madcow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 buyuk kontratları kısa sureli tutucaksın. 3 yılı gecmiycek biz 5 yıldan asagı kontrat yapmıyoruz. burak 34 yasına gelince 3m euro vericez mesela. bi de imza parası verip, macı basınayı arttırıp daha dusuk kontrat onerebilirsin. suan eboue 2.5 degil de 2 alıyor olsaydı yollanırdı yani. bi de dany 1.2m euro alıcak bi adam hic degil ki. hadi eboue yi getirdin arsenalde oynuyordu falan fisman. ulan dany geldi gaziantepten millet buyuk takıma gitmek icin az para almayı bile kabul eder biz herife 2 katı para veriyoruz. hadi bizim ihtiyacımız olan adamalrı gectim sneijder olsun muslera olsun drogba olsun bunlara cok apra verdin. bunlar havada kapılcaktı baska takımlar tarafından atıyorum ayrıca senin seviyenden yukarda oyuncular takımı yukarı cekicekler parayı verdin. ya peki bizimle beraber deger kazanıcak oyunculara dunyanın parasını niye veriyoruz bi anlasam. mesela gidip 6.kalecimiz olabilecek eray neden 700k alıyor suan. gecen sene yerlerde surunen selcuk ve burak a neden %30 zam yaptın. gibi garip sorular ve durumlar var. hamitin aldıgı 2.5 mu ne var bi de ki aman tanrım. muhasebeci gibi taraftar da olmak istemiyorum ama hakkaten yaptıkları komiklikleri ben fm de yapsam kovarlar. bu adamlar tekrar tekrar yapıyor aynı komiklikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 34 yaşında burağın 8 trilyon para almasını sağlayan mukaveleyi yapan yöneticinin ben beynini seviyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Tori said: 34 yaşında burağın 8 trilyon para almasını sağlayan mukaveleyi yapan yöneticinin ben beynini seviyim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 terim kalsa o sözlemeşler imzalanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Beyaz Futbol 2014 Tanıtım Filmi http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/210939/ulkeyi-kurtarma-susu-verilen-beyaz-futbol-tanitimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 forgiver said: terim kalsa o sözlemeşler imzalanmazdı mustafa sarp 2014 e 3 yıl kontrat dayardınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hepsi birden yokolsa ve farkina bile varmasak keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Campbell hayirli olsun. Bitti transfer. Balanta olma ihtimali yuksek. Tarik Camdal gorusmeleri tekrar canlandi. Eskisehirspor'un takas icin istedigi yeni futbolcular var. Transfer gerceklesebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Unity bol keseden girişmiş yine fakat 4-5 gün içinde buralar hareketlenir. Podolski'yi Wenger bırakıyor, kendi ağzından demeç verdi; Campbell kalıyor. Wenger 30'unu görmeden yollar hücumcularını gelenek olarak, Bergkamp dışında bu hep böyle oldu neredeyse. Ki Bergkamp direkt beyniyle oynayan bir adamdı Grandmaster almancı spor yazarı Fatih Demireli: "Bild'te Lukas Podolski/Galatasaray haberini yapan Vim Vomland, Podolski'nin manevi babasi gibi. Bir bildigi vardir." Bild, bize yazmış elemanı; gazete veya medyaya göre KAP görmeden bitti demek yanlış olur transferleri fakat Poldi'nin oluru bir hayli kuvvetli. Prandelli'nin hücum konusunda 2 isteği var: Bruma çok yetenekli fakat tecrübesizliği nedeni ile +3'ümdeki en büyük koz olacak, buraya bir adam ve Burak'ı rahatlatacak tecrübeli bir hücumcu. Podolski bu 2 işi de görüyor. Sponsor ile birlikte bu hafta biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 merkez forvet oynar mı ki bizde bu sarı pipi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 unity said: Campbell hayirli olsun. Bitti transfer. Bu Joe Campbell'mi? Hani 22 yaşında olan, şu oyuncu: http://www.transfermarkt.com.tr/joel-campbell/profil/spieler/131248 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Bence Podolski gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 hadi hayırlı traşlar https://pbs.twimg.com/media/BveP7azCAAItvFh.jpg bu arad kıvanç, yolatheyi öptü mü http://www.cumhuriyet.com.tr/video/futbol/107971/Sneijder__Yolanthe_Cabau_ve_Kivanc_Tatlitug_a_meydan_okudu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 forvet,defans ve sağ bek bu bölgelere transferleri bitiremezsek bu senede kanser oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 eee balotelli Liverpool a gidiyormuş hani bitmişti o transfer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ellerin olsun diye mi sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 benzema da imzaya geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Ben de gelcem de aksam isim var yarin yapalim imzayi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Transfer için Londra tecavüzünü bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 şu usttekine uygun çok güzel bişey yazardım da o seviyeye düşmeye gerek yok sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Zaten seviyen belli kasma boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 souldarkorn mal mısın arkadaş sen nesin. hem laf sok hem haklı duruma geçmeye çalış. bi sakin olun. düzgün yazınca yüzünüz gözünüz mü şişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Bazıları ne ekerse onu biçiyor. Yorumlara bakacak olursan kimsenin birbirinden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 poldi zor beyler , BulletRide'in imla kurallarina uyarak paragrafli yazdigi resmi gozuken goz boyama yazilarina kanmayin . Poldi'nin hem maasi cok yuksek hem Prandelli genc, basariya ac ve kuvvetli bir forvet istiyor. Su an Campbell transferi uzerine yogunlasilmis durumda buyuk ihtimal bitiririz. tabi 10 gun kaldi sanirim transfer sezonunun bitmesine, hersey olabilir ama campbell parcaliyi giyer buyuk ihtimal. @sostizm evet joel campbell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Genç, başarıya aç, kuvvetli forveti 1 sene için mi istiyor? Campbell sırf Kosta Rika performansı değil geçen sene Olympiakos solid takılırken de takımın yıldızıydı ligin 2. yarısı. Maksimum 1 yıl kiralarız, satınalma opsiyonu koydurmaz bile Wenger. Tapusuyla Poldi ve 1 sene kiralık Campbell ise seçenekler salaklık yapmasın yönetim. Bruma, Telles falan var genç potansiyelli onlara çalışsın Prandelli, Wenger'in veledini geliştireceğine 1 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar