Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komşu kızı olayı

Remus

Öne çıkan mesajlar

Nasil anlatsam bilemiyorum, yazlık tatildeyim böyle 15 senedir sakiniyiz. Zamanında yüzüne bakmadığım bir hatun büyümüş serpilmiş. Şimdi muhabettim felan yok gibi, daha doğrusu ben pek sallamadım. Normalde annem hayattayken baya iyidi aramız. Halada selam sabahimiz mevcut.

Kızın burda arkadaş grubu felan var, yalnız tabi bir iki küçük problem var, malum küçük yer deli dedi kodu olur. İkincisi normalde yazlıkta sahilde kitap felan okuyarak geçirdiğim için pek sallamıyordum etrafı. (Fazla hızlı kitapları bitti gözüm açıldı resmen)

Bu arada hatunla aramda 8 yaş felan var. Hollandalı felan olsam, gidip konuşucam. Şimdide gitsem muhabete dalarım aileleri ile felan muhabbet var.

İşte öyle bir durum. 5 günüm kalmış şurda ne yapsam bilemiyorum, kitapsızlıktan feci baydım birde doğru düzgün kitap alacak yerde yok buralarda.

Akşam akşam yorumlarınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kusuruma bakma ama 33 yaşında yazlıkta çapkınlık yapılmaz, biz o işleri 14-15 yaşındayken yapıyorduk, sonra bu çiftlerin yüzde sekseni doksanı ilk göz ağrılarıyla evlendi, üniversiteden mezun olduğu ay evlenen çift biliyorum. sen git konuş gene tabi ama on beş senedir yazları kitap mı okuyrsun yazlıkta, doğal seleksiyona uğrayacakmışsın az kalsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...