bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 arkadaşlar selam, yeni eve taşındım ve klima taktırmak istiyorum. apartmanda kimsede dış cephe klima ünitesi yok, sanıyorum ki yasak. http://3.bp.blogspot.com/-GDkqvf6iYsA/UfaDHRlz57I/AAAAAAAAFeQ/ZYqAx-bSW9c/s1600/121.jpg var belki bundandır, belki de uyuz insan olduklarındandır, şayet gayet uyuzlar. neyse uzatmadan, dış cepheye klima ünitesi taktırmadan klima taktırmak mümkün müdür? nasıl bir çözüm bulabiliriz, yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Oda içi klimalar var öyle yerler için dış ünitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 iklimlerdirme okumuş birine sormak lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Balkonun var mı? Ya da kaçıncı kattasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 2. kattayım kapalı balkon var, balkona dış ünite koyuyorlar sanırım ama o zaman camları açık tutmak mı gerekiyor balkon için? Bir de kiradayım yanı mantıklı bir şey mi? Oda içi olanları dışarıya borusu vs. çıkması gerekmiyor mu? Dış cephede kırma işlemi yapılmıyor mu? Montaj Unico Inverter DC bir döşeme tipi klima gibi alçak veya duvar tipi klima gibi yüksek monte edilebilir. Cihazı farklı bir uygulama için hazırlamak sadece birkaç saniye alır. Kolayca yerinden çıkarılan üfleme ağzının yönünü değiştirmek yeterlidir. Cihazın montajı dış ortamda hiç bir çalışma gerektirmez. Bu da montaj sürelerini ve maliyetleri düşürür. Dış ortamda gözüken tek şey 20 cm çapında 2 adet dairesel menfezdir. demişler siding varken bu menfezleri nasıl açacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Kapıcınız varsa ona sor, apartmanın olayını biliyordur. Yoksa komşuya ve ev sahibine sor. Balkona koyarsanda canları açman iyi olur ama camlar kapalı haldede çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 balkona taktır camları açarsın klima çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 evlerin odalarında hava bacaları olur. üstünde menfez falan olur hatta. her odada olmayabilir ama. ünitesiz klimaları o bacaya bir boruyla bağlıyorsun. çalışıyor. yalnız ofiste var bizim acaip ses yapıyor. balkona koyabilirsin üniteyi yere. durur işte orda. niye cam açıcaksın onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Çatıya taktır abi, küçücük borunun da lafını etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 balkona taktırırken evin içinde çok kırma, delme vs. işleri yapıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 4 dübel deliği 1 de boru deliği dış ünite için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 boru deliğini tadilat gerektirecek bir şey mi evden çıkarken? sıfır aldım çünkü evi temiz vermem gerekiyor. delik vs. veremem. yani büyük bir şey mi, sıva + boya fln gerektiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 4 cm capinda bi delik max. sivaci cok guzel kapatir belli bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 o boyayı her türlü yaptırcan boyalı verdiyseler boyalı alırlar çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 gidip sorsana abi komşulara siz nası yapıonuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 babamların odasında 4-5 yıldır var, bizde de dış ünite yasak. http://i.hizliresim.com/ong9ZR.jpg şu şekilde bir şey, o arkadaki koyu panel açılıp kapanabiliyor. Eskiden yoktu da koşu bandı yanındaki işte, aç kapa ya da temizlik için vs. yerinden oynatınca aleti hortumda zorlayıp camı vs. çatlatmıştı. Önüne böyle bir şey yaptırdılar, direkt buna bağladılar asdf Cam duruyor yine aynı yerinden kesik olarak tabii ki. Hortumu da biraz bol bıraktık bu sefer. Gayet işe yarar da bu aletlerin ömürleri pek fazla değilmiş onu anladık. Başlarda gayet sessiz çalışan alet şimdi traktör gibi çalışıyor. Yatarken vs. açamıyor babamlar mesela uyuyamıyoruz diye. O yüzden değiştireceklerdi ama vazgeçtiler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Benim denedigim portatifler cok kotuydu gonderdim geri. Belki iyisi falan vardir ama denemeden alma sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 cam tipi al cama tak hic ugrasma, kotu de gorunmez karisamazlar da soyle bi cikinti oluyor disarda yasal olarak hic bisi diyemezler gayet de guzel calisiyor bunlar 2 sene once kaldigim yazlik evde vardi disarsi 40 dereceyken icerisi buz gibi oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Abi balkona koyacaksan dış üniteyi camları sonuna kadar aç yoksa cihaz şişer. Portatif olanlar ses bakımından, performans bakımından direk gereksiz aletler. Apartmandan birilerine sor, ortak klima balkonu olabilir bir ihtimal. Çatıya koymak konusundaysa, sen ikinci katta olduğuna göre senden max 3 kat yukarıya koyabilirsin. Yani bina 5 kattan yüksekse cihazın performans düşer gerek yok. Edit : Bir de dış üniteyi balkona koyacaksan duvara astırma yere oturttur. Duvara astırırsan ne kadar lastik pabuç koysalarda rezonans yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 DarKRideR said: babamların odasında 4-5 yıldır var, bizde de dış ünite yasak. http://i.hizliresim.com/ong9ZR.jpg şu şekilde bir şey, o arkadaki koyu panel açılıp kapanabiliyor. Eskiden yoktu da koşu bandı yanındaki işte, aç kapa ya da temizlik için vs. yerinden oynatınca aleti hortumda zorlayıp camı vs. çatlatmıştı. Önüne böyle bir şey yaptırdılar, direkt buna bağladılar asdf Cam duruyor yine aynı yerinden kesik olarak tabii ki. Hortumu da biraz bol bıraktık bu sefer. Gayet işe yarar da bu aletlerin ömürleri pek fazla değilmiş onu anladık. Başlarda gayet sessiz çalışan alet şimdi traktör gibi çalışıyor. Yatarken vs. açamıyor babamlar mesela uyuyamıyoruz diye. O yüzden değiştireceklerdi ama vazgeçtiler sonra bilgisayar kasasından klima yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Biyik said: DarKRideR said: babamların odasında 4-5 yıldır var, bizde de dış ünite yasak. http://i.hizliresim.com/ong9ZR.jpg şu şekilde bir şey, o arkadaki koyu panel açılıp kapanabiliyor. Eskiden yoktu da koşu bandı yanındaki işte, aç kapa ya da temizlik için vs. yerinden oynatınca aleti hortumda zorlayıp camı vs. çatlatmıştı. Önüne böyle bir şey yaptırdılar, direkt buna bağladılar asdf Cam duruyor yine aynı yerinden kesik olarak tabii ki. Hortumu da biraz bol bıraktık bu sefer. Gayet işe yarar da bu aletlerin ömürleri pek fazla değilmiş onu anladık. Başlarda gayet sessiz çalışan alet şimdi traktör gibi çalışıyor. Yatarken vs. açamıyor babamlar mesela uyuyamıyoruz diye. O yüzden değiştireceklerdi ama vazgeçtiler sonra bilgisayar kasasından klima yapmışlar. hep k.malist zihniyetin ürünleri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 DoruK said: cam tipi al cama tak hic ugrasma, kotu de gorunmez karisamazlar da soyle bi cikinti oluyor disarda yasal olarak hic bisi diyemezler gayet de guzel calisiyor bunlar 2 sene once kaldigim yazlik evde vardi disarsi 40 dereceyken icerisi buz gibi oluyordu olm bingildak'in attığı fotodakiyle aynı ev değil mi bu yaptırmış da dışardan fotosunu çektirmiş sandım ilk bi ben miyim benzerliği farkeden asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ahaha bende fark ettim abi generic "american siding" fotoları onlar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bu arada balkona taktırıyorum bu hafta 12000lik bi şey, diğer başlığa bekliyorum bebişlerim http://forum.paticik.com/read.php?6,7300221,7683145#msg-7683145 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar