Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW 1 - Audi A3 ve muadilleri

Wispy

Öne çıkan mesajlar

sup
illa ufak arabamı olması lazım? hanıma jipcik gitmez mi?
o fiyata şu var bak
1.6 dizel premion

http://reporter365.com/wp-content/uploads/2013/03/2014-honda-CRV-3.jpg

illa ufak arabamı olucak?
100k çok iyi fiyat çünkü
golfetti ve kankileri dışında baya araba var
en azından doğuş almamış olursun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Highline bir Golf'ün iç mekan malzeme kalitesinin cidden bu araçlarınkinden farkı yok. Bunun yanı sıra Golf'ün iç dizaynı bence daha güzel. Ama tabi BMW tercihimdir M paket :)

aslında fark var, ama turkiye de yok. BMW nin 1 serisindeki katalog malzeme ve donanım seçimi bile en giriş seviye model olmasına karşın benzeri segment golf den çok daha fazla. parayı verdiniz mi normalde düdüğü acaib güzel çalabiliyorsunuz.

sorun; Türkiye de düdüğü çalamıyorsunuz. Birinci sebep ÖTV+üstüne KDV, 1000 euroluk bir şeyler ekleseniz 1800-1900 euroları bulması olası, astarından pahalıya geliyor. İkinci sebep distributorlerin bu segmentte lüks markalar için bile bu tür seçenekleri ithal etmekteki isteksizliği. Üçüncü sebep ise sipariş geçip banttan araç çıkmasını beklemek yerine kotasına saydırdığı elindeki paketlerini kendi belirlediği hazır aracı verme isteği.

oyle olunca highline golf ün (ki güzel bir pakettir),borusan ın sattığı dolu bir 1 serisinden farkı kalmıyor. doğal olarak kazıklanmış hissedebiliyorsunuz.

ben hissetmiyorum, ama hissedeni anlayışla karşılarım.

bu bmw ye ozel bir şey degil bu arada. audi, mercedes vs. bu fiyat aralığında hepsi yapıyor bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun türkiyede zaten.
o yüzden türkiyede bmwye verilen para sadece bmw logosuna verilmiş oluyor.
1'leri türkiye paketi diye bir naneyle satıyorlar, highline'ın altında bir donanım. bi urban line koyayım desen 10k fiyat biniyor. ki onu da koyamıyon her istediğin zaman. malzeme kalitesi de 3'ün 5'in bariz bir şekilde altında (aynı fark golf ve jetta arasında da var mesela. jettada kullanılan parçalarla golf ve passattakilerin aynı olmadığı dokunmadan bile anlaşılıyor. en basitinden panzulut üstleri golfte deri iken jettada plastik). bmw 1'de sürüş desen, 1,6 motor işte, 136 beygir. üstün bir yanı yine yok.
yani türkiyede aşağı yukarı rakipleriyle aynı spesifikasyonda bir araç satıp 15k premium fiyatlandırma yapmaları tamamen piyasadan kaynaklı. iteliyorsun müşteriye gidiyor.
geçen sene araç almadan önce 1, a180, golf karşılaştırdım. sonuçta gidip leon sc aldım (:
iyiki de almışım, cost/benefit açısından güzel bir karar verdiğimi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...