zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 çok katıldım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bu 3 popüler shounen ele alındığında, hikaye olarak bleach ve naruto gitgide kötüye giderken(hele bleach), one piece (acımasız ama malesef) ilk 100 bölümden sonra daimi kaliteyle, git gide epikleşen bir seri. o ilk 100 bölüm işte herkese gitmeyebiliyor. beni çok rahatsız etmemişti hatta eskiden star'da acımasız "lastik çocuk" çevirisi altında gösterilirken izlemiş olduğum için nostaljik değeriyle felan iyice hevesle izlemiştim. bi atlatırsan, devam edebilirsen o zaman daha iyi değerlendirebilirsin seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 one piece o kadar en iyi animeki o kadar en iyi anime olmak mümkün deil sanıyorum ama mümkünmüş. bleach falan denmiş bide.. yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bleach izleyeceğine steins gate gurren legan falan izle 200 katı keyif alıp zamanını harcamamış olursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 aquila said: 892. bolumden sonrasi muhtesem, oraya kadar izleyebilirsen. of yaa ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Boneslark said: http://www.youtube.com/watch?v=Te4yV2eyeQU best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 gerçekten baya iyi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 En iyisi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Louge town gayet iyiydi, arlong parkta. Sanji'nin tayfaya katılması. Ben skypia ve iki devin kapıştığı adada baymıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Enel'in olduğu part hala en iyi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 marineford,tek geçerim bide sonra epic zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 of ucu muazzammis. yok etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 hangi bölümde kaldım ben? Luffy ve tayfası hayvan tasmalarıyla esir alınmıştı su altında bir gemide hangi bölümlerdi onlar. Orada çok sıkılıp bırakmıştım devam edeyim kaldıgım yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 filler bölüm o ztn niye izlersinki fdgdg edit: 626 mış 2.edit : adam yazmış,sayfa yenilemeden atılan post gibisi yok fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 626 galiba. 3 bölümlük filler o aynen. @darklight: franky'e laf yok sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 kelimeler kifayetsiz kaldi son vidyo icin, bi' sey demedim o yuzden fjsdlkfjsd. tarzim degil ya sonuncu. sarmadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Boneslark said: http://www.youtube.com/watch?v=Te4yV2eyeQU GOOSEYYSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 hep amv hep amv arkadaş http://www.youtube.com/watch?v=Lz5JXMJxDxk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 kizaru ne buyuk kabustu ya o bolumde. tirnak yemistim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Lcy55tcEO6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 izlemek zorunda değilsin çok popüler diye yani beni de sarmadı 50de falan droplamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Bleach'i ve Naruto'yu seven, One Piece'den ise nefret eden biriyim (hasta balina vardi, oraya kadar okiyabildim surekli guzellesecek dendigi icin). Favori uzun shounen'im Fairy Tail, onu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 fairy tail gitgide kötüleşiyor ama sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 fairy tale daki esas oğlan luffy nin kopyası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar