Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 diaboliq said: "ben x in sevgilisiyim kardeş. Rahatsız etmezsen sevinirim" KOYMUŞ GEÇİRMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ananın msn şini istemeymiş yerymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 anne dendi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ana karıştırmayın beyler , ana kutsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 şuan bir iş üzerindeymiş ki rahatsız etme denmiş.mantıklı.. taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 RESMEN BARIŞMA SEBEBİ OLMUŞSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 reyou said: http://www.maviilan.net/wp-content/uploads/taksiden-cikma-sari-sahin-4e41b0b224aed.jpg mikerim formatli plakamla geliyorum diyip bu resmi gonder. http://www.unutulmayankarakterler.com/wp-content/uploads/2012/06/m%C3%BCkre-271x300.jpg mükremin çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bliksem said: Akito said: -yazıyı yazma amacın belli -adam amacını anlayıp kibar bir şekilde olayı çözümlüyor hepinizin çıkarına uygun olarak -cevap zoruna gidiyor -gelip foruma bunun konusunu açıyorsun -adamı suçluyorsun -kendine destekçi arıyorsun ki iyi hissedebilesin bu konuda 10/10 complete beta sana cevap veren adama barzo diyemeyiz çünkü bu mesajı adama gösteren sevgilisi, ve belli ki böyle bir şey yazmasını istiyor sevgilisinin. kıza kezban diyebiliyoruz bu durumda ama terslediği için değil de terslettiği için. sosyal mesaj köşemiz : terslenen erkeklerin %90'ı kıza kezban diyor. ülkenin nüfusunun %55'i yok yere kezban diye adlandırılıyor. bu konuda sesini duyur, haksızlığa karşı dur. QFT. Q.E.D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 adam manisa tarzanı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 amerikadan bildiriyorum turk kizlari kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hiç yakışmadı diyabolik uçkur akbabası titleı verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 diaboliq said: Ben kezban demedim kıza. Gayet süper bi sevgiliydi zamanında. Ciddi psikolojik sorunları vardı fakat ona ragmen eski sevgili listesinde ilk 3 e girer. Baya büyük bi ayıp yaparak ben bu kızdan ayrılmıştım yaptığında gayet haklı aslında. Lan bi an kıza ve sevgilisine karşı yumuşadım. Bu yumuşaklığım alkol alana kadar sürer heralde. Hayır istanbul a gelmişim artık manisa da ki insanlara neden hala salça oluyorum onu bilmiyorum KArdeş birer bira içelim mi bi ara senin muhabbetin hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 olummsüfer muhabbetim vardır benim. müptelam olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 gemin tayfalarinla beraber suya gomulmus, hala bize poseidon'u sikayet ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 oha çok derin ahsgahsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Doktor dediğin adam 6 yıl tıp okumuş tus çalışıp 31çekmiş adam. Sert görünmeye çalışmış sadece bir bok yapacağından değil. Hastaneni öğrendim ağzını yüzünü sikmeye geliyorum diye mesaj atsan, kızdan ayrılır bence ya da başhekime şikayet eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 öyle deme. bir ambulans hekimi arkadaşım var benim. krav maga yapıyor yıllardır. adam zaten otobüs gibi fizik olarak da. her görüştüğümüzde şu şöyle dedi şöyle dövdüm onu da aldık götürdük sonra diye anılarını anlatıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 eski sevgiliyi niye stalklıyoruz lan? dur bi whatsapp a gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 elimiz boş olduğundan rıdvan niye stalklıcaz başka ruh hastası mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ben her sabah bakıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 @akito, esh +1 onun dışında öncesini bilmiorm muhabbetin yalnız, sevgilisi olan kız peşinden koşmak nedir ya ?! ayrıca evet bende zipzip said: lord argos diye geldim, yanılmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ayıp beyler yapmayın böyle şeyler. bir gün bana da denk geleceksiniz ağzınızı yüzünü kırmak zorunda kalacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Diaboliq'ten bana cvp yok bana ya. Hepimiz şu çakallığı acaba olur mu tekrar ya da denk getirsem götürür müyüm amaçlı yapmışızdır.Öyle ya da böyle, adamım yerden yere vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 sana denk gelmeyi ne çok isterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar