Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 In cooperation with 15 major anime production companies and manga publishers, the Japanese government will next month start a huge extermination operation against 580 foreign sites which have illegally uploaded anime and manga contents on the web without the copyright holders' permission, NHK reported on July 28. While the government has started supporting the genre as one of their important cultural exports, there appears to be no end of illegal uploading of anime and manga via pirate sites, mainly operated by Chinese. The Cultural Affairs Agency estimates the loss caused by the Chinese pirate sites last year was amounted to at least 560 billion yen (about US$ 5.5 billion). On August 1, the government will start simultaneously sending requests to delete illegal anime and manga contents to the operators of the 580 foreign pirate sites which they have found. In addition, the operation will launch a new site to guide the fans to a legitimate site offering some 250 titles including the latest ones at a cost of several hundred yen. 580 yabanci site diyorlar, stream ve scanlation siteleri gidiyor yani. kaynak: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2014/07/28/japanese-government-to-start-anti-animemanga-piracy-operation-next-month PS. a legitimate site neymis yazmiyor. CR rakip site diye yazmamistir dedim ama Japonca kaynakta da yazmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 nyaa'yı kapatıcaklarmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ninjalar yüzemiyo bile, korsanlar acı koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 crunchynin sözleşmeleri bittiği gibi crunchy de bitebilir devlet bastırırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 the loss caused by the Chinese pirate sites last year was amounted to at least 560 billion yen (about US$ 5.5 billion). bunu nasıl loss olarak görüyorlar ben anlamıyorum. Yani senin manganın animenin bu kadar yayılmasının nedeni zaten bu olay. Bu kadar dil bariyeri olan bir içeriği başka türlü nasıl insanlar bu kadar tüketsin. adamları cezalandıracağına para vermeleri lazım. veya official hale getirmek için uygun deal yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 torrente abanıp, stok yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Sezon ortasında bunu yaparlar da izlediklerimi takip edemezsem Zankyou no terror'u gerçeğe dökerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 işte adamlar kendi kontrolünde, kendi firmalarının yavaş yavaş pazara açılmasını istiyor fansubbing, scanlation vs ile yeteri kadar yayıldı, şimdi işi officiala döküp para kazanma zamanı. zaten crunchy sayesinde bu işin karlı olabileceğini de gördüler, test sürüşü de yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Crunchyroll ve Hulu arasında izleyemediğin anime yok zaten son sezonlarda. Crunchyroll'un kapanacağını sanmıyorum ama. Crunchyroll TV Tokyo ve Chernin'e ait ve çok popüler ve sürekli daha global hale geliyor. Bu sezon Türkiye'den izlenebilir 42 simulcast var Crunchyroll'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Crunchyroll US IP ile 53 tane simulcast veriyormus. Fark kapaniyor giderek yani. Suradan bakin bolgenizden izlenenlere: http://www.crunchyroll.com/lineup Bu da guest pass'lar: 5DTDKXKSJFJ AT6D3VKDWGD URHCJV9WEYJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 GERGE Crunchyroll Türkiye Distributörü. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 torrent diye bir şey varken site yasaklamak bence kesinlikle çözüm olacaktır çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Korsanin %80-90'i stream siteleri diye okumustum bir yerde. Evet ama, tamamen haklisin. Hic bir faydasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Mortis said: the loss caused by the Chinese pirate sites last year was amounted to at least 560 billion yen (about US$ 5.5 billion). bunu nasıl loss olarak görüyorlar ben anlamıyorum. Yani senin manganın animenin bu kadar yayılmasının nedeni zaten bu olay. Bu kadar dil bariyeri olan bir içeriği başka türlü nasıl insanlar bu kadar tüketsin. adamları cezalandıracağına para vermeleri lazım. veya official hale getirmek için uygun deal yapmaları lazım. Olay bu aslında. japonya dısında cok izlenen animelerin populer olma seebi zaten korsanlar. diğerlerininde zaten yurt dısı yayını ceviri falan yok yani yurt dısına yapılan franchisingin tümü yine korsanlar sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 eh işte yukarıda da dendiği gibi adamlar artık ilgi toplamakta kırılma noktasını geçtiklerini ve hasada başlayabileceklerini düşünüyor. köprüyü geçene kadar dayı dediler. "korsanlar bizi şu kadar zarar ettirdi" bullshit'ini oyun şirketleri gibi sahiplenmeleri aptallık ama. steam gibi aynı kaliteli seçenekleri ve her çeşidi ucuza sağlayana kadar korsan olayı azalmaz. blok blok artifact'li videolara para vermesini isterlerse milletin seçim belli. hadi anime olayı online streaming siteleri paket abonelikle çalışıyor, bir öde bin izle tarzı. manga olayını ne yapacaklar yani. ciddi ciddi insanların kağıtta shounen'e 20$+shipping bayılacağını mı sanıyorlar merak ediyorum. 2$'a psn'den bleach filler bölümü satmaya çalışanlarla aynı kafa. ve bunun daha ova'sı, filmi filan var. torrent olayı bitmez tabii de sub grupları daha da azalır, kalite düşer altyazı işinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Manga'da sunu yapiyorum ben: Shounen Jump'a aboneyim iPad'de, yillik 25$ mi ne vermistim. Crunchyroll'da manga aboneliğim de var, içinde şunlar var su anda, simulcast mantigi hepsi: http://cl.ly/image/3k2x1b1S0t1m/hwAkx4CPcbu6Qa1f.png Scanlation'lardan sunlari takip ediyorum sadece: Otoyomegatari, The Breaker ve Gate'i takip ediyorum. Daha cok vardi ama Crunchroll yeterli geldigi icin biraktim. O kadar cok okuyamiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 fansub kadar hizli bir cozum bulsunlar manga icin senelik 20 - 30 dolar yapsinlar anlasalim. ama hepsi olacak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Sam said: torrent olayı bitmez tabii de sub grupları daha da azalır, kalite düşer altyazı işinde. Fansub olayi bitti gibi zaten abi, son sezonda resmi olarak cevrilmeyen 3-4 seri yoktur, varsa da kimsenin izlemedigi seylerdir. Fansub buyuk oranda Crunchyroll ve Hulu'dan ripleyip altyazi editleme, kaliteli raw'a takma oldu. Bluray release uzerine odaklaniyor artik yavas yavas ki onlar da ceviri yapmiyor gibi. Honorific filan ekliyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 abi nasıl fansub bitti, hala kendi çeviri yapan gruplar var eskiye kıyasla azalsa da. cr'ın merhametine kalırsak zaten işimiz var, hatırlıyoruz klk olayını. manga konusuna gelince, "abone olduğum şirket bana neyi sunuyorsa onu tüketeyim" demek istemiyorum ben abi. kültür ve eğlence işi fon pakedi değil sonuçta, ağzımızın tadına uyuyor mu uymuyor mu ana olay. aksi halde 1984 gibi parti haftalık hangi makine-şarkıyı sunuyorsa onu söylemeye başlarız. tv'de çekiyoruz zaten digiturk mü d-smart mı bilmemkim mi aldı filmin hakkını diye, bu konsol exclusive olayını anime/manga işinde de yaşayacaksak yandık yani. yani tamam üreticiler para kazansın eyvallah da cebimizden aylık çekmek için sıraya girdiler son yıllarda, lakin iliğimizi kuruturlarken bari bedavadaki kalite ve seçim şansımızı kaybetmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 manga icin "steam" kalitesinde eski yeni mangaları ustlenicek ceviri hızı scanlationdan iyi olucak ozaman istedikleri parayı alırlar. animeyi bilmiyorum crunchyroll iyi diyo gerge ama 1 2 kez baktım istedigim seriyi bulamadım mesela ya da sizin region da yok dedi. oyun icin steam neyse anime manga icin de oyle bisey gelicek. ozaman korsan azalır para kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Seri basina1-2 dolar alirlarsa tutar yoksa zor. Hedef kiflesinin yas ortalasi dusuk. Para yetismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Bu dustu: http://www.meti.go.jp/policy/mono_info_service/contents/downloadfiles/140414.pdf Hangi sitelere karsi dava acacaklari listelenmis. Nyaa, TokyoTosho, Batato, MangaTraders gibi seyler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 GERGE said: Manga'da sunu yapiyorum ben: Shounen Jump'a aboneyim iPad'de, yillik 25$ mi ne vermistim. abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ingilizcemi 25 dolar? bide reklamlar flan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Zaten Pirate Bay'in kurucularını içeri almışlardı, artık yumurcak TV'den izleriz animelerimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar