Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Dünyadaki en iyi ahçıların erkek olduğundan yola çıkarsak, doğru bir önerme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 yalnız atmıyorum,çok iyi yaparım hakkaten menemeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 bu sefer soğanlı yaptım,off cok kral oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Masakari said: Dünyadaki en iyi ahçıların... "Aaaah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Menemenin icinde biber olur lan sogan olmaz Karabiber tuz az pul biber ve en onemlisi kimyon olur Tad versin diye sarimsak kirilip atilir ama dogranmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Bu sabah: Tereyag, biber, domates, tuz, cirpilmis yumurta. Ben de boyle az malzeme ile seviyorum. Bir de bazen yumurtayi cirpmiyorlar, sevmiyorum onu. Cirpip oyle koyacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 sirf kavrulmus sogan kokusu icin soganli yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 valla ufak soğanlar oluyoya,onlardan bide biberi az bi kavurdum üstüne domatolar üstünede çırpılmış yumurta asdasd bide sumak döktüm biraz karıştırdım kapadım kapağı,valla deli güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 gideyim de ekmeğe çikolat süreyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Once sogan sonra domates. Domates en az bi 10-15 dk pisse iyi olur. Devaminda biber ve yumurta. Tatlandirmak icin kekik/mercankosk/nane/feslegen kullanilabilir. Agiz tadina gore tuz/karabiber/pul biber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Koyun şuraya yaptıgınız menemen resimlerinide karşılaştıralım,açlıkta iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Şimdi menemen olması için min req domates,biber,yımırta,yağ Soğan, kıyma, baharat gibi diüer zerzavat extraya girer. Yani domates yada yımırta olmayan karışımlara menemen denmiyo Bide menemwni domatesi yumurtadan sonra ekleyip pişirmeyi deneyin bi kere Sulu sulu, değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Öyle yaparsak ya yumurta fazla pişer ya domatesler suyunu salmaz. Olmaz öyle menemen sdf. Malzemesi iyice pişmiş olacak yumurtayı kırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar