Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rekor Minibüs Diyalogları...

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Size en bombasını soluorum bizim bir kürekçi arkadaş wardı Adam dolmuşa bindi ve şöle dedi:Öndeki dolmuşu takip et:)Ciddiciddi yaptı bunu dolmuşçunun bir bakışı wardı hiç unutamam..[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

bi keresinde bakırkoy-yesilkoy minibusune bindim arkadasla dershaneden cıktık eve geliyoruz butun soforleri tanırım baktım adamın tipine bu adam yeni heralde dedim..adam sinirli sinirli girdi minibus e oturdu koltuguna arkadan bariyo adamlar sakin ol ..(adını unuttum)adam deli gibi gidiyodu ayaktakiler yerlere dusuyo herkes adama saydırıyo yavas git aptal mısın vs dye..adam bisi demiyo kafa sallıyo tamam dermis gibi.. sora onlar inince sur*uk fa*se saydırıyo kadınlara sora sahil yolunda trafik sıkısıktı ondeki taksi ilerlemiyo diye simdi senin ana.. a.ina kodum diye cıktı minibusten taksinin camı acıktı adama bi tane yumruk attı taksici gaza bastı kactı yani ole bi durumduki gulmek istiyoruz ama gulsek adam bizide doverdi yusuf yusuf seklinde gittik inicek var bile diyemedik korkudan adam deli idi resmen son durakta indik :) bi daha da goremedim o adamı zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

bende yazayım ama bıraz sansurlu...kusura bakmayın artık.
abim bıgun dolmusa bınmıs , hemen 50 metre sonra 1 tane elı bohcalı 1 kadın bınmıs 45-50 yaslarında.
kadın kapının otomatık oldugundan habersız 1 sekılde bındıkten sonra soforun kapıyı kapatmasına maal vermeden elındekı bohcayı yere bırakarak kapıya asılmıs , bunu goren sofor haydaaa nerdenn cattık bakısı atarak dugmeye basarak kapıyı kapatmıs.
5-10 dakka sora kadın 1 kırmızı ısıkta ınmek ıstemıs ama bundan gene soforun haberı yok.kapıyı sıkıca ıttırmıs ve ÇçÇAAATTT! die 1 ses gelmıs, sofor donmus bı bakmıs otomatık kapı yamulmus.sora kadın
--kırıldii ne yapiciik demiş
ŞÖFÖR
-- BIRAK ABLA BIRAK A.INA KODUN KAPININ DEMİŞ...
auahuauh.[signature][hline]Kırmızı 145!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
http, 18 Aralık 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
şindi salladın işte ben bunu hemen herkesten duyuyom dilden dile dolaşıo bu hatttaa ben yasacaktım bakiim bi dedim wa mı die bi kaçtane daa war böle duyduum okiim geri kalanları yoksa yazarım !!!

Evet salladım, bi olay bi kişinin başına gelmişse başkasının başına gelemez çünkü... Evet salladım, sallamaya ihtiyacım var, siz böyle bir şeye inanırsanız eğer kara geçecem, 50 milyon dolar alacam çünkü... Evet salladım, bu hiç akla gelmeyecek çok uzak bir espri de o yüzden ancak koskoca dünyada tek bir kişi yapmış olabilir çünkü. Evet salladım, biz ya da başkası bi yerden duymuş kendi de deneyim demiş de denemiş olamaz çünkü. Evet salladım, senin böyle bir anıma inanıp inanmaman çok umrumda çünkü...

Hey Allahım nelerle uğraşıyoruz ya... Bi yüzünü yıka en iyisi sen. Kendine gelirsin...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 18 Aralık 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 18 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
said:
http, 18 Aralık 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
şindi salladın işte ben bunu hemen herkesten duyuyom dilden dile dolaşıo bu hatttaa ben yasacaktım bakiim bi dedim wa mı die bi kaçtane daa war böle duyduum okiim geri kalanları yoksa yazarım !!!

Evet salladım, bi olay bi kişinin başına gelmişse başkasının başına gelemez çünkü... Evet salladım, sallamaya ihtiyacım var, siz böyle bir şeye inanırsanız eğer kara geçecem, 50 milyon dolar alacam çünkü... Evet salladım, bu hiç akla gelmeyecek çok uzak bir espri de o yüzden ancak koskoca dünyada tek bir kişi yapmış olabilir çünkü. Evet salladım, biz ya da başkası bi yerden duymuş kendi de deneyim demiş de denemiş olamaz çünkü. Evet salladım, senin böyle bir anıma inanıp inanmaman çok umrumda çünkü...

Hey Allahım nelerle uğraşıyoruz ya... Bi yüzünü yıka en iyisi sen. Kendine gelirsin...

yalan kötü bişiy. Başkasını kandırmakta öleesona sana kimse inanmaz seni uyariim dedim bida yalan sölmessin işte...[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

efsanenin doğrusu ( hehe sonu yani en koparıcı yeri )

(kadıköy durakları)
bayanyolcu minübüse yaklaşır
-başıbüyük (maltepe civarı bir semt bilmeyenler için) mü??
-evet başıbüyük
-hemen kalkıyormu ?
-sen otur kalkar abla

said:
Sparkcaster, 18 Aralık 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
bu diyalog bence komik değil yani .genelde yaşlı amca-teyzeler böyle diyor parayı tam verdikleri için.

tabi bazı efsaneler vardır unutulmaz

(kadıköy durakları)
yolcu minübüse yaklaşır
-başıbüyük (maltepe civarı bir semt bilmeyenler için) mü??
-evet
-hemen kalkıyormu ?
-evet

-şöför bey mümkünse mükemmel bir yerde indirebilirmisiniz?
-buyrun size layık değil ama ...
[signature][hline]

[Bu mesaj Goering tarafından 18 Aralık 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden kendi ağzımdan anlatayım ki olmamış şeyi..? Ne yararı olacak bana, ya da ne zararı olacak başka türlü anlatmamın. Neyse, uzatmayacam. Ha illa detay istersen olayın Bakırköy-Ataköy dolmuşunda 2 sene önce geçtiğini falan söylerdim. Neyse. Eğleniyosan devam edebilirsin mesaj atanlara "yok bu benim arkadaş da anlatmıştı böle böle diye kesin yalandır" demeye...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

@http o espriyi bende yaptım ne olcek?Sonucta guzel ama buluınabılecek bır esprı..koca adamı yalanla suclama oyle[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 18 Aralık 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
hımm cidden hepsi güzelmiş..

bi kere erMANIA ile minibüsteyiz caddeye gidioz..şimdi bunların dk hesapları falan varya..böle el kol yapıolar karşıdan...

sonra adam durdu...muavin gayet nazik kızlardan "ücret üstü" falan die konusuyo..

duran arabanın muavini indi aşağı bizimkide..
karşı ki bağırdı
- laa i*ne gaç dk geç kaldız laaaa
- la oğlum söyme arabada kızlar vaar
- la bene ne gızlardan..
- oğlum 2si yengen...(kızlar 5 kişi)
.....
neyse geyik biter bizimki biner kızlar müsait yer ister..bizimki yaw siz arkadaşın kusuruna bakmayın biraz kıro da..:lol:

ahahaha koptum buna :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköyden bindim kaçak minibüs e. t.polisi çevirdi direk belgeleri istiyo. bizim şöför küfrede küfrede indi dedim adam cins :). adam konuşurken polisle birden daldı polise tekne tokat :D. dier şöförler indi ayırdı fln. herif çıldırdı dolanıyo etrafta küfrede küfrede. bindi minibüse bişe almaya. eyvah dedik silah çıkaracak. herif bi indi elinde muz! :D oturdu yere yemeğe başladı. sorada ekip gelmiştir herelde beklemedik.[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 18 Aralık 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
Neden kendi ağzımdan anlatayım ki olmamış şeyi..? Ne yararı olacak bana, ya da ne zararı olacak başka türlü anlatmamın. Neyse, uzatmayacam. Ha illa detay istersen olayın Bakırköy-Ataköy dolmuşunda 2 sene önce geçtiğini falan söylerdim. Neyse. Eğleniyosan devam edebilirsin mesaj atanlara "yok bu benim arkadaş da anlatmıştı böle böle diye kesin yalandır" demeye...
ben sana ilk önce yalancısın demedim sallama dedim sende noolmuş salladıysam gibisinden laf gewelemişin ayrıyetten ben bu olayı benim arkadaş yapmışta demiorum anlaman kıt galiba? Benim anlatmaya çalıştıım senin anlattıın olayı herkes ben yaptım dio diorum o yüsden sallama dedim neyse yaaawwww git işine bak hade bişiy yasdık suyu çıktı ben sallama die kötü bi manada yasmamıştım sen fasla üstüne alındın cewap yasdın sona ben yasdım bişiyler sona gene sen sona gene ben ......... böle gider bu dedimya nesem hadee kapataalım burda istersen.[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 18 Aralık 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
said:
Ra_tyillustrious, 18 Aralık 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
geçen dolmuştayim inceğim yer yaklaşti ama ayaklanmadim durunca inerim diye o sıra bide teyze ayaklandı..
Şöför incek varmı dedi ben var dedim teyze dediki evladim şimdi değil diyer ışıklarda incem dedi.
Baktim durmaya niyeti yok..
Ben : inecek var
Teyze : Hayır burda değil
Dolmuşcu : incek varmı?
Ben : Var
Teyze : Yok

Dolmuşcu durmadı ve devam etdi boğazliycaktim 80 yaşında kadını.
buna benzer şeyler benmde başıma glio :) bende hep son anda kalkarım :)

Dolmuş a az binerim yani yeri geldikçe buna benzer bir olay başıma geldi iki kız bir oğlan bastırıp duruyorlardı en sonun da dedim ki ''bir zibidi iki hafif kızın sözü geçiyorsa beni cehennemin dibine kadar götürün lütfen..'' dolmuşta sessizlik ve tıst dolmuş durdu ve kapı açıldı herkes inerken bakıyordu..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...