Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 sigara yasakları dünyanın her yerinde artarak yaygınlaşan bir olay, hatta açık havada ilk yasak 15 yıl önce filan başladı. dolayısıyla komplo teorisi uygulanabilecek bir durum değil bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 türkiye'deki devletin herhangi bir yasağı "greater good" uğruna uyguladığını düşünüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 dünya "hitler yapmış" mantığını uyguladığı için geç bile kalmışken ben burada o hataya tekrar düşmek için neden göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Kapalı yerlerde bile püfür püfür içilirken, açık havayı kimse uygulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Kapalı havada serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 mani said: sdeceokuyangenç said: abi ciddi misiniz dumanı geliyosa 1 adım yana kayın açık hava sonuçta. "Ben içmediğim için yasağı destekliyorum" iki yüzlülüğü nedir yani sigara içiyorsan geç 2dk kenara zıkkımlan. niye ben çekiliyorum ? İçen sensin ben niye önlem alayım. sağa çekildiğinde çekildiğin yerde de içen varsa ne olacak ? Çıkmayalım mı dışarıya? Yuh arkadaş! Sanki iç içe yuruyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 9 yıldır içiyorum. Yasağı destekliyorum. Hatta paketler 15-20 tl falan olsun. Gerçi o zaman kaçak sigara tavan yapar bir şey fark etmez. champix ile 1.5 yıl kadar bırakmıştım sigarayı. İçmediğiniz zaman başka dumandan o kadar rahatsız oluyorsun ki anlatılmaz yaşanır durumu var. Yolda yürürken yanından bir adam geçiyor tam o sırada sigara dumanını ağzından püflüyor.. O açık alandaki duman bile sana zehir gibi geliyor. Gittiğim yerde kapalı alanda sigara içiliyorsa şikayet bile ediyordum. Ulan ben götümü yırttım o illeti bırakmak için tipin teki gelip dumanı gözüme gözüme üfleyecek yok öle şey. Ha şimdi tekrar içiyorum ve mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 içme abi o zasman biz içiyor ve çok mutluyuz çok zor bir şey değil yani bırakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Bırakmak çok kolay değil ya. Diyorum 1.5 yıl içmedim. oha artık bırakmışsın işte diyorlar veya sen içinden "kurtuldum lan" diyorsun.. Bir ağır stres yaşamana bakıyor sigaraya geri dönmen. Ayrıca "içiyoruz çok mutluyuz" da nasıl bir bakıştır. Başkası yazsa neysede.. Tamam bende içiyorum da mutlu olunacak bir yanı yok. Ağzın-üstün kül tablası gibi kokuyor, dişlerin sarı, tat alma duyun zayıf, gözünü açtığındaki o yorgunluk hissi, aksırıp tıksırman, sabahları o balgamı lavaboya tükürmen.. Yaşam kaliten düşmüş.. Sokağa attığın parayı ve kansere invite göndermeni söylemiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 bu topiği takriben, AVMlerde alkol satışı yasaklandığında topik açılacak. o gün çok değişik mesajlar atılacak avmlerde içki satışı neden yasaklanıcak? mescit ve camilerin bilmemkaç metre yakınında içki satılamayacak. her avm'ye bir mescit. camiiler almış yürümüş zaten. enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Sokakta yururken karsidan gelen adamin yuzune votka fiskirtmiyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Şu dişlerinin arasından tükürme skilli olan yüzevler gençliği yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 doğru sarhoş olup millete salça oluyosun, arabaya binip kaza yapıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 kimse kimsenin yuzune uflemiyor dumani bu kadar da emekli subay, öğretmen agizlari yapmayin. azicik sigara dumani koklasaniz ölmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Promenader said: Sokakta yururken karsidan gelen adamin yuzune votka fiskirtmiyosun ama. dışarda alkol alıp millete laf atıyorlardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 gece 10dan sonra sigara satısıda yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Laf atilinca ustun les gibi kokmuyo, ya da filtresiz icilen zigara etkisi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 korkudan altına edince başka birşey kokuyordur belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Baggio said: Şekerli pirinçli kalitesiz Efes'in "erkek birası" sayıldığı ülkemizde, başkasının sigara dumanıyla sağlığının bozulmasını eleştiren adamı aklınca ti'ye almaya çalışmak çok da abes bir davranış değil. Şaşırtmıyor yani. Bu kültür seviyesinin anlık etkenlerle uzun sürelileri ayırmasını da bekleyemeyiz. Hepimizin çocukluğundan akıllarda kalan bir kare vardır hani, hayat kadınlarıyla ilgili bir röpörtajda "atın ölümü arpadan olsun ehahe" diyen bir cahil abimiz vardı; o ve o anda kurduğu "guild" hala gayet aktif :p Tüm bu dalga geçmeler, meşrulaştırmaya çalışmalar, kendi keyfini en önde tutmalar da; daha bir iki hafta önce hepimizin okuyup hak verdiği "Türkler ve s..nin ucuyla iş yapmak" yazısının ne kadar haklı olduğunu daha da pekiştiriyor aslında. Üzücü. Biyik said: azicik sigara dumani koklasaniz ölmezsiniz. Şu uygulamalı örneğimiz olsun. AKP'nin bunları yarın öbür gün alkol yasağına yataklık etsin diye yaptığını ben de biliyorum arkadaşlar, fakat bu uygulamanın doğru ve mantıklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben Baykal muhalefeti değilim ki sırf AKP yaptı diye HER icraati eleştireyim. Sigara tümden yasaklansa gayet şiddetli tepki gösteririm mesela, ama içileceği yerlerin sınırlandırılmasında bir yanlışlık yok. Sigarayı sadece içerek başkalarına hem huzur, hem sağlık anlamında doğrudan bir zarar veriyorsunuz. Başka bir zincirleme aksiyona girmenize gerek yok yani, bir nefes çekip geri bırakmanız birilerine zarar vermek için yeterli. Başkasının aldığı alkolün size zarar vermesi için, o kişinin dolaylı olarak başka bir suç da işlemesi gerekiyor. Örneğin tacizde bulunur, alkollü araç kullanır, darp eder falan. Aradaki fark bu. Kişinin dolaylı suçlarına bile karışacaksak meyve soyma bıçağı satışını bile komple yasaklamanız gerekir. Bu yüzden "alkol yasaklansa kızarsınız ama ehüe" argümanları bir hayli saçma. Kaldı ki dediğim gibi, içilmeyeceği yerlerin düzenlenmesi ile satışının sınırlandırılması çok farklı konular. Alın gidin evinizde günde 8 paket içerek erkenden ölün, kim ne diyebilir? Düzenleme sadece başkalarına zarar verme potansiyelinizi sınırlandırıyor, tüketiminizi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 "Akboylar basmış patiyi" diye siren çalan tayfa gelmemis hayret. baggio torpillisin :) 21.yy da su sigara fiyati veya icme alanlarina muhalefet olmak 3. sınıf ulkenin yari cahil insanlarinin yapacagi bir tartisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 yine biyikla muhatap olunmus. muhatap olundukca daha gur cikiyor acik havada sigara konusunu gorunce aklima yagmurlu gunlerde otobus duraklari geliyo. o otobus gelmeden onceki 5 dkda sigara icmezse olecek olan insanlar. o otobusun gelecegi 5 dkda sigara yakip bitirebilecek mi bitiremeyecek mi adrenalini yasayan insanlar cok acaip cidden. otobus gelince hizli hizli bitirmeye calisir, kapiya gelene kadar icer, son anda derin bi nefes alip sigarayi atar, atarken de cocugunu bogazlamis gibi uzgun, aldigi dumani da iceri puskurtur. mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 aman bedenlerinizi çok koruyun, iyi koruyun. durakta sigara içiyorlar :(((( lan adamlar yakinda doggy haram yasakliyorum dese aman zaten uzmanlar misyoneri öneriyor falan diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Geri kalan hayatımı herhangi birine ya da aptal sağlık sisteminre muhtaç geçirmemek için bedenime ve sağlığıma dikkat edicem tabi. Bunu komik bulmak için iq değerinin tek haneli olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 sokakta iki sigara dumani koklayinca kanser olunmuyor ne kadar nanemollasiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 baggio yazmis git konudaki butun mesajlarini bastan oku ugrastirma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar