ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 şu ülkeye topluca bi nuka atılsa da kurtulsak artık http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/101135/Havaya_firlatilan_bebege_pervane_carpti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ulan sacma korkularimdan biri bu benim, demek ki gercekten oluyomus asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 benim bir arkadaşımın kardeşini de dayısı hoplatmış pervaneye doğru aynı şekilde bebek iken. şimdi harry potter gibi iz var çocuğun alnında. yazlıktaki odada var westinghouse turbo tavan pervanesi baya iyi oluyor. klima çarpıyor beni oda da küçük zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 nuka ne be, nuke degil mi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 napalm daha iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yuh ulan ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 habere bakar mısın ahahawehıhawe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Radikal olaya uygun resim mi bulamamış, yoksa ilgi çeksin diye mi bu resmi koymuş anlayamadım. Haberi gördüm bugün hiç içeriğine bakmadım, böyle çocuğu atıp tutamamışlar sandım.Radikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cTLZr_Zm0p8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 aquila said: ulan sacma korkularimdan biri bu benim, demek ki gercekten oluyomus asdf. odada böyle ayakta esnerken falan eli kolu kaptırıcam b igün bende sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ülkeyi kapatıp gidelim lan valla bak. adam pervane çalışan odada çocuğu havaya atıyorsa omurilikten düşünüyordur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bu tarz şeyler için ulke kapanacaksa amerika kokten kapanmalı orada daha beterleri oluyor. hemen ulke kapansın bi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ulan gavat şu haberdeki çomarlardan biri otobüste yanına otursa 1 ay kafa silkersin gelip burda çakma hümanistlik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Nick mesaj uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 2 aylık bebeği zor tutarsın amk hoplatarak sevme ne ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Ben ciddi ciddi helikopterin yanında attılar, pervane kaptı zannettim, başlığı okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar