Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Nasil anlatsam bilemiyorum, yazlık tatildeyim böyle 15 senedir sakiniyiz. Zamanında yüzüne bakmadığım bir hatun büyümüş serpilmiş. Şimdi muhabettim felan yok gibi, daha doğrusu ben pek sallamadım. Normalde annem hayattayken baya iyidi aramız. Halada selam sabahimiz mevcut. Kızın burda arkadaş grubu felan var, yalnız tabi bir iki küçük problem var, malum küçük yer deli dedi kodu olur. İkincisi normalde yazlıkta sahilde kitap felan okuyarak geçirdiğim için pek sallamıyordum etrafı. (Fazla hızlı kitapları bitti gözüm açıldı resmen) Bu arada hatunla aramda 8 yaş felan var. Hollandalı felan olsam, gidip konuşucam. Şimdide gitsem muhabete dalarım aileleri ile felan muhabbet var. İşte öyle bir durum. 5 günüm kalmış şurda ne yapsam bilemiyorum, kitapsızlıktan feci baydım birde doğru düzgün kitap alacak yerde yok buralarda. Akşam akşam yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 AHAHAHHAHAHAH okuduğun kitaplarda yazmıyo mu kızlarla nası konuşulur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ne okuyosun yılmaz özdil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 5000 yıllık k*rt tarihi okuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Girl next door xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 senin yaşını ve kızın yaşını söyleseydin 8 yaş fark az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 kitap mı istiyosun kızı mı istiyosun anlamadım ki. madem cok okuyosun al bi e reader kafan rahat olsun. bu sayede kitap bitme derdi olmaz. kitap bitmeyince "kızla mı konussam napsam" gibi bir sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bence 16 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Valla çok çeşit, cuma günü kardeşim gelicek depodan kitap getiricek. Kızla konuşmakta sorun yokta, konuşsam bir şey olsa farklı şehir olacak 1, feci dedi kodu olacak burda hödö hödö gezicek millet. Birde yani çok ökzce olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 33'e 24 gibi bir şey. Reader alacak param yok züğürdüm. Param olsa Türkiyede tatilmi yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ilk seferler için tatil yerlerindeki komşular/misafirler birebir ya no strings attached Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ilk seferden kastın ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ekmek çıkmaz. op inanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 internette tanımadığın adamlardan kız tavsiyesi istiyorsan bayağı bakirsin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Çapkınık dersi istemiyorum, ne yapsam öküz gibi girsem mi, yoksa fiyat performans yetmez diyip girmesemmi onu soruyorum. Bu daha açıklayıcı oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Benim gözüme battığı için söylüyorum iğnelemek için değil.Dedikodu ve falan.Felan yazmayın ya çok çirkin oluyor.Felan diyin konuşurken sorun değil de yazmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Biyik said: ne okuyosun yılmaz özdil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Çirkinsen hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 kusuruma bakma ama 33 yaşında yazlıkta çapkınlık yapılmaz, biz o işleri 14-15 yaşındayken yapıyorduk, sonra bu çiftlerin yüzde sekseni doksanı ilk göz ağrılarıyla evlendi, üniversiteden mezun olduğu ay evlenen çift biliyorum. sen git konuş gene tabi ama on beş senedir yazları kitap mı okuyrsun yazlıkta, doğal seleksiyona uğrayacakmışsın az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 felan'ı kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 buraların ağbisi sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 aile büyüklerine yanına al iste kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Ben çok gitmiyorudumki :) 5 senede bir 1-2 haftalığına gidiyorum işte. edit: felan'ı sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Bak hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar