Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Onlarca kopmayla sonuçlanan diyalog yaşamışımdır ama bugun yasadıgım artık öldürdü gulmekten sizle paylaşıyım istedim... Arkama yaşlı bi amca oturdu işte yerleşti toparlandı hazırlandı çıkarttı parasını uzattı bana bende soforun bi arkasında oturuyorum... -Evladım Sunu Uzatırmısın ? -Tabi Neresi ? -O bilir.... -hönk ?!?! para elimde 20 30 sn dusundum napcam die sora uzattım sofore alrmısın diye adamda sordu neresi diye sen bilirmişsin dedim nası yani fln kaldı adam ama bis 3 4 kişi oluyoruz o sırada minibuste :) siz de boyle diyaloglarınızı yazın da biraz eglenelim hep beraber :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 :D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bnm bi ark.ın ba$ından gecmı$ bi$i; cocugun bırı dolmu$a bınmı$ ınıcegı yere ykn musaıt bı yerde demı$. $ofor:parayı vermedın hala. cocuk:abı özur dıleırm hıc para yok $ofor:senın ananı ..ker kalbını de kırarım dialogu gercekle$ırken $oforun hemen arkasında oturan bızım ark. dumur tabi =)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bu diyalog bence komik değil yani .genelde yaşlı amca-teyzeler böyle diyor parayı tam verdikleri için. tabi bazı efsaneler vardır unutulmaz (kadıköy durakları) yolcu minübüse yaklaşır -başıbüyük (maltepe civarı bir semt bilmeyenler için) mü?? -evet -hemen kalkıyormu ? -evet -şöför bey mümkünse mükemmel bir yerde indirebilirmisiniz? -buyrun size layık değil ama ...[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 geçen dolmuştayim inceğim yer yaklaşti ama ayaklanmadim durunca inerim diye o sıra bide teyze ayaklandı.. Şöför incek varmı dedi ben var dedim teyze dediki evladim şimdi değil diyer ışıklarda incem dedi. Baktim durmaya niyeti yok.. Ben : inecek var Teyze : Hayır burda değil Dolmuşcu : incek varmı? Ben : Var Teyze : Yok Dolmuşcu durmadı ve devam etdi boğazliycaktim 80 yaşında kadını.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Sparkcaster, 18 Aralık 2004 16:33 tarihinde demiş ki: -şöför bey mümkünse mükemmel bir yerde indirebilirmisiniz? -buyrun size layık değil ama ... of karnım agrıyo gulmekten hakkaten efsane super :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Ra_tyillustrious, 18 Aralık 2004 16:34 tarihinde demiş ki: geçen dolmuştayim inceğim yer yaklaşti ama ayaklanmadim durunca inerim diye o sıra bide teyze ayaklandı.. Şöför incek varmı dedi ben var dedim teyze dediki evladim şimdi değil diyer ışıklarda incem dedi. Baktim durmaya niyeti yok.. Ben : inecek var Teyze : Hayır burda değil Dolmuşcu : incek varmı? Ben : Var Teyze : Yok Dolmuşcu durmadı ve devam etdi boğazliycaktim 80 yaşında kadını. buna benzer şeyler benmde başıma glio :) bende hep son anda kalkarım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Sparkcaster, 18 Aralık 2004 16:33 tarihinde demiş ki: bu diyalog bence komik değil yani .genelde yaşlı amca-teyzeler böyle diyor parayı tam verdikleri için. tabi bazı efsaneler vardır unutulmaz (kadıköy durakları) yolcu minübüse yaklaşır -başıbüyük (maltepe civarı bir semt bilmeyenler için) mü?? -evet -hemen kalkıyormu ? -evet -şöför bey mümkünse mükemmel bir yerde indirebilirmisiniz? -buyrun size layık değil ama ... Benim bildiğim daha farklıydı o, Şöyle; -Başı büük mü? -Evet abla. -Ne zaman kalkar? -Sen oturunca kalkar abla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Ra_tyillustrious, 18 Aralık 2004 16:34 tarihinde demiş ki: geçen dolmuştayim inceğim yer yaklaşti ama ayaklanmadim durunca inerim diye o sıra bide teyze ayaklandı.. Şöför incek varmı dedi ben var dedim teyze dediki evladim şimdi değil diyer ışıklarda incem dedi. Baktim durmaya niyeti yok.. Ben : inecek var Teyze : Hayır burda değil Dolmuşcu : incek varmı? Ben : Var Teyze : Yok Dolmuşcu durmadı ve devam etdi boğazliycaktim 80 yaşında kadını. ya aynı şeyibende yaşadım ya... benimki bi diyalog deilde bi dumur...sabah yorgun argın maç bileti aldım eve gitcem..minibüse bindim...yaşlı bi amca geldi...ben kalktım ayağa...adam oturmadı...1-2 dk boş kaldı..tam oturcaktım...yanımda dikilen diğer eleman atladı koltuğa...gelde girişme...o sinirle tüm yol boyunca elemanın suratına baktım ama eleman paso dışarıyı seyretti...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 *!ücretini gönderemeyen, üzerini alamayan...* *!şoför aynaya bakar* *!ses çıkmaz* *!birkaç kez daha tekrarlar* ......[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 95) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bu minibüslerle ilgili şehir efsanelerinde beni en çok koparan şöförün tükürmek için kapıyı açması sonucu aşağı düşmesi ve minibüsün kaza yapması olmuştu.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Minibüse iki tip bindi, arkama oturdular, aman allahım bu kadar ***'leri havada tipler olamaz. Sinir oldum. G**ü Havada 1 : (sol omzumdan para uzatarak) İki Maltepe uzatır mısın? Ben : Hayır Paşa paşa kalktı.. [Bu mesaj Pyhenn tarafından 18 Aralık 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: GE-TA, 18 Aralık 2004 16:59 tarihinde demiş ki: Bu minibüslerle ilgili şehir efsanelerinde beni en çok koparan şöförün tükürmek için kapıyı açması sonucu aşağı düşmesi ve minibüsün kaza yapması olmuştu. o beni de koparmışı ya ne demek abi bu hala gülüyorum bak :)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Pyhenn, 18 Aralık 2004 17:44 tarihinde demiş ki: ***'leri havada forumda argodan kaçınırsanız çok sevincem. burnu havada tabiri de kullanılabiliniyor mesela senin demek istediğin tipler için. hem sansürleme gereği de duymassın daha kibar bir terim kullandığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 valla benim minibuslerde en uyuzuma giden olay yaslilarin gelip sinir edici bi sekilde yer istemesidir. kimi yasli olur eyv bakarsin adama yerini verirsin sirindir bilmemne sesi solugu cikmaz zor duruyodur ayakta.. ama bide benim uyuz oldugum tipler var sahit oldum benim basima gelmedi ama inanki kalkip kadinin suratinin ortasian bi tane vurasim geldi. neysem olay soyle minibus baya dolu durumda (sanski capitol minibusu dolu oldugu icine ayakta gitmemek icin umraniye minibusune binmistim) onumde bi cocuk oturuyo benim yaslarimda neyse minibus kosuyoluna geldiginde koprunun ordan baya bi adam aliyo eddiyo bu kadin tam orda bindi 100 kiloluk bisi milleti ezercesine iceri girdi milleti saga sola itiyo bi yandanda ayyy offf aman gibi inlercesine sesler cikartiyo minibuse binerkende umraniyemi die baarmalari ayri deli ediyo neyse bu milleti ite ite gitti o cocugun yaninda durdu sonra cocugun ustune resmen yuklenmeye basladi vucudu ile sanki zorla oturmak istercesine aradan 1 dk gecmedi yer vermeyecenmi dedi sinirli bi ses tonu ile cocukta lanet olsun tabi falan dedi yer verdi. o anda o cocugun yerinde olup agzinin payini vermeyi cok isterdim hala hatirlarken bu olayi elim ayam titriyo sinirden ya ne yuzsuz insanlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 benim danimarkalı bi arkadaşım var artık türkiyede yaşıyo ama türkiyeye geldiği ilk senelerde bana bi laf söyledi gülmekten altıma işedim gibi bişi ^_^ bizimkisi evden çarşıya felan dolmuşa biniyo bi gün geldi bana "ya abi bu müsait bi yer ne büyük bi semtmiş . git git bitmiyo ha" demesiyle dumur olmuştım :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ahau :lol: bu otobüste oldu ama olsun bende akşama kadar it gibi dolaşmışım arkadaşlarla sonra eve döncem işte bindim otobüse bi koltuğa oturdum ama nasıl ayaklarıma kara sular inmiş böyle neyse 1-2 durak geçtik sonra birileri bindi yaşlı bi kadın geldi aynen böyle "KALKTA OTURİİMM!" kalkarmısın evladım dese kalkacam ama öyle emir verir gibi demesine uyuz oldum kalkmadım inadına bişeyde demedim duymazdan geldim :D[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 lan zuhauh benım aklıma geldikce gülüorum ya neyse bu anlattıgım kendım tarafından yasanılmıs gercek bi olaydır.simdi antalya büyükşehir otobusunde gidiorum gecen gün çarşamba galba okula gitmedim rapor aldım falan sabah 7.30 ben ıste böle burhanetin onadın ordayım antalyalılar bilir otobuste tam duraga bakan cam kenarında oturuorum yani yol deılde kaldırıma bakan iste tek basıma oturuorum tıklım tıklım dolu hepsi örenci kadın adam böle neyse bi duraga geldik 45 50 yasında bı kadın var orencılerın arasında bakıor böle bos yer varmı dıe bıde oturanlara bakıo zuzu koptum zaten orda bı baktım kadın benı dıkızlıor sonra otobus kalkmadan kadın bındı tezgel tezgör yanıma geldi böle bakınıor tiptip o kadar da yaslı deıl sonra dıer bı duraktan 90 yaslarında fln ( atmıs ta olabilirim de bayagı bı yaslı dedecim ) neyse bindi işte gözlüklü bastonlu adama yer verım dedım aya kalkmamla kadının oturması bır oldu lan oha oldum neyse o sinirle herhalde adeti gelmiş die yüksek sesle seslendim kendi kendime bütün gencler koptu :D ama kadın var ya delı ettı abı ayrıca bıde duraga geldimizde bakısı hasta ettı zaten ahsuash[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bi kere, küçükken (savunma) arkadan "şunu uzatır mısınız" diye gönderilen parayı iki elimle çekiştirip "uzamıyor" diye geri vermiştim. Evet, kabul ediyorum iğrencim. Ama kalabalıktık, dayak yememiştim :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bişi daha var...japonların türkiye ile ilgili merak ettikleri bir kaç sorudan biride ''Minibüslerin neden önleri havada?'' imiş...ne bilsin garipler arkada çok kişi var minibüs arkaya yatıyor...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sakaryada: 1- Alışmışız bütün minibüslerde arabesk vb dinleniyo günün birinde bindik bitanesine( gerçi hepsini biliyoruz ya) amcam lcd ekran taktırmış britney spears toxic oynuyo ehehe dumur olmustuk . 2- Bindik gidiyoruz minibüse yan koltuga 2 herif oturdu 5 dk sonra bi kız bindi ve yan koltuga heriflerin yanına oturdu ama kızın oturdugu yer ufak böyle. kız şikayet etmiyo şöför döndü arkaya. "birader biraz kayarmısınız hanımı sıkıştırıyorsunuz orda rahat otursun". ehehe heriflerin surat asıldı bi anda sanki kıza asılıyolarmış izlenimi oldu lol. 3- öğrenci ücreti 500binlira işte nereye gidersen git aynı fiyat sakaryada. çıkardım parayı, öndekine "uzatırmısın" dedim kız döndü "kaç kişi?" içimden la havle diyordum ki hafif gülerek baktım suratına kızın surat asıldı uzattı hemen kampüse cıkana kadar kasıldı kaldı 4- Kuzen izmirde ev arkı ile binmiş minibüse kampüse gidicekler. Minibüs 10 dk geçmesine ragmen kalkmayınca. Kuzenin ev arkı; " abi nezaman kalkar?" Minibüsçü herif sıkılgan bezik bi tip zaten dönmüş geri pişkin pişkin: " okşayınca anam" lol ya minibüste bayan yolcu yokmuydu bunu merak ediyorumda hatırlamıyo kuzen ehe zaten adam lafı koyunca arkadaşı inmek istemiş ama derse geç kalıcaklar inememişler :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 okşayınca kalkar harbi süpermiş :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: slayerrr, 18 Aralık 2004 18:53 tarihinde demiş ki: lan zuhauh benım aklıma geldikce gülüorum ya neyse bu anlattıgım kendım tarafından yasanılmıs gercek bi olaydır.simdi antalya büyükşehir otobusunde gidiorum gecen gün çarşamba galba okula gitmedim rapor aldım falan sabah 7.30 ben ıste böle burhanetin onadın ordayım antalyalılar bilir otobuste tam duraga bakan cam kenarında oturuorum yani yol deılde kaldırıma bakan iste tek basıma oturuorum tıklım tıklım dolu hepsi örenci kadın adam böle neyse bi duraga geldik 45 50 yasında bı kadın var orencılerın arasında bakıor böle bos yer varmı dıe bıde oturanlara bakıo zuzu koptum zaten orda bı baktım kadın benı dıkızlıor sonra otobus kalkmadan kadın bındı tezgel tezgör yanıma geldi böle bakınıor tiptip o kadar da yaslı deıl sonra dıer bı duraktan 90 yaslarında fln ( atmıs ta olabilirim de bayagı bı yaslı dedecim ) neyse bindi işte gözlüklü bastonlu adama yer verım dedım aya kalkmamla kadının oturması bır oldu lan oha oldum neyse o sinirle herhalde adeti gelmiş die yüksek sesle seslendim kendi kendime bütün gencler koptu :D ama kadın var ya delı ettı abı ayrıca bıde duraga geldimizde bakısı hasta ettı zaten ahsuash lütfen noktalama işareti kullan. çektirdiğin işkenceye bir son ver[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bi minibuscu de gazetede okuduum kadarıyla kapısına sole yazmıs: cıktıgın hicbir kapıyı hızla carpma cunku geri donmek isteyebilirsin yada bole bisey :)[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Sparkcaster, 18 Aralık 2004 16:33 tarihinde demiş ki: bu diyalog bence komik değil yani .genelde yaşlı amca-teyzeler böyle diyor parayı tam verdikleri için. tabi bazı efsaneler vardır unutulmaz (kadıköy durakları) yolcu minübüse yaklaşır -başıbüyük (maltepe civarı bir semt bilmeyenler için) mü?? -evet -hemen kalkıyormu ? -evet -şöför bey mümkünse mükemmel bir yerde indirebilirmisiniz? -buyrun size layık değil ama ... bunu okuyunca hep gülmüşümdür :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar