Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakiçi Kulaklık

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

Valla bir çok yorum vardı altında, sahte çıksaydı negatif dolu olurdu diye düşündüm ve bastım siparişi.

Ben de Shure SE535 var ama pratik olmuyor sürekli taşımak falan, özel durumlarda taşıyorum. Apple'ın in-ear'ından gayet memnundum ama o da ömrünü doldurdu, temassızlık başladı.

Bakalım bu nasıl çıkacak, mikrofonu falan iPhone'da çalışacak mı? PS4'te çalışır mı headset olarak? bakıp göreceğiz.

Se535ten sonrasi husran direk adsdf
Sosyal ağlarda paylaş

head-fi'de fena değil gibi de oradaki adamlar hep en top tier şeylerle karşılaştırıyorlar.

telefonda kullanacağım. iphone uyumlu olması, mic filan olması iyi baya. ondan hoşuma gitti ama dubai'de de 60 dolar daha pahalı amerika fiyatından. 100 dolar amerikada. getirtsem mi acaba. gümrüğe takılmaz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Onun fiyatinda birkac efsane kalitede kulaklik var, onlarla kiyaslamasina bak.

Sunlar mesela:

HiFiMAN RE-400
RHA MA-750
Shure SE215
Phonak Audéo PFE 012

Sunu alabilirsin mesela Amazon'dan: http://www.amazon.com/gp/product/B00AWLEAH6/ Neutral bir IEM.
Sosyal ağlarda paylaş

sennheiser CX200 Street 2 tavsiye ederim, internet fiyatı 89tl iken gidip 129tlye teknosadan aldım bunu, bekleyemedim cünkü kulaklıgım kaybolduydu, sesi %90dan fazla acamıyorum cünkü cx200 feci ses veriyor, genellikle cogu kulaklıkla %100e getirmeme ragmen daha fazla ses isterken artık bunun sayesinde ses kısmasını öğrendim
Sosyal ağlarda paylaş

atesbenicagiriyo said:

sennheiser CX200 Street 2 tavsiye ederim, internet fiyatı 89tl iken gidip 129tlye teknosadan aldım bunu, bekleyemedim cünkü kulaklıgım kaybolduydu, sesi %90dan fazla acamıyorum cünkü cx200 feci ses veriyor, genellikle cogu kulaklıkla %100e getirmeme ragmen daha fazla ses isterken artık bunun sayesinde ses kısmasını öğrendim
Peki cx 200 mü yoksa MM 30i mi? Arkadaşta mm30i önerdi. Lath'ın eline geçtiyse xiaomi o da bir yorum yapsın kulaklığa artık bu hafta karar vermem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

atesbenicagiriyo said:

Peki cx 200 mü yoksa MM 30i mi? Arkadaşta mm30i önerdi. Lath'ın eline geçtiyse xiaomi o da bir yorum yapsın kulaklığa artık bu hafta karar vermem lazım.

bende 3 senedir mm30i var gayet memnunum ben. ilginçtir hepsiburada bimeks vs 200 tl civarı ama mediamart da 90 lira mı 100 mü ne
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de böyle bi kulaklık arıyorum. 150 falan verebilirim maksimum. Lanet kulaklıklar çok baş ağrısı yapıyor. Önerebilceğiniz başka bişeyler var mı yoksa yukardaki ismi geçenlerden mi alayım bi tane? Sırf oyun için kullanıcam, mikrofona gerek yok.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6298

Bunu geçeyim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
GERGE said:

Yahu, iyi-kotu anliyorum ben bu isten, ₺100 alti sunlar alinir sadece, aralarindan Turkiye'de dogrudan bulunan tek model de Xiaomi Piston 2. Bunu Sahibinden'de de satan biri vardi ama kim bilmiyorum, rastgele almamak gerek bu IEM'i, sahtesi oluyor.

Obur iyiler ne diyorsaniz:

VSonic VSD1S
Philips TX2
Meelectronics M9
Soundmagic PL30

Baska da vardir tabii. Bunlarin elestirisini okuyup size uyan sese sahip olani almaniz daha dogru ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...