Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=h2HAPF0tnLNgS:ps3

Kadrom böyle, 100% chemistry de yapabilirim ama peşinden koşmadım. Bu arada linkte gözükmüyor ama MArchisio yerine Busquets oynuyor genelde.

30,000 coin param var

Iborba'ya dokunmadan, bu kadroya kimi alabiliriz güzel?
Sosyal ağlarda paylaş

siz manual mi oynuyorsunuz pas şut için yoksa auto mu
manual'da orta açmayı beceremedim ben

önce gücü verip sonra mı analogla yönlendirmek lazım, yoksa yönlendirirken mi güce basıcaz, önce yönlendirsen adam yön değiştiriyor istediğim gibi orta açamıyorum.

(ilk defa fifa oynuyorum bu arada pes'ten sonra)
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=h2HAPF0tnLNgS:ps3

Kadrom böyle, 100% chemistry de yapabilirim ama peşinden koşmadım. Bu arada linkte gözükmüyor ama MArchisio yerine Busquets oynuyor genelde.

30,000 coin param var

Iborba'ya dokunmadan, bu kadroya kimi alabiliriz güzel?

Bence ilk önce defansına italyadan para durumuna göre Chiellini, Maicon, Barzagli almalısın. İtalya'da hem ucuz hemde kaliteli topçular var. Gervinho, Biabany kanatlarda ucuz ve iyi. Coin durumuna göre Cuadrado iyi. Pogba Vidal ikilisi orta sahada çok diri. Ama biraz pahalıydılar diğer italya topcularına göre. Şuan ki durumu bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ben bu oyunu beceremiyorum ya :D

abi defans yapmtiramiyorum, millet benim adamlarin yanindan siyrilip siyrilip gidiyor

sutlarin alayi disari gidiyor zaten messi ile neymar ile, daha kafa golum de yok sanirim, bi sekilde defans oyuncusu benden once vuruyor kafayi, zaten millet nasil oynuyorsa kontra diye bisi yok oyunda, en kotnra pozisyonda bile 2ye 4 kaliyorum.

defans icin nasil bir taktik izlemek lazim? belli ki kosu + press i devamli uygulamak bir ise yaramiyor, ama zamaninda tackle yapmak imkansiz gibi bisi... 2li press yapsan pes'teki kadar efektif yapamiyor adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi koşu + press pes gibi dandik oyunlara yönelik bir şey, daha gerçekçi oyna. alan savunması her zaman daha iyi ve mantıklı, rakibin ayağından top açmasına veya sürmesine göre press yapıp topa müdahale etmeyi kovala

defans işi ciddiye alıp, gerçekçi bakınca gayet kolay oluyor fifa serisinde.
Sosyal ağlarda paylaş

topa da mudahele edemiyorum ki :)
ya millet asmis cosmus artik, tam benim adamla rakip yuz yuzeyken basiyorum top alma tusuna hop! adam bi hareket yapiyor geciyor gidiyor
elemanin teki dasak gecti benle zaten 5 dakika boyunca gol atmayip pas yapti benim ceza sahamda sdf

bu kadar zor olunca keyifte vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben mesela şut çekmelerine izin veriyorum ama nasıl desem, mou savunması yaptırıyorum. milletin otobüs dedikleri şey aslında kusursuz bir alan savunması olduğundan istatistiklerde vs. eziyorlar ama maç sonu ya beraberlik ya galibiyet alıyorum.

üstlerine basmayıp, kaleyi görecekleri açıları kapatarak mesafeli savunma yap. ekstrem iyi oynayan adamlar çıkıyor ama boşu gördüm, aha diyip şuta abandıklarında %90 oranında falan kaleyi bile bulmayabiliyor.

çarprazdan doğru ayağı yakalayıp, ekstrem iyi adamlarla şut çıkaranlar oluyordu onlar sıkıntı olabiliyordu. Kaleci sektirirse vs. forvetle tamamlayabiliyorlardı ama işte onu yapan kanat oyuncusu vs. azdı. Robben ile çok yapardım ben mesela rakibe falan sadfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
fifa 16 çıksa da bari biraz kendimize gelsek ya. o kadar baydım ki 4-3-3 7 kişi full defensive 3 kişi ile long ball kantır atak oynayan rakiplere. her maç ayrı bi atari kıvamında geçiyor dsfs.

her 3 rakipten 2 si hala santradan gol atmaya çalışıyor sdfs. atamıyorlar hala deniyorlar.

ne hale geldi güzelim seri. pesçi bebeleri doldurdular.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi fifa pismanliktir, bunu bile bile her sene mal gibi 59 dolar veriyoz adamlara. uydurmuslar momentum diye sikimsonik bisey guya "gercekcilik" adi altinda, millete controller firlattirmaktan baska bi boka yaramiyo sdfsdf

fifa 16 ya baktim 15 ile ayni, ztn futbol lan bu, kendisi degismeyen birseyi ne kadar gelistirebilirsin ki? en fazla futbolcular degisiyo fln filan

gta 5 e sokak futbolu gibi bi mod eklense, gider arada onla takilirim, her mac 20 dakika bayiyo ztn bi zmn sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

abi fifa pismanliktir, bunu bile bile her sene mal gibi 59 dolar veriyoz adamlara. uydurmuslar momentum diye sikimsonik bisey guya "gercekcilik" adi altinda, millete controller firlattirmaktan baska bi boka yaramiyo sdfsdf

tarihin en iyi fifa yorumlarından biri sfsdasd

ps3'te 8 kol kırdım ben 4 senede, ps4'te fifa 16 aldım ama oynamıyorum şimdilik rahatım. zaten götüm yemez atmaya, 250TL ak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...