vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 beyler o değilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Theridone said: Gavatligi ovmeyin cocuklar. Rıdo sen girme araya hewalim, bu onunla forum arasında yoksa seni de asdf zaten zordayım biliyon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 terörist sevicilik tartışılıcak birşey değil tabiki.katil,seri katil sevmekten farksız.ama farklı ırk ve kültürlerin özgür olmasının doğru olduğunu düşünmek nefreti haketmiyo bence ya.tartışılır üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 i see zavallı people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Biyika olan tepki terörist seviciliğinden değil sadece, her konuyu saptırıp sabote etmesinden, trollüyor ama sessiz osurukçu gibi çaktırmadan piç ediyor konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 nedimciğimin topiğini kirtletmek gibi olmasın. umarım banlanmassın nedim.senin gibi haşin erkekler lazım patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 sırf uslubü yeter isterse aponun kendi olsun farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 telnedim arkadaşımızın banlanmaması için her türlü lobi çalışmasını yapacağım. anneme küfretmeyecektin olum, buralardan ay rı la ma ya cak sın. tutacağız burada seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 benım kafam mı herkesın kafası mı ıyı bu nasıl topıc olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 _Rave said: bıyık nefretinin pkk sevicisi olması dışında bir sebebi varmı ya? ki benim anladığım kadarıyla oda farklı kültür,ırk vs.nin kendi özgür devletinde yaşayabilmesi gerektiği üstüne tartışılabilicek bir fikre dayalı. adam nezaman post atsa 2 sayfa nefret kusuluyo adama.merak ettim ne yaptığını. buarada op ahsbdıabdannqolnfnfeoanfan güldürdün lan nedim vücut geliştirme ile ilgili bir topicte sporun nasıl kapitalizmin oyuncağı haline geldiğini anlatmaya falan çalışıyordu. o kadar sıkıcı bi adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ya o spor konusuna degineyim. jj in konusu pic olmasin diye yazmadim orda. insanlar az daha saglikli olayim ve gobegim biraz erisin diye spor yapmak istiyor cogunlukla. hemen aklina bi spor salonuna yazilip kardiyo aletine binmek geliyor aklina cunku boyle bi anlayis yerlesmis. salona para vereyim yag yakici alayim ona para vereyim diyip rahatliyo. adi "yag yakici" olan bir sey varsa yag yakiyodur abi bu hemen l-carnitine alayim. kardiyo aletinde "fat burn zone" olduguna gore kilo vermek icin buna ihtiyacim var. nesfit kahvaltisi edeyim cunku adinda fit var. bunlar bi boka yaramamasina ragmen spordan beslenmeden anlamayan insanlara cok guzel pazarlaniyor. en fenasi supplement endustrisi. tamamen yalan soyleyip insanlarin parasini soguslemek uzerine donuyo. salona gidip eliptik aletine cikmak hicbir sey yapmamaktan iyidir ama o etkiyi saglamak icin salona kesinlike gerek yok. insanlar bunu bilmedigi dusunemedigi icin saolsunlar mars atletik club gibi luks salonlar var oluyor da ben de orda calisabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Griswold said: telnedim arkadaşımızın banlanmaması için her türlü lobi çalışmasını yapacağım. anneme küfretmeyecektin olum, buralardan ay rı la ma ya cak sın. tutacağız burada seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Mizah değil, gerçek. Şu saatten sonra forumda herkes banlanır ama telnedim e bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Allah yürü ya kulum dedi bikere, adminliğe kadar gider bu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 HEPIMIZ TELNEDIMIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 tekmek için telneddin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 tiLi said: ya o spor konusuna degineyim. jj in konusu pic olmasin diye yazmadim orda. insanlar az daha saglikli olayim ve gobegim biraz erisin diye spor yapmak istiyor cogunlukla. hemen aklina bi spor salonuna yazilip kardiyo aletine binmek geliyor aklina cunku boyle bi anlayis yerlesmis. salona para vereyim yag yakici alayim ona para vereyim diyip rahatliyo. adi "yag yakici" olan bir sey varsa yag yakiyodur abi bu hemen l-carnitine alayim. kardiyo aletinde "fat burn zone" olduguna gore kilo vermek icin buna ihtiyacim var. nesfit kahvaltisi edeyim cunku adinda fit var. bunlar bi boka yaramamasina ragmen spordan beslenmeden anlamayan insanlara cok guzel pazarlaniyor. en fenasi supplement endustrisi. tamamen yalan soyleyip insanlarin parasini soguslemek uzerine donuyo. salona gidip eliptik aletine cikmak hicbir sey yapmamaktan iyidir ama o etkiyi saglamak icin salona kesinlike gerek yok. insanlar bunu bilmedigi dusunemedigi icin saolsunlar mars atletik club gibi luks salonlar var oluyor da ben de orda calisabiliyorum Protein tozu yeter aminoasit falan yeter gerisi hikaye supplementlerın.Millet napsın ya vücudunun nasıl çalıştığını anlaman gerekiyor ki oldukça karmaşık makinalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 http://i.imgur.com/oMwy85v.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 telneleddin for president! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Granted immunity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar