kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 açıkçası çokta tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 patates olmuş adam ama pek benzemiyor 3-4 gün önce görmüştüm. soldaki ise tam bir oç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 öm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 kutun dolu mügecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 sag taraftaki olay mafya meselesi,aynı kişi değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Keşke izlemeseydim ya :( o şerefsiz elime geçse varya allah ne verdiyse girişirim. Dövülen keşke aynı adam olsa ama degil %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Xenus said: yaptığı hayvanlık tabi ama köpekte birşey yok yalnız, adamı öldürmüşler direk. hani bundan beter neler yapanlar var. o kadar yamulmuşken daha vurmanın bi alemi yok. dövmenin de bi adabı var bu yaptıkları işkence olmuş Ölsün be,insan kadar dünyaya zarar veren başka bir varlık var mı ? Şu adam ölse ne olur ? Karbondioksit salımı azalır ne güzel aynı şekilde böyle yaşlı bakım evinde , kimsesiz cocuklar yurdunda vs. döven,zulmeden insanları gördükçe deliriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 pontipati said: kutun dolu mügecim boşalttım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Aldım videoyu pon, tenk yu. Hak etmiş puşt. Köpğeğin vurursun iki burnuna gazete ile hafifçe ders alsın diye, de bu hayvan gibi osmanlı tokadını gömmüş köpeğe paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 yollayın panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Ekşisözlük'te paylaşılan video sanırım. Bana aynı adam gibi gelmedi, muhtemelen iki alakasız video birleştirilmiş. Ama eğer aynı adamsa çok güzel olmuş. Köpeğe durup dururken tek yumruk atan adamı üzerine benzin döküp diri diri yaksalar zerre üzülmem de, üstüne dökülen benzin kadar etmez, benzine acırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 hasta mısınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar