Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell !

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

şimdi telefon geldi. telefonda bahsedilen tarifeye geçirdiler. 500 dk 1000 sms 4 gb. harf harf smsleşmeye devam ;)

lan o tarifeyi nasıl o paraya veriyolar. ben seni o istemeden geçirdikleri tarifeye geçtim 2 ay önce en uygunu o diye. 4 kez falan konuştum adamlarla dedim ben interneti çok kullanıyorum 4gb paket istiyorum ama konuşması az olsun smsi hiç olmasın. fiyatıda 60 70 lira olsun diye. bana 4gb tarifeleri hep 90 100 liradan kitlemeye çalıştılar. bu nası iş anlamadım. bence seni arayan adam yanlış söyledi sora farkına vardı ve 2gb tarifeye geçirdi seni yer mi acaba diye. sende yemeyince mecburen vermek zorunda kalmışlardır o fiyata o tarifeyi. yoksa imkansız o tarife o fiyata tcell'de. öle bi imkan olsa 2 sn beklemem aramak için.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Aiko said:

şimdi telefon geldi. telefonda bahsedilen tarifeye geçirdiler. 500 dk 1000 sms 4 gb. harf harf smsleşmeye devam ;)

lan o tarifeyi nasıl o paraya veriyolar. ben seni o istemeden geçirdikleri tarifeye geçtim 2 ay önce en uygunu o diye. 4 kez falan konuştum adamlarla dedim ben interneti çok kullanıyorum 4gb paket istiyorum ama konuşması az olsun smsi hiç olmasın. fiyatıda 60 70 lira olsun diye. bana 4gb tarifeleri hep 90 100 liradan kitlemeye çalıştılar. bu nası iş anlamadım. bence seni arayan adam yanlış söyledi sora farkına vardı ve 2gb tarifeye geçirdi seni yer mi acaba diye. sende yemeyince mecburen vermek zorunda kalmışlardır o fiyata o tarifeyi. yoksa imkansız o tarife o fiyata tcell'de. öle bi imkan olsa 2 sn beklemem aramak için.

hayır abi hatta 2 gündür o tarifenin sms i geliyor bana.

heryone 500 dk 1000 sms 4 gb interneti bol paketi 12 ay boyunca 59 tl. YILLIK BOLBOL yazıp 2222'ye gönderin ve gelen onay mesajını cevaplayın.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm hatları kullandım aycell de dahil, şuan türkcell kullanıyorum, bir kez başıma 350 TL lik bir fatura olayı geldi tamamı mesaj dı, aradım ben bu faturayı ödemem bir hal çaresi yok mu dedim, beni en yüksek mesaj tarifesine geçirdiler yanlış hatırlamıyorsam 36 TL ye 10000 mesajdı. ve sadece 36TL yi ödemiştim. buda böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o pakete 59 lira verene kadar

şuna 65 tl vermek daha mantıklı değil mi?

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/full-paket-ek-internet-yillik-abonelik-kampanyasi?place=campaigns_category

2 gün turkcelle bedava, öküz gibi konuşma (telefonda bol bol konuştuğunuzu tahmin ederek tavsiye ettim, ben her ay 800-900 dk yiyorum). 2gb internet zaten bitmiyor

5 tl farkla 2 kat konuşma kazanıyorsun eğer ekstra 1 gb interneti kullanmıyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/interneti-bol-500dk-4gb-1000sms-yillik-abonelik-kampanyasi

oha valla varmış bu kampanya. şu saniye arıyorum turkcelli.

Vodafon Red clasic 49 tlye 500dk 2gb 1000sms
59a ise 1000dk 4gb 1000sms veriyor başka operatörden gelene, Vodafonluya 5tl daha pahalı. İlk pakete geçcem sanırım. Tcell daha iyi ama 1000dk lazım bana
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

mokoko said:

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/interneti-bol-500dk-4gb-1000sms-yillik-abonelik-kampanyasi

oha valla varmış bu kampanya. şu saniye arıyorum turkcelli.

Bu epeyi ya sanki bide bunun numara taşıyana ucuzu vardı...

yok abi bana 500 dakika bile fazla geliyo valla. hiç bitmiyo gibi bişi. ama internet lazım daha çok. geçtim şimdi bu yeni pakete. yeni fatura döneminde aktif olucak. ben sürekli şehir dışında oluyorum haftada min 3 gün otelde kalıyorum falan. otel internetlerinin ne kadar leş olduğunu tahmin edebilirsiniz zaten. o yüzden internet pakedi şart bana.

aiko eyw bu arada çok iyi oldu tarife.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...