Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alo 155 "Duramıyorum"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aracının hız sabitleyici sistemi arıza yapan birinin haberi, polisi aramış. Arabanın markasını anlayabilen var mı?

http://www.milliyet.com.tr/-alo-155-duramiyorum--gundem-1916404/
Mesaj tarihi:
Hız sabitleyici sistem, frene de etki ediyor mu? Onu da devre dışı bırakmamıştır da, büyük ihtimalle gazı kökleme etkisi vermiştir diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Ya frene bastı mı her türlü durur araç, tatava yapmış panikleyip.

otomatik olduğu için frene bastıkça araç yavaşlerken vites düşürüp gaz verdi araba ayarlı hıza çıkmak için. gazla frene aynı anda basmak gibi yani. o yüzden duramamıştır. kontak kapatılabilir ama o da tehlikeli diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
aveoda öylemi bilmiyorum ama ebd arızası böyle bişeye yol açabilir
yada fren teli/sensörüün bozulması ihtimali
hani panikleyip frene abanırsa bozulma/disk-balatanın aşırı sısınma sonucu off olması vs
yani eleman panikleyip frenkleri de cortlatmış olabilir
Mesaj tarihi:
imamizer said:

neutrino said:

Ya frene bastı mı her türlü durur araç, tatava yapmış panikleyip.

otomatik olduğu için frene bastıkça araç yavaşlerken vites düşürüp gaz verdi araba ayarlı hıza çıkmak için. gazla frene aynı anda basmak gibi yani. o yüzden duramamıştır. kontak kapatılabilir ama o da tehlikeli diye biliyorum.

öyle şey olur mu ya frene bastınmı bir süre sonra durur araba çektinmi kendi kendine hızlanır. Arıza yoksa komikmiş.
Mesaj tarihi:
navyamphs said:

chevrolet aveo bi ihtimal

olorin84 said:

Aveo evet

chevrolet'nin sahibi General Motors

http://www.zerohedge.com/news/2014-07-23/gm-announces-another-718k-recalls-bringing-2014-total-nearly-30-million
Mesaj tarihi:
manşet olsun diye haberciler boku hız sabitleyiciye atmıştır. Herif panikleyip kontağı falan kapatmıştır, belki bir şekilde frenleri kitletmiştir falan yavaşlayamamıştır.
  • Yeni Oluştur...