paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Selam, Siemens HO110210/01 Midi fırın Link: http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/pi%C5%9Firme-grubu/midi-f%C4%B1r%C4%B1nlar-ve-mikrodalga/HO110210.html?source=browse Kozmetik durum: 9,5/10 Fiyat: 175TL (Siemens listesi 417TL, internette en uygun rakam 329TL ile Teknosa) Detay: 1,15kW gücündedir. Üretim yeri Yunanistan. İçinde balık asla yapılmamıştır. Ağırlıklı olarak kek ve diğer hamurişleri için kullanıldı. 2 adet emaye tepsi + 1 adet tel ızgarqası mevcut. Tel ızgarası ile 1 kere köfte yapıldı, tertemizdir. Tepsilerin emayeleri çiziksizdir. Fırının içi yine tertemizdir. Gövdesinde benim görebildiğim kadarıyla sararma falan yok; dışı da tertemizdir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kargo sendense alayım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Selam, Yer İstanbul; kargoya vermem çünkü edebilirler içine :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Abi satılmazsa ben ağustos içinde alabilirim. Ya da Kütahya tarafına bir şekilde bırakabilirsen hemen alabilirim (Ne bileyim tatile giderken, Kütahya'nın meşhur vazosunu görmek isteyebilirsiniz vb.) Bayramda ve bayramdan bir hafta sonrası İstanbul'dayım gerçi ama uçakla dönmem lazım ve midi fırın taşıyamam sanırım uçakta :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Selam, Tatile giderken bagajda midi fırın için yer bulmam zor olabilir :D Yok mu İstanbul içi yahu : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 abi ben hallendim de çok tipsiz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Salon duvarına mı asıcan bıngıldak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Selam, Abi TV değil ki bu her dakika karşısında olasın :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Selam, Yok, klasik tip. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 mutfakta herşey metalik gri, bembeyaz zenci ağızda ipana beyazlığı ile çıkacak diye çekindim. sonuçta mutfakta ortada duracak asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Selam, Anlatım güzeldi :) Bende mutfak balkonunda yatıyordu. Gözden ırak olduğu için sıkıntı olmamıştı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Selam, Güncel. Hatta 150TL olarak fiyatı güncelledim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi ben alsam mı diyorum da. mikrodalga var. bunu da alsam ne bileyim. garip mi olacak ya. yemek az yapıyorum evde zaten. düşüneyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 saymıns evde kalacak senin aklın uçacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Merhaba Fırını almak istiyorum Öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 para ben alabilirim ama ankaradayım. kargoda öldürürler sanırım aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Selam, Ben kargoya fırın diye teslim ederim ama senin oraya ulaştığında ne olur bilemem :D @akirafes Tamamdır, bayram olayı sonrası konuşuruz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Fırını anlaştıgımız üzere alıyorum Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Selam, Ben de verdim gitti... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 patlat bir midi fırın hype'ı inci beyazı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar