littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 simdi sanirim gumruk siniri 150 euro olmasi gerekiyor. amazondan 7 tane kitap getirtecegim toplamda kargo dahil 135 dolar filan. gumruge takilmiyor yani ama 7 tane kitap var diye beni satici sanabilirler mI ki bu kitaplarin hepsi de farkli aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Kitaplar geçiyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 € 150 degil. 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Esh said: € 150 degil. 75 kitaplar dogrudan geciyorsa sikinti yok o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ben sınırı belirttim, neyin geçip geçmediği ile ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 havanı yesinler şldkasşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Kargo dahil olmamalı o fiyata bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 GERGE said: Kargo dahil olmamalı o fiyata bu arada. nasil yani? simdi bir kitabi cikarttim sonraya alirim da 89 dolar kitaplar 27 dolar kargo tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 dhl vs özel kargo ile geliyorsa isterse 50 avro tutsun bi yolunu bulup gümrükte kitliyorlar ürününü sonra 75 tl'den az olmamak kaydı ile dhl sana bir fatura çakıyor. gümrük mutlu , dhl mutlu, olan sana ve kitaplarına oluyor. onun dışuında evet 75€ üzeri gümrüğe dahildir. ürünün total fiyatının %18'i + 3,75 mi ne pul parası alıolardı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 şu linki bulmak çok mu zor http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bence de devlet postasıyla ısmarla. 75 euro sınır. kargo dahil değil buna ama ebayden falan alıyorsan birşey adam gümrüğü düşük gösterip sana kargolayabilir. gerçi ebay de artık gümrük ücretini önden alıyor sanırım amazon gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Fistan said: şu linki bulmak çok mu zor http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri zor anasini satayim var mi? elitist misin olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 amazondan 100 doları geçmeyecek şekilde alırsan takılmaz. Farklı kitaplar diye tahmin ediyorum. Aynı üründen 3 adet olursa takılma ihtimali var çünkü. Sınır 75 euro, aşağı yukarı 100 dolar ediyor diye öyle yazdım. Kesinlikle kurye ile getirtme, takılırsa ptt'den topkapıda alırsın 2 kuruş daha verecek. DHL, UPS, Fedex falan bacağı alır yoksa adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Mathias said: amazondan 100 doları geçmeyecek şekilde alırsan takılmaz. Farklı kitaplar diye tahmin ediyorum. Aynı üründen 3 adet olursa takılma ihtimali var çünkü. Sınır 75 euro, aşağı yukarı 100 dolar ediyor diye öyle yazdım. Kesinlikle kurye ile getirtme, takılırsa ptt'den topkapıda alırsın 2 kuruş daha verecek. DHL, UPS, Fedex falan bacağı alır yoksa adamın toplamda 90 dolar filan oluyor kargo dahil. yok zaten standart shipping kullaniyorum onu da ptt getiriyor. gecen ay buyuk bir kitap almistim 3 tl pul parasi mi ne almislardi kapidaki postaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 süper, Kargo işleme girmez. Takılsa bile amazon.com ayrı yazar, üstünden vergi vermezsin. Muhtemelen takılmaz zaten. 3 lira 6 sene önce 50 kuruştu aq 600% zam mı olur lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Cevap: Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, gümrük kıymeti gönderim başına toplam 75 Avro’yu geçmeyen eşya önemli değeri olmayan eşya olarak kabul edilmekte ve muafiyet tanınmaktadır. amerikan taktiği uygula, önce böl, sonra fethet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar