol omuz gögüs evde kendi çapımda. kaslı kaslı olmasam da vücut azıcık toplasın yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Bıngıldak, bunda ne kadar şeker var bilmiyorum da genelde bu tarz müsli, cereal grupları şekerli oluyor, astarı yüzünden pahalıya geliyor. Şekere dikkat et, çok buluyorsan direk düz yulafa alıştırabilirsin kendini, güzel komplex karb hem basit şeker de yok. Süt ekleyip azcık muz çilek yaban mersini falan koyarsan mis gibi gidiyo sabahları.

Kahvaltıda niye sosis bacon salam tarzı şeylerden uzak durasın ki? Protein var mis. Çok işlenmemiş olduğu sürece doğala yakın eti ye bence.

Yağlı sütün yağı az olanından alsan daha iyi. Hatta yağlarını direk kaliteli tereyağı zeytinyağı, hindistan cevizi, avokado, badem gibi şeylerden alsan en güzeli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hiç hareket etmiyorum ki protein alsam da yağ olacak sonuçta hehe dur şekerine bakayım, hiç şeker olmaması gerek, şekerli kuru meyve var içinde çünkü incir gibi

100 gr'da
300 kcal
8,8 protein
58 carb
3,2 yağ
11 lif

varmış, şeker tadı yoktu zaten hehe

süt olarak da bunu aldım
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/28966708-30173-lera-fresca-tam-yagli-gunluk-sut-1-l

L’era Fresca sütte ortalama olarak % 3.5 – 4.5 oranında süt yağı bulunmaktadır.
demişler
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi hiç hareket etmiyorum ki protein alsam da yağ olacak sonuçta hehe dur şekerine bakayım, hiç şeker olmaması gerek, şekerli kuru meyve var içinde çünkü incir gibi

ha ben yanında spor yapıyosun sandım, "sadece diyet" kısmını görmemişim.

Olsun kanka yine de makrolarını 40% 40% 20% gibi al en azından kaliteli makrolar al vücudun daha kaliteli fonksiyon etsin. Zayıflama amaçlı günün sonunda enerji açığını yakaladın mı şukela.

Yanında azcık kardiyoyla dolaşım sistemini güzelleştir, ağırlıkla da dolgunluk kat bence. Hem enerji açığını aklında tutup zayıflarken hem sadece diyete göre daha fazla ve nispeten flexible yiyebilirsin, hem de vücudun daha kaliteli olur.

Aslan kaplan gibi yaşıycan aga güzel bi vücut istiyosan, özet bu. Modern toplumda bizi ceylan gibi beslenip yaşamaya mahkum ediyolar, aslan gibi olmak varken.
http://media.salon.com/2014/06/lion.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

badem cok iyi ya hatta marzipan seklinde alin :d
yulafı tavsiye ederim ben de hem tok tutuyor hem de barsaklari calistiriyor duzgun bi beslenme olması icin sindirimin iyi olması lazım
bir kaseye 250-300 ml süt ve 150gr civarı yulaf ezmesi koyuyorum içine de yenilebilir olması icin bir tatlı kasgi fıstık ezmesi bi 2-2,5 saat once aliyorum antrenmandan sonra da yagsiz et/tavuk ya da bakliyat ne varsa gomuyorum arada badem/ceviz atıyorum hepten yagsız da olmaz aga forma gircem diye sagligimdan olmak gibi gerzekliklere kapım kapali B)
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslan gibi hareket ederken doğru diyorsun da işte vücut yakamadıktan sonra olmuyor, o da tembellikten hani başka bir şeyden değil. ben şoklarsam 5-6 kilo hızlıca atarım diye hevesleniyorum sonra o gazla cardio. cardio'da en nefret ettiğim şey ha. 1 saat burnumdan soluyarak ağırlık çalışayım ama cardio olmasın yani ama yağ yakmak gerekiyor işte malum 10 kilo var üstümde fazla. allahtan bünyem iri de öyle şişko görünmüyorum adasd.
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

kurek cek hacı kardiyo icin bant gibi sıkıcı degil

aynen abi, kardiyo baymasın diye çeşitlendiricen nasıl keyif alıyosan.
MMA çeşitleri olur, ip atlamak olur, dışarda sprint olur. Kısa süreli yüksek tempolu ne buluyosan gömücen o anki keyfine göre.

Yağların kısılması hiç doğru değil esensiyel yağlara ihtiyaç var hormonal denge için. Asıl ketosis modda yaşayıp çok az karb alanlar var ben o kafaları anlamıyorum. Kesin bir bildikleri vardır, kendilerinde de çalışıyordur da karbı o kadar kısmak bana pek sağlıklı gelmiyor. Üşenmediğim 1-2 ay ketosisi tecrübe edicem yazarım buraya.

Sürekli vücut dengesiyle oynuyoruz beslenmede ve fiziksel aktivitede manipülasyonla, allah sonumuzu hayretsin. RIP Zyzz reis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...