CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Uzun süredir oynamadım ama benim takımımın son hali şu şekildeydi. Ve gayet memnundum. Üzerinde birkaç değişiklik yapılabilir tabii. Çok pahalıya kaçmadan oynamak isteyenlere tavsiye edebilirim. https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=d6w7uCbfnLKs1:pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 lahm ı satar robben/ribbery alırım ben senin yerinde olsam cdm bender i koysan da olur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=h2HAPF0tnLNgS:ps3 Kadrom böyle, 100% chemistry de yapabilirim ama peşinden koşmadım. Bu arada linkte gözükmüyor ama MArchisio yerine Busquets oynuyor genelde. 30,000 coin param var Iborba'ya dokunmadan, bu kadroya kimi alabiliriz güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 siz manual mi oynuyorsunuz pas şut için yoksa auto mu manual'da orta açmayı beceremedim ben önce gücü verip sonra mı analogla yönlendirmek lazım, yoksa yönlendirirken mi güce basıcaz, önce yönlendirsen adam yön değiştiriyor istediğim gibi orta açamıyorum. (ilk defa fifa oynuyorum bu arada pes'ten sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 çok iyi bilmiyorum ama yerden pas atarken önce güce bastıktan sonra yön ayarlamak mümkün oluyor, orta için de aynısı geçerlidir muhtemelen. edit: bi ayarlara girip bakayım semi oynuyordum galiba ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ZaugnaKhaldun said: https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=h2HAPF0tnLNgS:ps3 Kadrom böyle, 100% chemistry de yapabilirim ama peşinden koşmadım. Bu arada linkte gözükmüyor ama MArchisio yerine Busquets oynuyor genelde. 30,000 coin param var Iborba'ya dokunmadan, bu kadroya kimi alabiliriz güzel? Bence ilk önce defansına italyadan para durumuna göre Chiellini, Maicon, Barzagli almalısın. İtalya'da hem ucuz hemde kaliteli topçular var. Gervinho, Biabany kanatlarda ucuz ve iyi. Coin durumuna göre Cuadrado iyi. Pogba Vidal ikilisi orta sahada çok diri. Ama biraz pahalıydılar diğer italya topcularına göre. Şuan ki durumu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ben bu oyunu beceremiyorum ya :D abi defans yapmtiramiyorum, millet benim adamlarin yanindan siyrilip siyrilip gidiyor sutlarin alayi disari gidiyor zaten messi ile neymar ile, daha kafa golum de yok sanirim, bi sekilde defans oyuncusu benden once vuruyor kafayi, zaten millet nasil oynuyorsa kontra diye bisi yok oyunda, en kotnra pozisyonda bile 2ye 4 kaliyorum. defans icin nasil bir taktik izlemek lazim? belli ki kosu + press i devamli uygulamak bir ise yaramiyor, ama zamaninda tackle yapmak imkansiz gibi bisi... 2li press yapsan pes'teki kadar efektif yapamiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 abi koşu + press pes gibi dandik oyunlara yönelik bir şey, daha gerçekçi oyna. alan savunması her zaman daha iyi ve mantıklı, rakibin ayağından top açmasına veya sürmesine göre press yapıp topa müdahale etmeyi kovala defans işi ciddiye alıp, gerçekçi bakınca gayet kolay oluyor fifa serisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 topa da mudahele edemiyorum ki :) ya millet asmis cosmus artik, tam benim adamla rakip yuz yuzeyken basiyorum top alma tusuna hop! adam bi hareket yapiyor geciyor gidiyor elemanin teki dasak gecti benle zaten 5 dakika boyunca gol atmayip pas yapti benim ceza sahamda sdf bu kadar zor olunca keyifte vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ya ben mesela şut çekmelerine izin veriyorum ama nasıl desem, mou savunması yaptırıyorum. milletin otobüs dedikleri şey aslında kusursuz bir alan savunması olduğundan istatistiklerde vs. eziyorlar ama maç sonu ya beraberlik ya galibiyet alıyorum. üstlerine basmayıp, kaleyi görecekleri açıları kapatarak mesafeli savunma yap. ekstrem iyi oynayan adamlar çıkıyor ama boşu gördüm, aha diyip şuta abandıklarında %90 oranında falan kaleyi bile bulmayabiliyor. çarprazdan doğru ayağı yakalayıp, ekstrem iyi adamlarla şut çıkaranlar oluyordu onlar sıkıntı olabiliyordu. Kaleci sektirirse vs. forvetle tamamlayabiliyorlardı ama işte onu yapan kanat oyuncusu vs. azdı. Robben ile çok yapardım ben mesela rakibe falan sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 hmm dediklerini uygulayayim. youtube'dan fln da bakiyorum simdi nasil savunma yapilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ve senko kendini fitbol kariyerine verdi..yarasin abi dinlen acisini cikart..gevse kendine gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ahah gta5 in updatelerini bekliom asil bitsin, ona daldim mi cikamam zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 abi sneijder bildiğin op ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 oyundaki en iyi CAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 fifa 16 çıksa da bari biraz kendimize gelsek ya. o kadar baydım ki 4-3-3 7 kişi full defensive 3 kişi ile long ball kantır atak oynayan rakiplere. her maç ayrı bi atari kıvamında geçiyor dsfs. her 3 rakipten 2 si hala santradan gol atmaya çalışıyor sdfs. atamıyorlar hala deniyorlar. ne hale geldi güzelim seri. pesçi bebeleri doldurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 fds. http://www.youtube.com/watch?v=5L44twT3C9U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ya offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 adam beginner da açmış oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bu arada bebelerin son taktiği 5 li defans önüne çakılı cdm ve hucum hattı sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 abi fifa pismanliktir, bunu bile bile her sene mal gibi 59 dolar veriyoz adamlara. uydurmuslar momentum diye sikimsonik bisey guya "gercekcilik" adi altinda, millete controller firlattirmaktan baska bi boka yaramiyo sdfsdf fifa 16 ya baktim 15 ile ayni, ztn futbol lan bu, kendisi degismeyen birseyi ne kadar gelistirebilirsin ki? en fazla futbolcular degisiyo fln filan gta 5 e sokak futbolu gibi bi mod eklense, gider arada onla takilirim, her mac 20 dakika bayiyo ztn bi zmn sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 zaten yeni bişey bekleyerek mi alıyorsun abi futbol işte önceki oyuncalırn özellikleri değişir yeni transferler güncellenir falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 pattisliborek said: fds. http://www.youtube.com/watch?v=5L44twT3C9U murat kosova yaparsa izlerim. 'ramos tavana cakti' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kosova'yı bi ben sevmiyorum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 reyou said: abi fifa pismanliktir, bunu bile bile her sene mal gibi 59 dolar veriyoz adamlara. uydurmuslar momentum diye sikimsonik bisey guya "gercekcilik" adi altinda, millete controller firlattirmaktan baska bi boka yaramiyo sdfsdf tarihin en iyi fifa yorumlarından biri sfsdasd ps3'te 8 kol kırdım ben 4 senede, ps4'te fifa 16 aldım ama oynamıyorum şimdilik rahatım. zaten götüm yemez atmaya, 250TL ak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar