aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ermenistan seref madalyasi mi var ki ustunde de ermenistan lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Feamer said: bu işin tezatını bir kenara bırakırsak bizler niye hittit-hatti topraklarını istemiyor oluşumuz ise tamamen ayrı bir konuda incelenmesi gerekiyor. bu niye? cumhuriyetin ilk dönemlerinde ki aslında hititler türktü geyiği mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 subay adnan oktar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 neden,ermenistan-kürdistan-yunanistan oluyor, mesela çin diyoruz çine ama bölgesel devletler neden tan-an-am koyuyorlar çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ismail türüt ayarında bir adam herhalde bu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 aynısını yazmaya gelmiştim. tam ismail türüt'ün erivan şubesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yasarkemal said: neden,ermenistan-kürdistan-yunanistan oluyor, mesela çin diyoruz çine ama bölgesel devletler neden tan-an-am koyuyorlar çözemedim çin'in ermenicesi çinistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ben müziği beğendim, belki ermeni olabilirim ondandır,zaten hristiyan toplum daha gelişmiş oluyor fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 yasarkemal said: neden,ermenistan-kürdistan-yunanistan oluyor, mesela çin diyoruz çine ama bölgesel devletler neden tan-an-am koyuyorlar çözemedim çinde o bölgeyi birleştiren sülalenin/adamın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 gelişmişte sondan üçüncülüğün dayanılmaz hazzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 hayır dağ da dağ olsa. hani yunanlılar da bizi sevmiyo da hakkaten kıbrısı, istanbulu, egeyi falan hep güzel yerleri almışız anasını satiym. bunlar allahın dağını aldık diye kızıyolar kardeş sökün dağı götürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bence dağa çıkıp çatışsınlar, bide ermeni acılımı yaparız özerkliğe kadar yolu var o bölgenin, düşünsünler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 şu klip üzerine 3 sayfa konuşarak konuya klibi hazırlayan adamlardan daha çok emek vermiş oldunuz hahaha. 2-3 tane leştier abeci yanyana gelmiş, üstüne konuşulacak bir şey bile yok, ben güldüm geçtim asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 kürt kardeşlerimiz oraya devlet kurmuş ama sorun çözülmemiş sfasgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 garibim 3 tane imajın üzerine yazı yazarak cumhuriyeti kanıtlamak istemiş, bıyık hazırlayıp upload etmiştir bunu asdsad onun kafasında bir video olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Yeni nesile nefret ve kini aşılamak ne kadar aşağılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 osmanli mi kaldi, olmayan seyin dusmanligi mi olur. ben de roma imparatorluguna dusmanim. hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bu tarz kendi yandaş gürühunu yaratma propagandasını tarihte ilk olarak belkide romalılar yaptı, kartaca ve atilla için, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ermeni soykırımını Osmanlı yaptı,bizle alakası yok caktırmayın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Forumda,sözlükte popülerite olsun diye Türk düşmanı falan oluyolar ya bu aralar... şte bunlar hep "anti- miyitayiştim / batı hayranıyım" tarzı ılık su balığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 türk ne ya gördün mü kacıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bölücü dostu, ordu düşmanı, terör örgtünü haklı bulan insanlar çoğaldı. yazık tabii bu tarz şeylerin prim yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar