SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ya erkek arkadaşı vardır reddeder ya seni beğenmez reddeder ya da sabahlar olmasın ne olabilir ki daha kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yan komsuma asik oldum da tam italyan romantik komedi filmi ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 SIKYAHONAW said: ya erkek arkadaşı vardır reddeder ya seni beğenmez reddeder ya da sabahlar olmasın ne olabilir ki daha kötü? travesti çıkar ve sabahlar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 seviyosan git konuş olmazsa ben sana ayarlarım bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 hanfendi karabiber bitmiş fazla var mı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 vaperon said: Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar. Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;) abi bunu yapıcak cesaretim olsa,çıkarıp kapısına vururum zaten sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 SeaGle said: SIKYAHONAW said: ya erkek arkadaşı vardır reddeder ya seni beğenmez reddeder ya da sabahlar olmasın ne olabilir ki daha kötü? travesti çıkar ve sabahlar olmasın. sdfsfsdsfsdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 panpa biliyo mu abaza bir türk olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 _Rave said: vaperon said: Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar. Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;) abi bunu yapıcak cesaretim olsa,çıkarıp kapısına vururum zaten sdfs. çok film izlemişsiniz lan bu ne. bired pit yapsa bunu siktir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Remus said: _Rave said: bölgesine,şehre göre çok değişiyo insanlar.ama dediğin gibilerine de bolca rastladım. Kuzeyde misin güneyde mi? kuzeydeyim.torinoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 pontipati said: yalnız kız reddederse asla eskisi gibi olmıcak bişeyler, karşılaştığınızda bi mahcubiyet bişey olcak sende. hızlı yürüceksin karşıma çıkmasın vs. diceksin zatem bu çok kastırıyo beni.bidaha kesin görmem diceğim bi insan olsa nolcak lan diyip saçmalarım hertürlü.bunda direk yan komşum,kapısının önünden koşarak geçmek istemiyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 fabbricano italiano automobile torino'ya selam söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 _Rave said: zatem bu çok kastırıyo beni.bidaha kesin görmem diceğim bi insan olsa nolcak lan diyip saçmalarım hertürlü.bunda direk yan komşum,kapısının önünden koşarak geçmek istemiyorum her seferinde. bence riske deger gerisi goturusunden fazla en gazla biraz kasarsin gozukmemek icin hayir derse evet derse ver elini memintoistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 vivavale said: panpa hatun biliyo mu abaza bir türk olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Kek al kaliteli üstüne "Mamma mia La Turca" yazdır komikli, git kapıya merhaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 lan olm bi merhaba nasilsin de gordugun zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 vivavale said: panpa biliyo mu abaza bir türk olduğunu yabancı olduğumu biliyoda türk olduğumu tahmin edemez.türk dediğin italyana göre arap tier ırk çünkü.ben italyanlardan beyazım muhtemelen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 aquila said: lan olm bi merhaba nasilsin de gordugun zaman. hakkaten neden direkt o şekilde yaklaşacaksın riske atıp ? gördüğünde selam vermeyle başla ordan ilerle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 aquila said: lan olm bi merhaba nasilsin de gordugun zaman. nasılsın diyecek samimiyetim yok lan ahah.rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ya abi ne tırstınız. Amaç bir şekilde eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak değil mi? Bu bodozlama yaratır o etkiyi. Hem kadınlar her türlü sever vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ya bu hatun napar, öğrenci midir nerde yer nerde içer, içer mi daha doğrusu, eve arkadaşı gelir mi hiç info yok mu elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ya tanımadığın ablaya nasıl aşık oluyorsun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 You take aşık olmak very lightly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 _Rave said: aquila said: lan olm bi merhaba nasilsin de gordugun zaman. nasılsın diyecek samimiyetim yok lan ahah.rezalet ya meraba de aradaki buzu kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 la nasilsin demenin samimiyeti mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar