Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Mamba vs Logitech G700s

madcow

Öne çıkan mesajlar

g700s almayın wireless'ı baya problemli. xaenin bahsettiği aynı sorunlar gerçi işte yapılan tüm ayarların resetlenmesi ama bazen mouse seke seke ilerliyor falan kablosunu takıp çıkarmak gerekiyor, bi uneasiness var wireless olarak kullanırken. gün içinde pili bitiyor. ben kablolu kullanıyorum daha stabil olduğu için. deathadder'dan geçtim o kadar rahat da değil, pişmanım. amazon'da 50$'a düştüğünde aldım malzeme kalitesi dandik anlayacağın. mamba alınabilir bunun yerine.

ilal logitech alacaksan g602 alınır 250 saat pil ömrü var. redditte falan da daha iyi diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Tartışmasına hacet olmayan, hem claw hem palm grip'e uygun, Razer'ın başarısız şekilde taklit ettiği, dünyanın en iyi oyun faresi. Sevgiler.

Bu fareyle sözü geçen şarj sorunlarını da yaşamazsınız, çünkü köylü gibi kablo takılarak şarj olmuyor, çift batarya ile geliyor ve birini aynı zamanda alıcı olan dock'ta dolduruyorsunuz. "Reload" süresi 3 saniye falan taş çatlasa.
neyini taklit etmiş razer bunun ?
ayrıca mamba da dockta şarj oluyor.bilgine.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Baggio said:

Tartışmasına hacet olmayan, hem claw hem palm grip'e uygun, Razer'ın başarısız şekilde taklit ettiği, dünyanın en iyi oyun faresi. Sevgiler.

Bu fareyle sözü geçen şarj sorunlarını da yaşamazsınız, çünkü köylü gibi kablo takılarak şarj olmuyor, çift batarya ile geliyor ve birini aynı zamanda alıcı olan dock'ta dolduruyorsunuz. "Reload" süresi 3 saniye falan taş çatlasa.
neyini taklit etmiş razer bunun ?
ayrıca mamba da dockta şarj oluyor.bilgine.

Fareyi alıp docka takmaktan bahsetmiyorum. İncecik bir bataryadan iki tane veriyor sana R.A.T.9, kapaksız klipsli bir sistemden şıkırt diye değiştiriyorsun 2-3 saniyede. Çıkardığın boşu da yine dock'a takıyorsun. Kullanımı bırakman ya da kabloya bağlaman gerekmeden kesintisiz oyun oynayabiliyorsun bu sayede, anca 7-8 saatte bir 3 saniyeni ayırman gerekiyor.

Taklit ettiği yeri de değişebilen gripler, ayarlanabilen açılar, aynı iskeletimsi yapı gibi "her şey". Mamba değil zaten, Mamba hepten dandik, taklit olan yeni flagship Ouroboros.

Sol R.A.T.9 (2010), sağ Ouroboros (2013)

http://i.ytimg.com/vi/z0V5vLei7qA/0.jpg

CuteButPsycho said:

Birde suan tr de distributoru yok. O problemi var.

Bu detayı atlamışım, doğru. Ben 4. seneye girdim en ufak bir sorun yaşamadan kullanıyorum, pilinin ömrü bile gözle görülür şekilde azalmadı. Yine de her elektronik gibi şans işi, bozulursa garantisiz kalırsınız, tek riski o.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu fiyat aralığı için ikisinden de iyi bir alternatif sundum değerlendirilsin diye, bu mu konuyla alakasız oldu? Ota boka troll mesajlar atan başkası sanki, sinyal vermeden dönmeye kızan dolmuşçu gibisin :p

En süper harikası Mamba arkadaşlar, ya da Fistan başka mouse alırsa o.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada fps oynayacaksan kabloyu bir şekilde çözüp deathadder almanı tavsiye ederim. Bayadır kullanıyorum yurtdışından almıştım hala taş gibi. Tek kötü yanı arada içine toz kaçtığı için sol tuşu basılı tutarken kesilme yapıyor açıp temizlemek gerekiyor. Ama yeni modellerde bunu aşmışlardır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

burada redditte falan okudum paraları karsılastırdım derken sonunda g700s i aldım ya. mamba i amerikadan getirtecektim kargo bekleyecektim belki vergi verecektim falan. rat9 da bana cok fazla gozuktu okadar mekanik gorunum de hosuma gitmedi vatanda falan gittim g700s ve g602 e falan baktım. 700s elime daha iyi oturdu gibi ve kablo tak cıkar pil tak cıkardan daha cok hosuma gitti. 1 saattir falan kullanıyorum suana kadar memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer garantisini falan kaliteli saklıyorum direk postalarım logiteche YENISINI VERIN LA diye

suana kadar hissettigim en buyuk gariplik mousun agırlık merkezinin usb kablosu takılı ve degil durumda baya degisiyor olması. Sana ne la profesyonel cs oyuncusu musun nolucak diyenleri haklı bulmakla beraber gelecekte alacak birileri olursa gorur belki diye soyliyim dedi. bu olay usb rahat takılı kalsın diye konmus docking parcası yuzunden oluyor. belki normal micro usb taksam bu etki azalır ama gir cık yapsın da istemiyorum tabi usb mouse saga sola hareket ederken.

ama wireless hali baya tatlı ben bunu gece sarj et ertesi gun 6 saat oyna tadında kullanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...