diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Eski kız arkadaşım watsapp fotosunu atarlı giderli biseyler yapmış. "Yagmurlu havada sana su yok" tarzı bişey. Oo dedim kale boş orta sahadan bi şut çekeyim. Watsapp tan sevimli bi mesaj yolladım "En sonunda profil fotonu degistirmissin Evet takipteyim" Yazdim. Tam iki gün sonra bi mesaj geldi. "ben x in sevgilisiyim kardeş. Rahatsız etmezsen sevinirim" Kardeş ney lan .mın oğlu diye mesaj atmayi istedim ama yapmadım cünkü efendi bi adamım. Bunlar yine barışmışlar yada.benim mesajım bunlari bir araya getirdi. Lan artık nasıl bi musibetsem. Barışma seksi falan nasıl yardırmışlardır kim bilir Asıl sorun şu çok feci hırs yaptım. Baya mesaj falan atıcam tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Kalede kaleci var diye şut mu çekmiyceksin? YÜRÜ KOÇUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 varsa şekliniz fikirtepeye bekleriz diye mesaj at sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 fsdafdfadsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 İşte bu yüzden kezban popülasyonu çok ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yalnız bu da bir nevi meriçlik. git şu köşede öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ne hırs yapıyon hacı bırak işte. adam yine manisa ortalamasının baya üstünde bir kibarlıkta cevap yazmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 aynısını senin sevgiline, eski sevgilisi yapsa gelir zırlarsın burda. çok boş işler bunlar. seviyosan git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ayağını denk al demiş benim anladığım..bas git demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 basıp gidecekti zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Kız sipariş vermiş diye menüye de mi bakmasın? Sen uzat menüyü kardeşim, gözüne gözüne sok. Belki tatlı siparişi verir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 akıllı ol bağırsaklarından mumbar yaparım falanda demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Adam doktor. Manisali degil ondan oyle kibar. Bende gereksiz gaza geldim zaten. Artik nasilsa istanbuldayim ters tepse bile rezil olmam karsilasmamiz imkansiz falan diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Adamın mesleği önemli değil de, hala barzo olduğunu değiştirmiyor. Kardeş yerine BEN BARZOYUM yazsaymış aynı etkiyi yaparmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bence az bile yazmış "adres ver piç" lik bir hamle çünkü bu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Adam sadece takipteyim demiş ya. Bankada sıra beklerken sende 50 numara var, 51 numaralı adam gelip arkanda beklerse rahatsız olmaman lazım bence. Diaboliq sen sıra numaranı al bekle, o numara elbet bir gün yanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 abi takipteyim kismi baya iyiymis aslinda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bırakın abi insanları kim kimi hakediyo, haketmiyo onun kararını 3. kişiler vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 -yazıyı yazma amacın belli -adam amacını anlayıp kibar bir şekilde olayı çözümlüyor hepinizin çıkarına uygun olarak -cevap zoruna gidiyor -gelip foruma bunun konusunu açıyorsun -adamı suçluyorsun -kendine destekçi arıyorsun ki iyi hissedebilesin bu konuda 10/10 complete beta sana cevap veren adama barzo diyemeyiz çünkü bu mesajı adama gösteren sevgilisi, ve belli ki böyle bir şey yazmasını istiyor sevgilisinin. kıza kezban diyebiliyoruz bu durumda ama terslediği için değil de terslettiği için. sosyal mesaj köşemiz : terslenen erkeklerin %90'ı kıza kezban diyor. ülkenin nüfusunun %55'i yok yere kezban diye adlandırılıyor. bu konuda sesini duyur, haksızlığa karşı dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 "ünlü" fotonu atsaydın cevaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 diaboliq said: Eski kız arkadaşım watsapp fotosunu atarlı giderli biseyler yapmış. "Yagmurlu havada sana su yok" tarzı bişey. Oo dedim kale boş orta sahadan bi şut çekeyim. Watsapp tan sevimli bi mesaj yolladım "En sonunda profil fotonu degistirmissin Evet takipteyim" Yazdim. Tam iki gün sonra bi mesaj geldi. "ben x in sevgilisiyim kardeş. Rahatsız etmezsen sevinirim" Kardeş ney lan .mın oğlu diye mesaj atmayi istedim ama yapmadım cünkü efendi bi adamım. Bunlar yine barışmışlar yada.benim mesajım bunlari bir araya getirdi. Lan artık nasıl bi musibetsem. Barışma seksi falan nasıl yardırmışlardır kim bilir Asıl sorun şu çok feci hırs yaptım. Baya mesaj falan atıcam tekrar ya sen yine böyle bi durum yüzünden telefonda kavga edip sonra gerçekte etmeyen arkadaş değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Esh said: bence az bile yazmış "adres ver piç" lik bir hamle çünkü bu sdfs aslında değil. ama uzatıp yine mesaj atarsa tamamen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 @Akito cok iyi analiz etmişinde sosyal mesaj kısmı böyle ortada kalmıs yada ben malım bişe anlamadım tam kime laf vurdun lafı ortada bıraktın alan alsın mı dedin ne dedin acaba p.s. anaa ben yazanakadar ne kadar cok pos girmiş araya @Akito ekliyim basına bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bu gene iyiymiş. Bana daha kallavisini direk hatun attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Hemde twitterdan public olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar