benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hunty said: Olm Tallinn Estonya'da kadinlar grup grup abazan dolasiyorlar aksamlari sokakta. Sevgilim vardi yanimda. Paso yanimizdan 4'er 5'erli grup grup hatunlar geciyordu. Tek gitsem hepsi erkek olurdu o gruplarin kesin. tallinn hep öyle çarşamba cumartesi ydi galiba gece hayatı, o günler patlıyor sokaklar.kadınlar elinde 70lik vodka şişesiyle filan geziyor.kafalar zoom yerlerde filan yuvarlanıyorlar yolda.ama çok türk var, özellikle öğrenci.muhtemelen hatunlar haplanıp geliyor mekanlara, 5 saat aralıksız dans eden hatun görmüştüm, hiçbirşey içmeden.tüm mekanlarda da erkekden fazla, kadın oluyor. tallinn i görmek lazım 1 haftalığına, ama euro olduğu için biraz pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 aquila said: karada duran timsah gibiyim ben pistte. ben de böyleyim. galiba iş yapanı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Theridone said: başlıktaki çaresizlikle dünyanın umut rezervleri tüketilmiş. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kavurma said: http://4.bp.blogspot.com/-O9XOU9cX5b8/UoOzJjs10zI/AAAAAAAAD0M/fA3BEMSEYyI/s1600/941205_380518788732598_1846975755_n+(480+x+540).jpg sdkljdlasjdlksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Akito said: "babanın evinden tertemiz alıcam seni inşallah" romantizme bakar mısınız ? yazar aslında "bakiresin değil mi?" demek istemiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 of aynen bakire kız hayatta en sevmediğim şey lan, her bişeyi yeniden öğreteceksin öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bliksem said: Theridone said: başlıktaki çaresizlikle dünyanın umut rezervleri tüketilmiş. ahahahaha AHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Esh said: of aynen bakire kız hayatta en sevmediğim şey lan, her bişeyi yeniden öğreteceksin öf. Abi aslında öğretmen gerekmeyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 yok gerekiyo ya. yani tamam basic noktalar ok de, zevk ayrıntıda gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bi de ilk seferde bişey anlaşılmıyo, en çok o üzüyo insanı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Esh said: yok gerekiyo ya. yani tamam basic noktalar ok de, zevk ayrıntıda gizli İlla açıklatacaksın dimi. Günümüzde "bakireyim" diyenler eğer köyde fln büyümediyse, ilk sevgilisi kocası değilse, erkek arkadaşının isteklerini karşılamaya çalışma bazında bir engel olduğu için o engelin çevresinden dolanmanın türlü yolunu öğrenio. O engeli olmayanlar ise "e zaten engel yok buyursun" diye kasmıo çok farklı şeyler öğrenmeye. Öfff en edepli böyle yazılır galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ibb kanalizasyon işleri müdüresi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bana bayılanına denk gelmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 abi 1-2 ilişkisi olan kız da bakire benim gözümde. tecrubesiz herkes bakire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Theridone said: ibb kanalizasyon işleri müdüresi diyosun dsfadsfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Esh said: abi 1-2 ilişkisi olan kız da bakire benim gözümde. tecrubesiz herkes bakire. sana haftada 20 skoru olan "kız" bulucam ben agator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Dworgian said: Esh said: yok gerekiyo ya. yani tamam basic noktalar ok de, zevk ayrıntıda gizli İlla açıklatacaksın dimi. Günümüzde "bakireyim" diyenler eğer köyde fln büyümediyse, ilk sevgilisi kocası değilse, erkek arkadaşının isteklerini karşılamaya çalışma bazında bir engel olduğu için o engelin çevresinden dolanmanın türlü yolunu öğrenio. O engeli olmayanlar ise "e zaten engel yok buyursun" diye kasmıo çok farklı şeyler öğrenmeye. Öfff en edepli böyle yazılır galibaya en fazla oral yapıyorlar napacaklar yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Theridone said: ibb kanalizasyon işleri müdüresi diyosun hayır abi onu demiyorum. sizin için cinsellik sadece "giriş çıkış" ise zaten kızdan ne bekleyeceksiniz ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 downwhereiam said: ya en fazla oral yapıyorlar napacaklar yea yaş kaçtı senin kardeşim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Dworgian said: Theridone said: ibb kanalizasyon işleri müdüresi diyosun hayır abi onu demiyorum. sizin için cinsellik sadece "giriş çıkış" ise zaten kızdan ne bekleyeceksiniz ya meh kıvırma şimdi ya. biz bizeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 abi tiksinç misiniz cidden? ve gerçek cinsellik o değil. kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Dworgian said: downwhereiam said: ya en fazla oral yapıyorlar napacaklar yea yaş kaçtı senin kardeşim =)9 , bide anal olabilir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 İyi iyi. Bu işleri gençten öğrenmeye başlaman güzel olmuş. Bu kafayla 20 yaşında fln anca çözersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 saol abi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Gercek cinsellik bu abi http://www.youtube.com/watch?v=yN1Gqc6O8oE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar