barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ben hala başlayamadım ya. yarın başlıcam ama harbi. klup üyeliğim 1 gün sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 biz bugün sonunda başladık. ben 3 hafta aradan sonra. mal gibi evde niye çürüdüysem son 1 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Bende bugün başladım tekrar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ohoo ben moriartyle sıkı kalçalar saolsun bir buçuk aydır yapıyorum yağdan 2-3 kilo vermişim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ben baslayip biraktim, o da bi gelisme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ben 1 yıl aradan sonra başlayacaktım ama iş çıktı yarına kaldı.yarında iş çıkar sonra ki güne böyle böyle harcarım 3 aylık üyeliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Askerden dönünce devam etcem hayirlisiylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 aquila said: ben baslayip biraktim, o da bi gelisme. yapma onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Tekrar baslamiyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ben de bi türlü başlayamadım off 2 hafta sonra çok önemli bir sunumum var sürekli ona çalışyorum diom ki o bitsin başlıcam. ama önceden de bi bahane bulup erteliyordum göt göbek aldı gitti, yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 afsfsaasf o klübe bende üyeyim 3 hafta max,evde yapıyorum bişeyler sonra salıyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 tam başlayacam bir gülme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 spor dediğiniz ekseriyet BADİ sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ANTREMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 yoo yüzmeye başlayamıyorsan mesela sen de girebilirsin klube. ya da tenise filan. nasıl istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 önemli olan isteyip başlayamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ben daha yasamaya baslayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 moriarty den sonra normal calismaya baslayabildim Ramazanin ilk haftasindan sonra haftada 3 hali saha maci, (min 6 km mesafe kat ediyorum) 2 gunde bir de kendi olusturdugum programi yapiyorum. Ramazandan bu yana 4 kilo verdim. Tekrar small giyinebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 small ne lan kiz misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 hobbit abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Sen gobekten dolayi large giyiyon, yoksa sen de bi ince medium tipi var birbirimizi kandirmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Ben 3 haftada bir ölüm döğüşü yaptığım için large giyiyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Sen de gercek sixpack erkegisin ben mi giyiyim large i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 turkiyenin largei zaten buranin smallu, burda da large giyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 aquila said: ben daha yasamaya baslayamadim. Güzel demişsin. Bende spora bir türlü başlayamayanlardanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar