Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine başıma iş açıyodum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reyou said:

http://www.maviilan.net/wp-content/uploads/taksiden-cikma-sari-sahin-4e41b0b224aed.jpg

mikerim formatli plakamla geliyorum diyip bu resmi gonder.

http://www.unutulmayankarakterler.com/wp-content/uploads/2012/06/m%C3%BCkre-271x300.jpg

mükremin çıtır
Mesaj tarihi:
bliksem said:

Akito said:

-yazıyı yazma amacın belli
-adam amacını anlayıp kibar bir şekilde olayı çözümlüyor hepinizin çıkarına uygun olarak
-cevap zoruna gidiyor
-gelip foruma bunun konusunu açıyorsun
-adamı suçluyorsun
-kendine destekçi arıyorsun ki iyi hissedebilesin bu konuda

10/10 complete beta

sana cevap veren adama barzo diyemeyiz çünkü bu mesajı adama gösteren sevgilisi, ve belli ki böyle bir şey yazmasını istiyor sevgilisinin. kıza kezban diyebiliyoruz bu durumda ama terslediği için değil de terslettiği için.

sosyal mesaj köşemiz :

terslenen erkeklerin %90'ı kıza kezban diyor. ülkenin nüfusunun %55'i yok yere kezban diye adlandırılıyor. bu konuda sesini duyur, haksızlığa karşı dur.

QFT.

Q.E.D.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

Ben kezban demedim kıza. Gayet süper bi sevgiliydi zamanında. Ciddi psikolojik sorunları vardı fakat ona ragmen eski sevgili listesinde ilk 3 e girer. Baya büyük bi ayıp yaparak ben bu kızdan ayrılmıştım yaptığında gayet haklı aslında.

Lan bi an kıza ve sevgilisine karşı yumuşadım.
Bu yumuşaklığım alkol alana kadar sürer heralde.

Hayır istanbul a gelmişim artık manisa da ki insanlara neden hala salça oluyorum onu bilmiyorum

KArdeş birer bira içelim mi bi ara senin muhabbetin hoşuma gitti
Mesaj tarihi:
Doktor dediğin adam 6 yıl tıp okumuş tus çalışıp 31çekmiş adam. Sert görünmeye çalışmış sadece bir bok yapacağından değil. Hastaneni öğrendim ağzını yüzünü sikmeye geliyorum diye mesaj atsan, kızdan ayrılır bence ya da başhekime şikayet eder.
Mesaj tarihi:
öyle deme. bir ambulans hekimi arkadaşım var benim. krav maga yapıyor yıllardır. adam zaten otobüs gibi fizik olarak da. her görüştüğümüzde şu şöyle dedi şöyle dövdüm onu da aldık götürdük sonra diye anılarını anlatıyor adam.
Mesaj tarihi:
@akito, esh +1

onun dışında öncesini bilmiorm muhabbetin yalnız, sevgilisi olan kız peşinden koşmak nedir ya ?!

ayrıca evet bende

zipzip said:

lord argos diye geldim, yanılmışım
Mesaj tarihi:
Diaboliq'ten bana cvp yok bana ya.

Hepimiz şu çakallığı acaba olur mu tekrar ya da denk getirsem götürür müyüm amaçlı yapmışızdır.Öyle ya da böyle, adamım yerden yere vurmayın.
  • Yeni Oluştur...