Promenader Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 öğrenci işi f/p oyun mausu var mı, yoksa 2-3 ay bulgur mu yememiz lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 a4tech x7 f7 http://i.imgur.com/BNmgBGX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Kanuni said: http://www.amazon.de/gp/product/B00F6WJAJE?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 boyle bir sey buldum asiri ucuz asil fiyatindan, aldim. usa fiyati 100dolar indirimde su anda 70 dolara dusmus, almanya amazonda bu harici geri kalan tum zeus esportlar 120 euro falan. ilginc bir seye benziyor :) Kotu bu :) Omw to roccat nyth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Roccat nyth fena degilmis bununla devam sanirim cunku baydim artik. Alisilan mouse sonrasi mouse bulmak ne zormus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Nyth de PTE sensör :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Abi ben anlayamadim aralarindaki farki hepsi hareket ettirince imleci hareket ettiriyor modundayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 O zaman sorun yok ya, hangisiyle rahat ediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Pte sensor nedir diye bakmam gerekti mamba da pte sensormus ondan mi bunda rahat ettim acaba :) Mamba olunce arayisa gectim cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 mouse'ların ergonomisi, sensorleri, ağırlığı felan oyunlarda fark ettiriyor. ama fps oynamıyorsan salla geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 mouse olarak logitech'lere bir türlü ısınamadım gitti. tasarım olarak razer daha hoş duruyor. bloody'den, x7'den aldığım zevki logitech'ten alamıyorum. ergonomisi de bana hiç uymuyor zaten ben olsam razer alırdım ama dayanıklılığı nasıldır bilemiyorum ben 100 tl'lik aldığım için 2 senede bir mouse scroll bozuluyor değiştiriyorum. ha son olarak x7 747bk en sevdiğim mouse'tu. altında bir tuş var o tuş basılı değilken mouse devre dışı kalıyor yani mouse'u hafif havaya kaldırsan bile mouse algılamıyor oyunlarda bayağı etkili oluyor. oyun oynuyorsan eğer öyle bir mouse almanı öneririm. razer ya da logitech bakmadım var mıdır diye ama vardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Yok bone fps mumkun degil yani anca belllki skyrim fps seklinde oynarsam oynarim ya da o hizda oynanisa sahip baska fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 benim mambadan deathaddera gecisim temiz olmustu. sadece biraz daha hafif ama sensoru daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 yloibx said: mouse olarak logitech'lere bir türlü ısınamadım gitti. tasarım olarak razer daha hoş duruyor. bloody'den, x7'den aldığım zevki logitech'ten alamıyorum. logitech'in şu mouse'larını denedin mi? kullandığım ve sevdiğim mouselardan logitech g500, razer mamba (şarjı bu kadar hızlı gitmese daha iyiydi), a4tech x7 f7, microsoft wireless intellimouse explorer 2.0 vardı. ergonomi rahatlık açısından birbirine yakınlar, ama aralarında en çok zevk aldığım g500 oldu. şu an steelseries rival kullanıyorum, mamba ve x7'e göre daha başarılı gibi. http://www.jonschneider.com/images/jsblog/a82ac433332d_F2D3/MX500-MX518-G400-mice_thumb.png http://static.bootic.com/_pictures/1547050/logitech-gaming-mouse-g500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Rival 100 ile son buldu arayisim :) Bir video buldum fingertip misim kucuk alcak mouse lazimmis meger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 KillJoy said: Merhabalar, acil mouse seçimi topiimden belki biliyorsunuz beleş bi mouse gelecekti. g9x ya da performance mx modellerinden birini seçmeliydim http://forum.paticik.com/read.php?6,4934546 beleş kavramının nerden geldiğini anlatayım: o topicte belirttiğim gibi önceki mouse'um g7 idi. 3yıl 4 ay kullandıktan sonra hiç bir neden yokken kendiliğinden pc'ye restart attım ve bozuldu.anlamamıştım. garantisine baktım internette 3 yıl diyordu, benim garantim geçmişti. kağıtları karıştırdım 1 yıl diyordu. amacım yetkili servisine yaptırmaktı, çünkü ışığı falan yanıyordu ve mouse'umu seviyordum,yenisini almaktansa yaptırmaktı amacım; görünürde sadece yazılımsal bir problemdi. yetkili servis cart curt bulamadığımdan, vatandan almıştm sanırım ama fatura, fiş bulamadığımdan orjinel amerikadaki sitesi ile sorunu mailleşmeye başladım. ben dedim yazılımsal. adam şunu yap bunu yap dedi 2-3 gün mailleştik ikna oldum sorunun donanımsal olduğuna. sora evet dedim sanırım donanımsal bi hata. adam mail attı iyi dedi replacement için adres tel, mouse un fotolarını çek arkasındaki seri numaraları falan görünsün.. aha dedim!::o hemen yolladım. gelen cevap siz türkiyede ikamet ediyomuşunuz. sizi yönlendircem..(tırstırstırs) içimdeki umut bitmedi 1 gün daha geçti. avrupa logitech'ten gelen mail: garantiniz 1 yılı aşmıştır. ama olsun freecharge olaraktan değiştireceğiz fakat özür dileriz elimizde g7 yok. seçim yapmalısınız. (değiştirecez derken, ben g7yi geri falan yollamadım) :)-D hikayenin devamı ise burda: http://forum.paticik.com/read.php?6,4934546 sonucu ise elimde maili yazarken performance mx i kullanıyorum. p.s: Türkiye'de Logitech'in adam akıllı bir yetkili servisi olmaması, ve logitech'in türk insanını daha iyi tanıyamamış olması nedeniyle; avrupalı olarak davranılıp bütün tüketici haklarımızdan kolayca yararlanılabildiğini gördüm. İstimar edilmediği sürece logitech bu şekilde davranacaktır. ve herkese logitech'i öneririm. Sanırım ingilizce değilde türkçe bilseydi tüketici servisi çoktan istismar edilirdi. kargoyu cuma günü yolladılar bide. bugün p.tesi orjinal topic: https://forum.paticik.com/read.php?6,4943119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bu arada geçen hafta itibariyle performance mx de bozuldu üzerinden 6 yıl geçmiş. yeni mouse alacağım. oyun amaçlı diil. anywhere olabilir emin değilim. ama logitech alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 şu mouseların yan tarafındaki tuşları yatay düzlemde arka arkaya koymuyolar mı ifrit oluyorum koysana üstüste arkadaş basamıyorum ya öndekine parmak kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ahaha short finger problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 G900s de potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 G900s ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar