Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 demin yaptığım telefon görüşmesi Telefon Çalar *Özel Numara* ben- efendim kız sesi- iyi günler jaleyi verir misiniz (gece yarısı iyi günler) ben- jale diye biri burda yok kız sesi- aa aa nasıl olmaz lütfen jaleyi verir misiniz ben- yanlış aramışsınız kız sesi- jale orda biliyorum... eğer müşteriyseniz lütfen telefonu jaleye verir misiniz ? daha işe çıkacağız.. ben- (dumur) hhıhıhııhhııı iyi geceler hanımefendi not: telefon işletmesi değilse durumum vahim de hayatımda böle kibar konuşanını da duymadım [Bu mesaj Goering tarafından 08 Ocak 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bizde buna benzer şakalar yapıyorduk telefonda kayıtlı sesler var telefon açıyoruz hemen bu kaydı başlatıyoruz acaip geyik oluyordu sanırım onlardan biri :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 işletme:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 iktisat[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 komedi =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 harbiden de işletme olmuş bu ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Fistan, 08 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: iktisat :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lol[signature][hline]R+ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Nihehehe tam benlik işletme bizim kızları ikna edip milleti hep işletirdim.Böyle güzel işletenlere bayılıyorum fistanda olayı bağlamış zaten iktisattt[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Küfürsüz işletme olduktan sonra işletilen olmak bile güzel =)[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 karpuzdur kesin :P[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sapıklarımdan biridir kesin özel bir nedeni yoktur, rutin gıcık etme seanslarından biri..[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 dalga geçmişler.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 komedi :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 işletme[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bunun bide seyfettin kıllı versiyonu var :D[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Böylece sucu piyasadan silindi :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 O ses kayitlari tel e yukleniyo ordan isletiyosun dediniz ya nerden bulurum o kayitlari...[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bilemiyorum nerden bulursunda arkadas bana yollamisti bu seyfettin killi olayini baya guzel ayarlamis adamlar ses araliklarini falan.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 allahtan fazla aranmayan biriyim ama evden falan aradıkları zaman sinir oluorum o yüzden artık ev telefonu çalarsa açmamaya yemin ettm. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: GladricSpirit, 08 Ocak 2005 11:14 tarihinde demiş ki: bilemiyorum nerden bulursunda arkadas bana yollamisti bu seyfettin killi olayini baya guzel ayarlamis adamlar ses araliklarini falan. dosyaninadi ne olarak gecio google dan aratam[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Fistan, 08 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: iktisat :D:D:D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 işletme, hatta gayet başarılı bir işletme takdir ettim fistan öldürdün beni ya....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 zuha *!yıkılır*[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kedidir kedi:) eyo![signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.