aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 hamit, aldigi paranin karsiligini vermiyo, bi de yapmasini gerekenden fazlasini yapmaya calisip siciyo, o yuzden kotu. yoksa, takimi ortada toparliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 14 senelik bu cileee bitsin artik bu sene bu sene alicaz insallah bi CL kupasi ve 14 senelik hasrete son verecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 asil acontuna dondurmussunuz bu noobu. simdi acaba hangi transferlerle gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 fizban said: asil acontuna dondurmussunuz bu noobu. simdi acaba hangi transferlerle gelecek. Ahah Fizban çözmüş Oldboyu Valequante = Unity Biri 4 ay sonra ilk mesajı dün atıyor, diğeri de son mesajını dün atıyor ve sonra sessiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Şampiyonluk kuran arkadaş fazla hayalciymiş. Ben bu sene gruptan çıkarız son 16da takılırız düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Tatar, onu bilmeyen bi senmissin demek ki asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Ben 40 sene evvel soyledim lan onu. Illa beni dinlemeniz icin docent mi olayim :( unity = valequenta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 bence cempostaci = tatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 CL deplasman forması. Hürriyet haberi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 2012-3 parçalıyı shoplamıslar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 valequenta said: bence cempostaci = tatar Hiç öyle bir huyum yoktur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Theridone said: Ben 40 sene evvel soyledim lan onu. Illa beni dinlemeniz icin docent mi olayim :( unity = valequenta birinin bani açılınca diğerine mi geçiyor napiyor sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 He aynen oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Mor forma inanılmaz şık lan. İzmir'de arkadaşın store var oraya gelmiş. Renk falan beğenmeyen olabilir saygı duyarım fakat kalıplar Nike 1st tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 manu welbecki satıs listesine koymus. yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Millet şiirler yazıyordu bugün GS sözlükte adam için de, aldık mı lan dedim noldu Manu satış listesine koymuş. Everton, Villa, Spurs gibi bir takımda kendini net gösterir kafası çalışıyorsa, genç İngiliz bir futbolcu için saçma bir tercih olur Türkiye kariyer. Gelirse süper o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 32den önce gelmez TRye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Nereye aliyoruz ya, klubede oturan birer bruma ve aimbot var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 eboyla dany bro lar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_yiftp5ICJA ayrıca nedir bu sabri aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Aysal, "Podolski'yi hoca istesin, hemen şu an alırım. Ama Prandelli istemiyor" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Hoca istemediği için öyle demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Balanta Galatasaray'ın transferi için bir süredir girişimlerde bulunduğu Eder Balanta'nın menajeri Silvano Espindola, Arjantin'de bir radyo istasyonuna açıklamalarda bulundu ve sarı-kırmızılılarla anlaştıklarını söyledi. 21 yaşındaki stoper için devrede sadece G.Saray'ın olduğunu kaydeden menajer, "Şu anda bizim ve River Plate'in önünde sadece Galatasaray'ın teklifi var. İlk teklifleri 6 milyon euroydu, ancak şimdi tekliflerini daha iyi bir seviyeye getirdiler ve şu anda Eder ve River için iyi bir anlaşma gibi gözüküyor. Birçok konuda mütabık kalındı ve oyuncunun da büyük kulüplere gitme arzusu var. Birçok kulüp benimle transfer için temasa geçti, ancak ben onları önce River Plate ile görüşmeleri için yönlendirdim" dedi. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan River Plate Teknik Sekrereteri Enzo Francescoli de, "Gitmeye çok yakın. Ancak verilmiş kesin bir karar yok. Bu biraz da ona bağlı" şeklinde konuşmuştu. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'ın transferi kısa süre içinde açıklaması beklenirken, sarı-kırmızılıların yabancı kontenjanında boşluk açmaya çalıştığı kaydedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Bunun içinde injuryprone lafları dönüyordu, yoksa 6m euroya bırakmazlar bunu GSye İtalyan takımları. Ayrıca genç alıp yetiştirmek bizim kulüplerin becereceği iş değil. Semih, Emre, Aydın, Salih, RecepNiyaz, Muhammed, Necip yani kim potansiyelli olsa öyle kalıyor gelişemiyor TRde. Geliştirmek için genç yabancı almak bizim ülkenin harcı değil henüz. Çeşit çeşit altyapı üstyapı koçları, bilimsel ve taktiksel açıdan tecrübeli ekiplerle disiplin içinde yetiştiriyor elin gevuru, bizim daha kırk fırın ekmek yememiz lazım o ciddiyete varmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar