Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 guilty crown'dan daha kotusunu mu ariyorsunuz ? sword garyto online yeterince op degil mi ? abisine hallenen hanim acliginiz giderilemiyor mu ? oyleyse onii-sama sizleri cagiriyor yil 209x, buyu standardize bir teknoloji haline gelmis, millet savasta kullaniyor, buyuculer var muhendisleri var falan fesmekan giris sinavinda yuksek potansiyelliler ve daha fasulyedenler seklinde ayrima gidilen bir okula giren son derece underdog, hakkaten buyu yapamiyormus puu ezik dedirten tatsuya adli ana karakterimiz ile ona hallenmezse olecek olan yetenekli kiz kardesi miyuki ile basliyor hikaye. gerisini ibret ala ala izliyorsunuz zaten. her bolum 50 terim uydurup onlari aciklamak icin de yirmi tanesi daha uydurarak islenen, cok derin oldugu asikar, bir ikisinin kazara biz zavalli olumlulere izah edilebildigi muthis bir scifi tabani abisine 19. bolumde halen HAYAT ONII SAMAYI NEDEN YORUYORSUN :( ceken bir angut ve muadilleri ile zirveye ucan karakterler ve diyalog stephenie meyere bile lan keske ben yazsaydim dedirtecek boyutta wish fullfillment elini degdigi herkese +9 op buff ceken bir mc so bad it's good turunun varabilecegi son nokta, halen taze taze cikiyorken kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ONII-SAMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Sasuga onii-sama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 http://i.imgur.com/zajEOth.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 genre defining! https://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1401/03/1401030209139.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ve sadece ilk bolumdu. suana kadar cıkan ve cıkacak bolumlerdeki onii sama aksiyonunu kacırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 o kadar kötü ki çogii o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Matrix'te NEO bu kadar imba değildi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 2 günde 19 bölüm izledim beynim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?13,7703616,7710544,page=10#msg-7710544 sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 nine school arcının başına kadar dayanabildim. otobüste bile mağdur ve müthiş oluyodu bi şekilde, sırf arkaya oturtuldu diye mi ne sdfh. kaldıramadı bünye daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 o kadar kötü ki.. eve gidip izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Nine school arcinda birakilir mi en iyi arc o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ahaha o kadar kotuki nine schoolda biraktim bende magic jesus u, cidden cok kotu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Satışları da iyi bu arada, ikinci sezon falan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Manyak bu Japonlar sözünü tek başına doğruluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 iyi ya, devam etsin. kötü animeler arasında en iyisi ^^ guilty crown ı, valvrape i filan daha çok sevmiştim ama. bunda her şeyi gereksiz yere uzatıyolar, fena halde bayıyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 bu bolum onii-sama denmedi. NOLUYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bir bolum daha "oni sama" sız gecerken artık olayların ne oldugunu bile takip edemiyorum okadar anlamsızlastı. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Son bölümde direkten dönüyor oniiii-sama, zaaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 gozluklu kiz public beta cocuk sekansi neydi oyle ya abv yillardir bu kadar kotusunu izlemedim tatsuya panderingi kokleyecekler son uc (umarim) bolum, az yumusatalim dediler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 yanlış görmedim dimi ben? 24 limitleyiciyi mi açtı orda o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 aynen. asdf http://i.imgur.com/jDLUahC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar