Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 adventurelar iyidir, hem buneki diye bakıp ogrenmekz orunda kalırsınız, hemde temposu buna imkan verir. dayayın adventureları olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ben resident evil 1-2 oynarken baya bi şey öğrenmiştim. her günlüğü, dökümanı okuyup anlamaya çalışırdım sözlük yardımıyla. çok ağır diyolog ve metin olmadığı için de baymıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 fallout 1-2 dendi mi? oyun dışında, beginner isen çizgiroman okuyabilirsin, daha iyiyse direk kitap al oku ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Bulduğun tüm metin/kitapları okuyacaksan daggerfall serileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Silphatos said: tamam komikli posttan sonra, http://store.steampowered.com/app/241620/ bunu bitir averaj amerikalıdan daha iyi ingilizce biliyor olursunŞunu indirip oynuyim dedim daha ilk görevi alırken beş altı sayfa text okuyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Civilization meraklı bi adamsan otur civilopedia oku gerekli gereksiz 1000 tane kelime oreniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 İyi güzel de ingilizcesini geliştirecek olan kişinin seviyesi de önemli. Bayaaa baya basic ingilizceye sahip biri RPG ile başlayamaz. (o hatayı bir tanıdığım üzerinde gördüm.) Önce simsle, tropicoyla falan başlasın. Dile aşina olsun. Temel bişeyleri öğrensin. Sonrası gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 gelismis tycoon oyunlari bu is icin birebir ben de kisa donla bilgisayar basinda otururken oyle sokmustum ingilizceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 monkey island Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Ben oldschool izometrik rpglerden baya bir şey kaptım.Gramerim hala bok gibi olsa da baya bir kelime bilgisi oluyor.Baldur's gate,Planscape fallout vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 bilimum telltale oyunu. önemli olan çok diyalog içermesi ve bunun görsel olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 çizgi roman okumayı da deneyebilirsin. ben bir dönem kafayı çizgi roman okumaya takmıştım, bayağı faydası olmuştu. şu oyunu tekrar hatırlatayım pek bilinmiyor, oynamayan arkadaşlarında bir göz atmasını tavsiye ederim. kentucky route zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar