Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?2,7510081 http://forum.paticik.com/read.php?13,7704445
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 en acik, en net haliyle soyledim. hadi git artik.
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Bu ne? Biyik kendi capinda masturbasyon yapiyor "ay hater'larim" "ay sevenlerim" diye.
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü.
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 di said: Xaenin said: Bu ne? Biyik kendi capinda masturbasyon yapiyor "ay hater'larim" "ay sevenlerim" diye. en azından senin gibi sinkaflı küfür etmiyorum. terbiyesiz.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 tayyip diyo ya büyük türkiyenin önünü kesmeye çalışıyorlar diye bu da kendini nimetten sanıyo böyle konular açıldıgını görünce fıstığı atıyorum gel oglum muç muç muç
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Biyik said: Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Neden insanlar sana karşı sürekli linç kampanyası başlatıyor?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bıyık kim lan ? neden böyle popüler oldu.
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Biyik said: Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Neden insanlar sana karşı sürekli linç kampanyası başlatıyor? neden insanlar sürekli akp'ye oy veriyor. bir kısmın yaptığı hareketler onları haklı göstermez.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi güncelde yeni başlık açıldığını görüp tıkladım, sayfa boştu. mode-z sanırım burada görülesi hiçbir şey olmadığını anlayıp silmiş. şimdi devamında gelen msjları görüyorum da, sen ne kadar bilge bir şeysin ya ulu mode-z. http://www.oocities.org/wlotus0929/barbrady.gif kafam rahat
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yasarkemal kim ki anket acmis asdf.
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Red said: kardeş t'yi unutmuşsun hayır, doğrusu benim yazdığım şekilde.
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bingildak said: abi güncelde yeni başlık açıldığını görüp tıkladım, sayfa boştu. mode-z sanırım burada görülesi hiçbir şey olmadığını anlayıp silmiş. şimdi devamında gelen msjları görüyorum da, sen ne kadar bilge bir şeysin ya ulu mode-z. http://www.oocities.org/wlotus0929/barbrady.gif kafam rahat (tu) kutlarım. bunu 100. kez dillendirmeyi başardın.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 boş konuşup çöpe çeviriyor tüm konuları gereksiz vakit çaldığı için insanlığa zararlı kımıl zararlısı adam utanmıyor da hiç beynini yere atmış heralde
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Biyik said: Xaenin said: Biyik said: Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Neden insanlar sana karşı sürekli linç kampanyası başlatıyor? neden insanlar sürekli akp'ye oy veriyor. bir kısmın yaptığı hareketler onları haklı göstermez. İnsanların yarısı akp'ye oy veriyor, benim gördüğüm kadarıyla senin dışında sana tahammül edebilen yok bizim buralarda.
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Biyik said: Xaenin said: Biyik said: Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Neden insanlar sana karşı sürekli linç kampanyası başlatıyor? neden insanlar sürekli akp'ye oy veriyor. bir kısmın yaptığı hareketler onları haklı göstermez. İnsanların yarısı akp'ye oy veriyor, benim gördüğüm kadarıyla senin dışında sana tahammül edebilen yok bizim buralarda. anketler öyle demiyor ama :)
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Re: yok mu artıran? baslikli konuda size cevap var Gönderen : Biyik 08/08/2014 17:09 sil <== hahahaha
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ahahaha olm bide göremediğimiz şeyin alıntısını yapıyo bazen laf sokmaya çalışıyo bize GÖREMİYOZ OLM BIYIK YAZDIKLARINI GÖREMİYOZ LAN APTAL
Öne çıkan mesajlar