Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

kavurma

Öne çıkan mesajlar

buyuk kontratları kısa sureli tutucaksın. 3 yılı gecmiycek biz 5 yıldan asagı kontrat yapmıyoruz. burak 34 yasına gelince 3m euro vericez mesela.

bi de imza parası verip, macı basınayı arttırıp daha dusuk kontrat onerebilirsin. suan eboue 2.5 degil de 2 alıyor olsaydı yollanırdı yani.

bi de dany 1.2m euro alıcak bi adam hic degil ki. hadi eboue yi getirdin arsenalde oynuyordu falan fisman. ulan dany geldi gaziantepten millet buyuk takıma gitmek icin az para almayı bile kabul eder biz herife 2 katı para veriyoruz.

hadi bizim ihtiyacımız olan adamalrı gectim sneijder olsun muslera olsun drogba olsun bunlara cok apra verdin. bunlar havada kapılcaktı baska takımlar tarafından atıyorum ayrıca senin seviyenden yukarda oyuncular takımı yukarı cekicekler parayı verdin. ya peki bizimle beraber deger kazanıcak oyunculara dunyanın parasını niye veriyoruz bi anlasam.

mesela gidip 6.kalecimiz olabilecek eray neden 700k alıyor suan. gecen sene yerlerde surunen selcuk ve burak a neden %30 zam yaptın. gibi garip sorular ve durumlar var.

hamitin aldıgı 2.5 mu ne var bi de ki aman tanrım.

muhasebeci gibi taraftar da olmak istemiyorum ama hakkaten yaptıkları komiklikleri ben fm de yapsam kovarlar. bu adamlar tekrar tekrar yapıyor aynı komiklikleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Unity bol keseden girişmiş yine fakat 4-5 gün içinde buralar hareketlenir. Podolski'yi Wenger bırakıyor, kendi ağzından demeç verdi; Campbell kalıyor. Wenger 30'unu görmeden yollar hücumcularını gelenek olarak, Bergkamp dışında bu hep böyle oldu neredeyse. Ki Bergkamp direkt beyniyle oynayan bir adamdı

Grandmaster almancı spor yazarı Fatih Demireli:

"Bild'te Lukas Podolski/Galatasaray haberini yapan Vim Vomland, Podolski'nin manevi babasi gibi. Bir bildigi vardir."

Bild, bize yazmış elemanı; gazete veya medyaya göre KAP görmeden bitti demek yanlış olur transferleri fakat Poldi'nin oluru bir hayli kuvvetli. Prandelli'nin hücum konusunda 2 isteği var: Bruma çok yetenekli fakat tecrübesizliği nedeni ile +3'ümdeki en büyük koz olacak, buraya bir adam ve Burak'ı rahatlatacak tecrübeli bir hücumcu.

Podolski bu 2 işi de görüyor. Sponsor ile birlikte bu hafta biter
Sosyal ağlarda paylaş

poldi zor beyler , BulletRide'in imla kurallarina uyarak paragrafli yazdigi resmi gozuken goz boyama yazilarina kanmayin . Poldi'nin hem maasi cok yuksek hem Prandelli genc, basariya ac ve kuvvetli bir forvet istiyor. Su an Campbell transferi uzerine yogunlasilmis durumda buyuk ihtimal bitiririz.

tabi 10 gun kaldi sanirim transfer sezonunun bitmesine, hersey olabilir ama campbell parcaliyi giyer buyuk ihtimal.

@sostizm evet joel campbell.
Sosyal ağlarda paylaş

Genç, başarıya aç, kuvvetli forveti 1 sene için mi istiyor? Campbell sırf Kosta Rika performansı değil geçen sene Olympiakos solid takılırken de takımın yıldızıydı ligin 2. yarısı. Maksimum 1 yıl kiralarız, satınalma opsiyonu koydurmaz bile Wenger.

Tapusuyla Poldi ve 1 sene kiralık Campbell ise seçenekler salaklık yapmasın yönetim. Bruma, Telles falan var genç potansiyelli onlara çalışsın Prandelli, Wenger'in veledini geliştireceğine 1 sene
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...