Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi benim 2 sene önce 80 liraya bimeks den aldığım sennheiser mm30i kulaklık şimdi 200 lira olmuş. nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ben de seneler evvel Sennheiser CX300-II almıştım 55 TL'ye, şimdi bakmıyorum fiyatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 LathspeLL said: Valla bir çok yorum vardı altında, sahte çıksaydı negatif dolu olurdu diye düşündüm ve bastım siparişi. Ben de Shure SE535 var ama pratik olmuyor sürekli taşımak falan, özel durumlarda taşıyorum. Apple'ın in-ear'ından gayet memnundum ama o da ömrünü doldurdu, temassızlık başladı. Bakalım bu nasıl çıkacak, mikrofonu falan iPhone'da çalışacak mı? PS4'te çalışır mı headset olarak? bakıp göreceğiz. Se535ten sonrasi husran direk adsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 SE535'den sonra neredeyse her sey husran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 LathspeLL said: Ben de seneler evvel Sennheiser CX300-II almıştım 55 TL'ye, şimdi bakmıyorum fiyatına. 115 lira olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 SE535 çok ileri kalıyor, iphone falan yetmiyor resmen, çünkü alet deliver ediyor herşeyi. Yakında HD audio'ya geçiyor birçok alet ve firma, o zaman değeri ortaya çıkacak SE535 ve benzerlerin, şimdi ferrari alıp cihangirde kullanmaya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 SE215 kullaniyorum ben lossy audio ile. O iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bu nasıl arkadaşlar? turkiye'de var mı? fiyat bakacağım. Dubai'ye gidicem oradan alabilirim freeshoptan fiyat farkı çoksa. http://en-us.sennheiser.com/momentum-headphones-in-ear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bu seri normalde cok iyi ama in ear'i oldugunu ilk kez duydum. Head-fi'ye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 head-fi'de fena değil gibi de oradaki adamlar hep en top tier şeylerle karşılaştırıyorlar. telefonda kullanacağım. iphone uyumlu olması, mic filan olması iyi baya. ondan hoşuma gitti ama dubai'de de 60 dolar daha pahalı amerika fiyatından. 100 dolar amerikada. getirtsem mi acaba. gümrüğe takılmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 oha takılıyormuş. 95 euro ediyor. FAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Onun fiyatinda birkac efsane kalitede kulaklik var, onlarla kiyaslamasina bak. Sunlar mesela: HiFiMAN RE-400 RHA MA-750 Shure SE215 Phonak Audéo PFE 012 Sunu alabilirsin mesela Amazon'dan: http://www.amazon.com/gp/product/B00AWLEAH6/ Neutral bir IEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ya evet de bunun telefon için mic ve remote kontrolü de vardı. o hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Aha: http://www.amazon.com/dp/B00QHS7BJW/ref=psdc_172541_t1_B00AWLEAH6 Amazon yollamiyormus ama, Head-Direct'ten al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sennheiser CX200 Street 2 tavsiye ederim, internet fiyatı 89tl iken gidip 129tlye teknosadan aldım bunu, bekleyemedim cünkü kulaklıgım kaybolduydu, sesi %90dan fazla acamıyorum cünkü cx200 feci ses veriyor, genellikle cogu kulaklıkla %100e getirmeme ragmen daha fazla ses isterken artık bunun sayesinde ses kısmasını öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 GERGE said: Aha: http://www.amazon.com/dp/B00QHS7BJW/ref=psdc_172541_t1_B00AWLEAH6 Amazon yollamiyormus ama, Head-Direct'ten al. iyiymiş bu. bakayım buna. yorumlara filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 GERGE said: 100TL alti en iyi kulaklik bu su anda: http://www.n11.com/xiaomi-piston-2-kulaklik-P31068788 demin 44tlye sipariş verdim http://en.miui.com/thread-23239-1-1.html orjinalmi değilmi diye konrol edersiniz geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 atesbenicagiriyo said: sennheiser CX200 Street 2 tavsiye ederim, internet fiyatı 89tl iken gidip 129tlye teknosadan aldım bunu, bekleyemedim cünkü kulaklıgım kaybolduydu, sesi %90dan fazla acamıyorum cünkü cx200 feci ses veriyor, genellikle cogu kulaklıkla %100e getirmeme ragmen daha fazla ses isterken artık bunun sayesinde ses kısmasını öğrendimPeki cx 200 mü yoksa MM 30i mi? Arkadaşta mm30i önerdi. Lath'ın eline geçtiyse xiaomi o da bir yorum yapsın kulaklığa artık bu hafta karar vermem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kulaklık geldi, orjinal en azından bence öle. memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 BalisticGel said: atesbenicagiriyo said: sennheiser CX200 Street 2 tavsiye ederim, internet fiyatı 89tl iken gidip 129tlye teknosadan aldım bunu, bekleyemedim cünkü kulaklıgım kaybolduydu, sesi %90dan fazla acamıyorum cünkü cx200 feci ses veriyor, genellikle cogu kulaklıkla %100e getirmeme ragmen daha fazla ses isterken artık bunun sayesinde ses kısmasını öğrendimPeki cx 200 mü yoksa MM 30i mi? Arkadaşta mm30i önerdi. Lath'ın eline geçtiyse xiaomi o da bir yorum yapsın kulaklığa artık bu hafta karar vermem lazım. bende 3 senedir mm30i var gayet memnunum ben. ilginçtir hepsiburada bimeks vs 200 tl civarı ama mediamart da 90 lira mı 100 mü ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 D&R'dan 100tlye aldım. Sennheiser en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 mm30i mi? hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Evet. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben de böyle bi kulaklık arıyorum. 150 falan verebilirim maksimum. Lanet kulaklıklar çok baş ağrısı yapıyor. Önerebilceğiniz başka bişeyler var mı yoksa yukardaki ismi geçenlerden mi alayım bi tane? Sırf oyun için kullanıcam, mikrofona gerek yok. http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6298 Bunu geçeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 GERGE said: Yahu, iyi-kotu anliyorum ben bu isten, ₺100 alti sunlar alinir sadece, aralarindan Turkiye'de dogrudan bulunan tek model de Xiaomi Piston 2. Bunu Sahibinden'de de satan biri vardi ama kim bilmiyorum, rastgele almamak gerek bu IEM'i, sahtesi oluyor. Obur iyiler ne diyorsaniz: VSonic VSD1S Philips TX2 Meelectronics M9 Soundmagic PL30 Baska da vardir tabii. Bunlarin elestirisini okuyup size uyan sese sahip olani almaniz daha dogru ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar