Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

geçen gün böyle gecenin bir yarısı bir arkadaşımla yemekteyiz. Tabak tabak yemek üstüne artık son lokmayada biraz mayonez sıkıp yemek faslını bitirmek üzereyken dedim " tatlım hazır ol her an mayonez gelebilir" dedim.

Kız da şaşırdı "nasıl yani" derken ben çoktan mayonez şişesini tutup tam sıktım ki mayonezi kızı ensesinden yakalayıp tam mayonez şişesine yaklaştırıp.

Kızda ilk başta mayonez şişesine hevesle kavrayıp sonra ağzındaki tüm mayonezleri can havli ile ağzındaki tüm mayonezleri rahat bir şekilde uzanmakta olan bedenimin gövesine tükürüverdi.

İlk bi an şaşırdım niye tükürüyorsun o mayonezler boşa gitmemeli diye kızacaktım ama sanırım bu sefer mayonezin kıvamında sorun olmuş galiba diyerek çenesinen sarkan mayonez parçasını dilimle kaptım..

Ve anladıklarım üzerine dedim ki " pardon ya bu mayonez çok tuzlu olmuş". Kızcağızda dolaylı bir şekilde özür dilercesine " yani ağzımda bile tutamadım".
Sorun değil dedim "insan sevgiden uzaklaştıkça tadı kaçıyor birde çok tuz abanmışım sanırım ona da dikkat edeyim" dedim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...