Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşuma aşık oldum

_Rave

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar.

Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;)

ahaaha sapık mk
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

ya bu hatun napar, öğrenci midir nerde yer nerde içer, içer mi daha doğrusu, eve arkadaşı gelir mi hiç info yok mu elinde

öğrencimi çalışıyomu emin değilim.arada sırada annesi geliyo ama onunla karşılaşıyorum.sanırım evi temizlemek için falan.aşşağı yukarı benim yaşımda muhtemelen 25-26 falandır.

eve kız arkadaşlarının geldiğini gördümde erkek arkadaşına hiç rastlamadım 6 ay boyunca.ki hani ben eve çok girip çıkıyorum:fazla bir trafik olsa rast gelirdim.onun için çok büyük ihtimal ile yok erkek arkadaşı kızın.bizdeki gibi saçma sapan bir erkek-kadın oranı olmadığı için her kızın 5 taliplisi olmuyor.çok anormal değil erkek arkadaşı olmaması.

gerçi biraz asosyal sanırım.çok öyle evden çıkan,gecelere akan bi kız değil muhtemelen.nası anladın amk derseniz,kızın bir huyu var,evden çıktığı zaman paspası kaldırıyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ya tanımadığın ablaya nasıl aşık oluyorsun arkadaş

topiği ben görsem,aynısını yazardım şunun.

bilmiyorum öyle kızların yanında ıkılan sıkılan bir adam değilim pek,heyecan falanda yapmam mesela.ama bu kızla ne zaman denk gelsem bütün gün aklımda bu kız oluyo.bilmiyorum abi abuk subuk bişey işte anlamadım bende.
Sosyal ağlarda paylaş

abi italyadasın. ev var, muhtemelen teksin ve hala burada sızlanıyosun ya.

kusura bakma da ya çok tipsizsin ya da özgüvenin bir türk kızı tarafından yerle bir edilmiş şimdi tırsıyosun.

az erkek ol lan. selam verirsin bi rastladığında, com estas dersin ne bilim ayrılırken arivederci dersin. sonra kovalarsın en sonunda uygun bi zamanda ceza sahasına girersin.

kendine güven abi. senin yerinde olmak isteyen kaç pati var biliyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

pontipati said:

ya bu hatun napar, öğrenci midir nerde yer nerde içer, içer mi daha doğrusu, eve arkadaşı gelir mi hiç info yok mu elinde

eve kız arkadaşlarının geldiğini gördümde erkek arkadaşına hiç rastlamadım 6 ay boyunca.

gerçi biraz asosyal sanırım.çok öyle evden çıkan,gecelere akan bi kız değil muhtemelen.nası anladın amk derseniz,kızın bir huyu var,evden çıktığı zaman paspası kaldırıyor =)

6 aydir konusmamissan oyle yeni tanisma bahanesi kek, cay, kahve calismaz.
6 ay selam vermeyip sonra bir gun utangac utangac selam vermek falan da cok pasif.

ama muthis bisey yazmissin, muazzam starter: neden paspasi kaldirdigini sor. Ordan artik muhabbeti ne kadar ilerletirsen kar. Kesinlikle ismini soyle, kendini tanit.

sonra hizli yuruyemesende selam verme alma, gulumseme mevzulari veya olasi bir davet olayi daha rahat olur.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi italyadasın. ev var, muhtemelen teksin ve hala burada sızlanıyosun ya.

kusura bakma da ya çok tipsizsin ya da özgüvenin bir türk kızı tarafından yerle bir edilmiş şimdi tırsıyosun.

az erkek ol lan. selam verirsin bi rastladığında, com estas dersin ne bilim ayrılırken arivederci dersin. sonra kovalarsın en sonunda uygun bi zamanda ceza sahasına girersin.

kendine güven abi. senin yerinde olmak isteyen kaç pati var biliyor musun?

tip konusunda sıkıntım yokta şu tanımadığım insana gidip naber napıyosun diyecek özgüvene asla sahip olmadım.bardan falan kız gelip konuşmassa asla kız kaldıramam mesela.kişilik işte,yapıcak değiştiricek bişey yok bunu.alkolü dayıyınca anca biraz biraz.

bide açıkçası italyancama aşırı güvenemiyorum.geneld yaptıkları gibi yardırıp gidince italyanlar konuşurken,göt gibi kalabilirim

buarada come stas ispanyolca olmuş ahaha come stai =)
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

dünyanın en tatlı tanışmalarından biri olabilir şu, gece 12 gibi kapıyı çal merhaba de 2 saattir yatakta dönüp duruyorum bir türlü uyuyamadım meraktan, şu soktumunun paspasını niye kaldırıyorsun evden çıkarken diye sor.

ahahahahahah of sesli güldüm şuna sdgfsd
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

orası öyledir de
6 aydır kıza bakıp 1 kelim edemedim mi

bunu anlamadım
ben de 4 aydır birine bakıyorum ama en azından selam vercek kadar denk geliyor

yok merhabalaşıyoruz karşılaştığımızda da okadar yani.

yakın zamana kadarda kız arkadaşım vardı bide ne yazıkki.kız aklıma takılıyodu gördükçe ama hazırı varken olmayanı kovalamayacak kadar tembelim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...