Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?2,7510081 http://forum.paticik.com/read.php?13,7704445 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bi siktir git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 en acik, en net haliyle soyledim. hadi git artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 di said: bi siktir git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Bu ne? Biyik kendi capinda masturbasyon yapiyor "ay hater'larim" "ay sevenlerim" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 di said: Xaenin said: Bu ne? Biyik kendi capinda masturbasyon yapiyor "ay hater'larim" "ay sevenlerim" diye. en azından senin gibi sinkaflı küfür etmiyorum. terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 tayyip diyo ya büyük türkiyenin önünü kesmeye çalışıyorlar diye bu da kendini nimetten sanıyo böyle konular açıldıgını görünce fıstığı atıyorum gel oglum muç muç muç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kardeş t'yi unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Biyik said: Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Neden insanlar sana karşı sürekli linç kampanyası başlatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bıyık kim lan ? neden böyle popüler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 pekekeli akoğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Biyik said: Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Neden insanlar sana karşı sürekli linç kampanyası başlatıyor? neden insanlar sürekli akp'ye oy veriyor. bir kısmın yaptığı hareketler onları haklı göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi güncelde yeni başlık açıldığını görüp tıkladım, sayfa boştu. mode-z sanırım burada görülesi hiçbir şey olmadığını anlayıp silmiş. şimdi devamında gelen msjları görüyorum da, sen ne kadar bilge bir şeysin ya ulu mode-z. http://www.oocities.org/wlotus0929/barbrady.gif kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yasarkemal kim ki anket acmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Red said: kardeş t'yi unutmuşsun hayır, doğrusu benim yazdığım şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bingildak said: abi güncelde yeni başlık açıldığını görüp tıkladım, sayfa boştu. mode-z sanırım burada görülesi hiçbir şey olmadığını anlayıp silmiş. şimdi devamında gelen msjları görüyorum da, sen ne kadar bilge bir şeysin ya ulu mode-z. http://www.oocities.org/wlotus0929/barbrady.gif kafam rahat (tu) kutlarım. bunu 100. kez dillendirmeyi başardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 boş konuşup çöpe çeviriyor tüm konuları gereksiz vakit çaldığı için insanlığa zararlı kımıl zararlısı adam utanmıyor da hiç beynini yere atmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Biyik said: Xaenin said: Biyik said: Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Neden insanlar sana karşı sürekli linç kampanyası başlatıyor? neden insanlar sürekli akp'ye oy veriyor. bir kısmın yaptığı hareketler onları haklı göstermez. İnsanların yarısı akp'ye oy veriyor, benim gördüğüm kadarıyla senin dışında sana tahammül edebilen yok bizim buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mode-Z YARGILAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Xaenin said: Biyik said: Xaenin said: Biyik said: Xaenin said: Bu ne? bana diyorsan eğer, bir kez daha biyik linç kampanyası başlamış. varsa linç etmek isteyen söylesin dedim, konu kitlenmiş oraya yazamadım çünkü. Neden insanlar sana karşı sürekli linç kampanyası başlatıyor? neden insanlar sürekli akp'ye oy veriyor. bir kısmın yaptığı hareketler onları haklı göstermez. İnsanların yarısı akp'ye oy veriyor, benim gördüğüm kadarıyla senin dışında sana tahammül edebilen yok bizim buralarda. anketler öyle demiyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Re: yok mu artıran? baslikli konuda size cevap var Gönderen : Biyik 08/08/2014 17:09 sil <== hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ahahaha olm bide göremediğimiz şeyin alıntısını yapıyo bazen laf sokmaya çalışıyo bize GÖREMİYOZ OLM BIYIK YAZDIKLARINI GÖREMİYOZ LAN APTAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ne diyor anketler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar