falconhoodcentury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 3d konusu ilgilenen kardeslerimize nacizane bir yardimi dokunacak iki site paylasmak istiyorum. Cunku 3d konusu yetenek istemeyen sadece zamanini buna ayirip dikkatle tutoriallari hatim etmekten gectiginin altini cizmekte isterim. http://www.digitaltutors.com/11/index.php http://www.thegnomonworkshop.com/ en el melekesi cizim melekesi olmayan bir dostumun 1.5 sene icinde kendi kendine bu sitelerden tutorial izleyerek yaptigi calismayi da paylasmak isterim. Ayrica benim tutorial yardimi ile yaptigim ve devam ettigim calismam altta yer almakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ustteki 2d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 abi arkadaşınınkini koyduktan sonra kendi yaptıgını koymasaydın keşke sfsdfsd. şaka şaka, bi sene sonra sende yapıyo olursun üsttekini. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bitmemis hali 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 al bu da benden http://i.imgur.com/2XxbrSF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 falconhoodcentury said: bitmemis hali 3d hayır buda 2d. gerçekten başlığı komple silsek bu topiği ve post kasanlar sadece biz olsak? 3d = 3 dimension ne demek op? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Maya kullanarak yapti ve yaparken yaninda idim 3d seklinde idi yani 2d olarak anlamadim nedemek istedigini? Ayrica render ettigim dizaynim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Neden Japonca kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 imgur varken şöyle saçma sapan siteleri nereden buluyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 /3/'ye özenmiş galiba ama daha 3d nedir onu bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ama nicki islami şeyler içeriyor cahillikle ilgili. lütfen arkadaşlar ezan okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 millet transformers yapıyor ben yapa yapa: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/430349_10150987108473590_1380428164_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bu siteyede bir bakin gercekten iyi isler basaranlar var. www.cgsociety.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 yavas yavas gelistiriyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Zbrush guzel baya hem keyifli onda calismasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 blacksadime kimse yorum yapmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 şimdi 0dan başlayacak adam ne yapmalı, nerden nasıl çalışmalı? blackadder vs. çalışmalarına bakıyorum arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Sketchup ve Lumionla baslayip sonradan V-ray ogrenerek devam edebilirsiniz daha hardcore isler yapicam derseniz 3Ds Max ve Adobe After Effects ve V-ray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 peki tuto bulabileceğim bi site var mı, kitap/video falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 binlerce site var. google kullanmaktan bu kadar mı acizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 alakayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 maya konusunda yardımcı olurum ben steamden mesaj atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Blender var bedava ona da bakabilirsiniz, community de baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 pontipati said: şimdi 0dan başlayacak adam ne yapmalı, nerden nasıl çalışmalı? blackadder vs. çalışmalarına bakıyorum arada :D [www.digitaltutors.com] [www.thegnomonworkshop.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar