Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşuma aşık oldum

_Rave

Öne çıkan mesajlar

Instructions

1

Italian women compare their men to their fathers. The Italian father is the head of the household and any young Italian woman stacks her new beau up to her father. A great way to snag yourself an Italian girl is to get to know her family.
2

Impress her family. If you're invited for a large Sunday night dinner, bring a dessert or bottle of wine. Help her grandmother plate those delicious meatballs she's famous for. Offer to help clean up. Not only will you impress her extended family, your Italian bella will take note.
3

Look for a local gelato cafe. Gelato is a popular Italian ice cream, with many tantalizing flavors. If you live in an area with a gelato cafe, stroll in on a Friday or Saturday night. These are hotspots for groups of Italian women of all ages, and ones that enjoy eating and a good time at that.
4

Visit Italy. Know about the various geographic regions and taste the culinary treasures offered in her country. Italy is a land of beauty, culture and tradition. The more you know about her home, the closer you'll be to her heart.
5

Be headstrong. Italian girls like strong men that aren't afraid to show their true feelings at times. She needs to know you're reliable, say what you mean, and will always take care of her.
6

Have manners and wear a great outfit. Italian women are infamous for their beauty, natural charm and inherent fashion sense. Wear up-to-date styles and always get your hair cut. Shave. Wear cologne. You won't impress an Italian girl being sloppy.
Sosyal ağlarda paylaş

isi gucu birakip tum konuyu okudum abv.

zaten komsusunuz gidip ilk muhabbette kizi tavlaman gerekmiyo. az bi muhabbet kurulsun yavas yavas ele gecirirsin base i.

paspasi sor, ben farkettim baskalari da farkeder de korkut az. bizim orda olsa soyarlardi senin evi de, ordan nerelisin muhabbetinden devam et.
madem beyazsin, turk oldugunu soyle hemen. aa hic benzemiyosun falan derse bizde herkes esmer kara kuru degil de. kizin icindeki irkciyi canlandir. onlar hep k*rt de. biz de hic sevmiyoruz onlari, hewal hewal geziyolar, antalyayi falan ele geciriyolar mis gibi ruslari hep bu k*rtler hupletiyorlar de. neyse ki uzun adam var, uzun adam k*rdistani kuracak hepsi oraya gidecek. turkiyede cok guzel olacak. hep beyaz turkler olacak. sokaklar tertemiz kokacak. iste o zaman beraber bursaya kaplicalara gideriz sana ulu camiyi de gosteririm dersin. onun zaten akli gider orda.bir de gel bi seviselim de pratik olur 6 aydir bostayim duvarlara surtuyorum dersen aha bu beni parcalar diyip kosa kosa gelir seninle.
hadi beline kuvvet kardes
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

hamına senin.. 6 aydır aşıksın ve cya dan başka bişey diyemedin mi??..

lan bari şu 6 ay içerisinde her gün 1 çiçek(not falanda olabilir) götürseydin kapısına tesadüfen yakalanırdın bu zamana kadar olumlu/olumsuz bi karşılık alırdın şimdiye..

abi evet diyemedim de şöyle bir durum var,yaklaşık 1.5 aya veya işte mayıs sonu nezaman denk geliyosa,kadar ilişkim başka biriyle.yani 1.5 aydır falan yapabilirdim anca birşey,ondada yapamadım işte.

daha doğrusu yeltenmedim,erteledim.ama kızı gördükçe şimdi eğer tanışmassam gerçekten pişmanlık duyucağımı farkettim.durum böyle.

evet kızılıcak durumdayım yinede.

@barbu tanımadığım bir kıza şunu diyecek rahatlık yok bende.daha önce yaşadığım bir durumda değil hep hazıra konmuş adamım,onun için samimi konuşamassam ıkılır kasılırım direk.

ek:ilk italyan arkadaşıma danışmıştım napıyım diye,bunda sorulacak ne var emenike şeklinde senin söylediğine çok yakın birşey yapmamı tavsiye etmişti oda.

ama yani bu adam barda gidip beyaz tenli kızın tekine ''sen vampirmisin?'' ''kehkeh evet'' boynunu ısırması için uzattıktan sonra bizim masaya kız gubunu oturtan bir adam.rahatlık sıçıyo.ben silah zoruyla yapmam şunu heralde,çokta çekingen biri olmamama rağmen.

yinede ilk gördüğüm sefer nasılsın diye sorup paspası neden topladığını öğrenicem,ordan yürürsem yürürüm gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gormusken two greedy italians'a sardigini, italyan yemeklerini yapmayi denemek istedigini soyleyip ilk yapcagin makarnayi denemek istermiymis bi sorarsin. Bi de soyle cok bisey beklemesin ilk seferde ama gelecek vaat ediyosan biraz yardimci olsun sana daha sonraki denemelerinde

Hatta malzeme listesini hazir bulundur, alisveriste denk gelirsen direk bu malzemeler kucagindayken git gir bu muhabbete
Sosyal ağlarda paylaş

abi makarna barilla direk,bizde 10 dakika yazan makarnanın üstünde burda 3 minuti yazmış adamlar.

tabi ben onu alıp 10 dakka pişirip,tereyağına atıyorum hertürlü.3 dakika pişirip zeytinyağlı bide işkence gibi yemesi.

aha bu.ince makarna tabi bu,kalınlarında 5 minuti ama bu bile 3 dakika yenicek kıvama gelmiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Frostbite said:

hamına senin.. 6 aydır aşıksın ve cya dan başka bişey diyemedin mi??..

lan bari şu 6 ay içerisinde her gün 1 çiçek(not falanda olabilir) götürseydin kapısına tesadüfen yakalanırdın bu zamana kadar olumlu/olumsuz bi karşılık alırdın şimdiye..

abi evet diyemedim de şöyle bir durum var,yaklaşık 1.5 aya veya işte mayıs sonu nezaman denk geliyosa,kadar ilişkim başka biriyle.yani 1.5 aydır falan yapabilirdim anca birşey,ondada yapamadım işte.

daha doğrusu yeltenmedim,erteledim.ama kızı gördükçe şimdi eğer tanışmassam gerçekten pişmanlık duyucağımı farkettim.durum böyle.

evet kızılıcak durumdayım yinede.

@barbu tanımadığım bir kıza şunu diyecek rahatlık yok bende.daha önce yaşadığım bir durumda değil hep hazıra konmuş adamım,onun için samimi konuşamassam ıkılır kasılırım direk.

ek:ilk italyan arkadaşıma danışmıştım napıyım diye,bunda sorulacak ne var emenike şeklinde senin söylediğine çok yakın birşey yapmamı tavsiye etmişti oda.

ama yani bu adam barda gidip beyaz tenli kızın tekine ''sen vampirmisin?'' ''kehkeh evet'' boynunu ısırması için uzattıktan sonra bizim masaya kız gubunu oturtan bir adam.rahatlık sıçıyo.ben silah zoruyla yapmam şunu heralde,çokta çekingen biri olmamama rağmen.

yinede ilk gördüğüm sefer nasılsın diye sorup paspası neden topladığını öğrenicem,ordan yürürsem yürürüm gibi.

Orada rahat ol. Cidden isler böyle yürüyor. Tr de ben de o kadar değilim. Burada türlü hinlikler yapmak durumundayiz :( git direk dediğim gibi bak. Öbür türlü kafası karışır anlamaz bile belki. Alışmamış öyle seylere.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

3 dakika pişen makarna mı?

Kesin Roma F tipi cezaevinde kalıyo bu. 25 m2'ye sıkıştırmışlar. Yemeği de pişirmeden veriyolar gazdan tasarruf için. Bu aşık olduğu kız da kesin cezaevinin doktoru.

http://geekshizzle.com/wp-content/uploads/2013/06/prison-break-prison-break-256924_1600_1200.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

nedir son durum içine sinen bir hamle bulabildin mi ?

işte karşılaştığımda nasılsınla sohbeti genişletip paspasıyla alıp veremediğini sorup küçük küçük espriler fırlatıcam ona,o şekilde bir yakınlık yakalamaya çalıştıktan sonra duruma göre topikteki diğer önermelerden deniycem.

da kız ortada yok.karşılaşmak için gayret göstermeme rağmen.anasının babasının yanınamı gitti bilmiyorum,zira paspasta toplu.

b planıda baktım karşılaşamadım,evde olduğuna emin olduğum zaman,bi bahaneyle kapısını çalıcam artık.

anca çok rahat insanın yapabiliceği şeyler dışında bir fikrin varsa yazıver ama.iç çamaşırı götürmekle,çıkarıp kapısına vurmak dışındaki bütün fikirler bir şekilde yararlı olur bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...