Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hö ? nasıl yani ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin yaptığım telefon görüşmesi

Telefon Çalar
*Özel Numara*
ben- efendim
kız sesi- iyi günler jaleyi verir misiniz (gece yarısı iyi günler)
ben- jale diye biri burda yok
kız sesi- aa aa nasıl olmaz lütfen jaleyi verir misiniz
ben- yanlış aramışsınız
kız sesi- jale orda biliyorum... eğer müşteriyseniz lütfen telefonu jaleye verir misiniz ? daha işe çıkacağız..
ben- (dumur) hhıhıhııhhııı iyi geceler hanımefendi

not: telefon işletmesi değilse durumum vahim de hayatımda böle kibar konuşanını da duymadım

[Bu mesaj Goering tarafından 08 Ocak 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizde buna benzer şakalar yapıyorduk telefonda kayıtlı sesler var telefon açıyoruz hemen bu kaydı başlatıyoruz acaip geyik oluyordu sanırım onlardan biri :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
harbiden de işletme olmuş bu ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 08 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
iktisat

:lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
Nihehehe tam benlik işletme bizim kızları ikna edip milleti hep işletirdim.Böyle güzel işletenlere bayılıyorum fistanda olayı bağlamış zaten iktisattt[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
bilemiyorum nerden bulursunda arkadas bana yollamisti bu seyfettin killi olayini baya guzel ayarlamis adamlar ses araliklarini falan.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon
Mesaj tarihi:
said:
GladricSpirit, 08 Ocak 2005 11:14 tarihinde demiş ki:
bilemiyorum nerden bulursunda arkadas bana yollamisti bu seyfettin killi olayini baya guzel ayarlamis adamlar ses araliklarini falan.

dosyaninadi ne olarak gecio google dan aratam[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
  • Yeni Oluştur...