telorgu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Ne güzel memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 çog hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Neyle çekmişler hiç hareket yok nerdeyse, aralardan süzülüyor gibi... Bir de çok kalabalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 2160 yılı Tokyo diye okudum,değişen ne yazıcaktım. Pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 6 dklık video 1 cigabört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 hey be hep gezdim gördüm buraları nostaljik oldum şimdi izleyince hehe çok güzel memleket gerçekten. saatlerce sokaklarında dolaşmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 izleyemedim donup kaldı,1migebet hızım var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 2160 yaptım kımıldamadı bile kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Uzak Doğu'da gidip görmek istediğim yerlerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 0:40 sağ taraftaki siyah çoraplı hatun. uuuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ya adamlar bunu çekip ve UPLOAD EDEBİLMİŞ ama biz izleyemiyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 mani said: 0:40 sağ taraftaki siyah çoraplı hatun. uuuu beybi videonun görseline bakarsan sol tarafta gidiyor, dk 1den itibaren sol şeritte gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 yekeyeke said: Neyle çekmişler hiç hareket yok nerdeyse, aralardan süzülüyor gibi... Bir de çok kalabalık... gopro handle gimbal www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-gopro-handel-gimbal-174522063/detay http://www.youtube.com/watch?v=MUjefmgIEJ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 izleyebiliyo musunuz ya? bende 1 frame/5 sec şeklinde kitleniyo. çürüdü mü ekran kartım acaba 5850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ben izledim, arada sırada durdurmak zorunda kaldım ama 10 sn sonra kesintisiz oynadı. tokyo ne güzelmiş bu arada ya, hiç böyle düşünmemiştim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 beyler ağalar tokyo ne tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Dilenci felan göremedim,esmer tenli hanzolar yok,kara çarşafla gezen yok, herkes rahatca ohhhh ne güzel memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 öyle deme ya orada da zombie oluyor. böyle bıcır kızları görüyosun ehu ehu diyorsun sonra üzerine atlıyorlar ehu ehu diyorsun ondan sonra boğazını ısırıyor ondan sonra gluglugluguuuu diyorsun http://www.searchuo.com/itemImages/zombie_statuette.gif her ülkenin kendine göre zorlukları var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 1.85-sarışınım-sakallıyım gitsem kızlar üstüme atlar ama erkekleri kıskanıp beni yerler diye gitmem ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 1.80 çekik gözlüyüm gitsem bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 japonyada iş aradım bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 http://www.youtube.com/playlist?list=PLFZsb_g_EKTstStBVq_ci0rxwgQ8rog_7 şurda diğer videolar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Vivendi_Color said: yekeyeke said: Neyle çekmişler hiç hareket yok nerdeyse, aralardan süzülüyor gibi... Bir de çok kalabalık... gopro handle gimbal www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-gopro-handel-gimbal-174522063/detay http://www.youtube.com/watch?v=MUjefmgIEJ8 lan ne guzel aletmis ama cok pahalı. aee var bende, ona da uyar mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 1.09 solda at gibi kısa şorlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 toggie said: Vivendi_Color said: yekeyeke said: Neyle çekmişler hiç hareket yok nerdeyse, aralardan süzülüyor gibi... Bir de çok kalabalık... gopro handle gimbal www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-gopro-handel-gimbal-174522063/detay http://www.youtube.com/watch?v=MUjefmgIEJ8 lan ne guzel aletmis ama cok pahalı. aee var bende, ona da uyar mı acaba. baştaki yorumlardan said: No noises from motors.. but if you move to far up or down it freaks out and spins around .. Crazy.. And it really doesn't work as described I spent over 300$ on this thing and flying-hobby refused any return attempts from day 1 .. Sorry to say, Stay away, I was really hoping this product was going to be a much needed stabilization solution :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar